< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rog maximus -- 4 Kasım 2021; 23:42:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rog maximus -- 4 Kasım 2021; 23:42:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Linkedinde birisi yazmış.
"SSCB nin son halleri gibi olduk. Ordan Türkiyeye gelip çocuk bakıcılığı yapanlar pavyonda çalışanlar vs vs Hepsi okumuş doktor öğretmen vs olan insanlardı" Diye. Hak vermemek elde değil. Üstelik ekonomi uzmanlarının yazılarını okuyorum. Bu daha başlangıç diyorlar. Sürekli biryerler kapanıyor Okullar yeni kapandı hepsi yeni mezun işsiz oldu Üretim manıma hiçbirşey yok Ülke olarak Allah sonumuzu hayır etsin |
Elinden her iş geliyor aslında iş bulamaman çok üzücü gerçekten piyasa ne kadar kötü iş sahipleri yolacak adam geziyorlar ne kadar az versek derdindeler Allah yardımcın olsun hocam
|
Desteğiniz için teşekkür ederim. Parasızlık çok zor. Çaresiz kalmak en beteri. Allah kimseyi işsiz bırakmasın
|
Allah belasını versin böyle ülke şartlarının. Bende kendi öz mesleğimi yapamadığım gibi iş hacmim %90 azaldı. Yani tümüyle bitme noktasına geldi. Ekonomiyi kendine hortumlayıp milleti işsizliğe terk eden siyasilerinde....
|
Kardeşim Allah yardım etsin. Seni çok iyi anlıyorum.Ankara 'da değilim ama en kısa zamanda gönlünce bir iş bulmanı dilerim.
Forumdan umudum var. Öne çıkardım. Arkadaşlardan da ricam öne çıkarın. Forumda Ankara'da olan ve ilgilenecek birisi illaki olacaktır. Konu içinde alakasız yorum yapan boş yapan arkadaşlar da bir ülke gerçeği ne yazık ki. Empati yapabilseler keşke.Hayatın kendisi en büyük tecrübe. Onlar da anlayacaklar zaman içinde.Saygılar.. Güzel haberler alırsan paylaş kardeşim. Takipteyim. |
Allah yardımcın olsun
Aptal ergenleri kafana takma, |
Sence sadece buraya yazıp burdan mı arıyorum. Biraz daha mantıklı düşün istersen
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |