Şimdi Ara

bl-40 müzik çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle,iyi günler herkese.forumda daha yeniyim ve adım saygın.
    lg bl-40 mocel cep telefonum var birde içine 16 gb'lik toshiba hafıza kartı aldım fakat müzik çaları açtıgımda yüklüyor diyor ve takılıp kalıyor,iptal tusuna bastıgımdada telefonun bataryasını cıkarmam gerekiyor,ama normal dosyalardan girip dinleyebiliyorum,farklı hafıza kartlArınıda denedim ama sonuc aynı,içinde toplam 1 gb'lik şarkı var,cevaplar için şimdiden teşekkürler

• bl40 ın muzık calarında sorun var fps dususlerı cok oluyo gunceleme beklemen gerek
  • aynı problem herkeste var. garantiye gönder nereden aldıysan. ben teknosadan aldım 5-6 kez gönderdim ve sorunum oldugunda örneğin duvarkağıdı yapılmıyor siyah kalıyor ekran. duvar kağıdı olmuyor diye yazıp gönderdiğinizde çözülmeden geliyor. gönderirken şunları yazıcaksınız ki telefonu yeni gibi yapsınlar. telefona yazılım yükleyemiyorum ana ekranda donmalar oluyor uygulamalar çalışmıyor telefon çok takılıyor ayarları sıfırlayamıyorum. bunları yazıp verirseniz herşeyiyle sıfırlanmış geliyor.

size bir çözüm önereyim ama müzik çalar dışında herşeyi düzeltiyor. faakt telefonun herşeyini siliyor buna dikkat edin.

3845kareyıldız40kare. bunu tuşlayın factory reset yapın bütün yazılımsal sorunlar çok büyük değilse temizlenir. müzik çalar yükleniyor diye kalıyorsa düzelmez fakat giripte öğe yok gibi yazı çıkıyorsa düzelir. ama garantiye göndermek çok mantıklı asla çekinmeyin.

iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK,PEUGEOT 5'li CD çalar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.