Şimdi Ara

Blacberry 8520 Curve Tavsiye Ediyormusunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nirvana33

Yorumu baltalamak gibi bir niyetim yok ama sonuçta BB iş odaklı telefon üretiyor.. Bu tür telefonu alanın kamerayla işi olmaz diye düşünüyorum ? 9300 yerine 9220 tercih edebilirsin.512 ram ve OS 7 var

Gayet ıyı bır noktaya deyındın aslında konuyu baltalamadın
    Turkıyede BB ıs dısında her konuda kullanılıyo
    9220 almak mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla fikrim o yönde ama bende BB kullanıcısıyım
    Şirket çalışanları kadar olmasa da push mail özelliği çok işime yarıyor ..
    Pil ömrü konusunda da oldukça başarılı , şuana kadar en fazla dayanabilen 2 telefondan birisidir
  • quote:

Yorumu baltalamak gibi bir niyetim yok ama sonuçta BB iş odaklı telefon üretiyor.. Bu tür telefonu alanın kamerayla işi olmaz diye düşünüyorum ? 9300 yerine 9220 tercih edebilirsin.512 ram ve OS 7 var

bu konularda pek bi bilgim yok ondan burda sıze danısmak ıstedım. bide benım fıyatım lımıtlı onda bazı arkadaslarım 8520 ıdeal dedı hem ucuz hemde cok kullanıslı dedı bende kullanan bırıne sormak ıstedım teşekkurler
  • Bütçemi zorlamayayım %2-3 oranda yavaş olsun işimi görsün diyorsanız 8520 - 9300 - 9220 öneririm .. Sıralama 9220 , 9300 , 8520 .. 9300 Curve'nin diğerlerinden tek farkı 3g'sinin olması diye biliyorum 8520 450 civarı satılıyor 0ı. En azından bugün turkcell'de gördüğüm fiyat buydu
  • quote:

Bütçemi zorlamayayım %2-3 oranda yavaş olsun işimi görsün diyorsanız 8520 - 9300 - 9220 öneririm .. Sıralama 9220 , 9300 , 8520 .. 9300 Curve'nin diğerlerinden tek farkı 3g'sinin olması diye biliyorum 8520 450 civarı satılıyor 0ı. En azından bugün turkcell'de gördüğüm fiyat buydu

peki siz bugun 9220 kaça aldiniz
  • Ben Aveadan 600 liraya aldım . Sim kilitsiz satılıyormuş eve gidince de direk Turkcell blackberry giriş paketi yaptım.
  • quote:

Ben Aveadan 600 liraya aldım . Sim kilitsiz satılıyormuş eve gidince de direk Turkcell blackberry giriş paketi yaptım.

anladim. tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan.
  • Tekrar teşekkür ederim , sizde sonucu bildirirsiniz burdan . Iyi geceler
  • quote:

Tekrar teşekkür ederim , sizde sonucu bildirirsiniz burdan . Iyi geceler

teşekkur ederim sizede iyi geceler
  • ahmet kardeşim bizde 2 tane var BB 8520 valla optik fonksiyonlu tusu cok kullanıslı onun haricinde sarjı cok gidiyo sadece konusma ve msjlasma olarak dersek 3-4 gün kullandıgım oluyo ama BIS paketi alıpta bnm gibi hababam sınıfnı izlersen internetten bir günde biter haberin olsun :) sonra arkadaşların söylediği dogru BIS paketi olmadan cok bi işe yaramıyor ama kullanışı bakımından farklı bir cihaz. bi süre sonra sevmeye başlıyosun.sms lerni kabarcıklar halinde gösterir msj yazarken baska bi sms geldiğinde alt tarafta 1 satrı bilgi amaclı cıkar ona öncelikl vermek istersen bilgisayar gibi tıklayıp gecebiliyosun. 512 mhz işlemcisi var BB 5.0 işletim sistemi var bi İPHONE nin yaptıgı işlemin %90 ını yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahinmustafa1987

ahmet kardeşim bizde 2 tane var BB 8520 valla optik fonksiyonlu tusu cok kullanıslı onun haricinde sarjı cok gidiyo sadece konusma ve msjlasma olarak dersek 3-4 gün kullandıgım oluyo ama BIS paketi alıpta bnm gibi hababam sınıfnı izlersen internetten bir günde biter haberin olsun :) sonra arkadaşların söylediği dogru BIS paketi olmadan cok bi işe yaramıyor ama kullanışı bakımından farklı bir cihaz. bi süre sonra sevmeye başlıyosun.sms lerni kabarcıklar halinde gösterir msj yazarken baska bi sms geldiğinde alt tarafta 1 satrı bilgi amaclı cıkar ona öncelikl vermek istersen bilgisayar gibi tıklayıp gecebiliyosun. 512 mhz işlemcisi var BB 5.0 işletim sistemi var bi İPHONE nin yaptıgı işlemin %90 ını yapıyorum.

anladım sağol . yani memnunsun bb 8520 curve den?

• Sar değeride fenalarda.İleride çocuğun olmayabilir.

Link :http://telefonsardegeri.blogspot.com/2012/05/blackberry-curve-8520-sar-degeri.html
  • 9220 tavsiye eden var mı almayı düşünüyorum..
  • 9700 ve 8520 arasında kaldıysan 9700 al daha yüksek 8520 den özellik olarak. bende alırken 2 si arasında kalmıştım 9700 aldım ve memnunum gayet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.iclii

ilk önce herkese merhaba ;

ben bu hafta içi blackberry 8520 curve almayı dusunuyorum ama pek bi bilgim yok , kullanan arkadaslar tavsiye ediyormusunuz biraz telirginimde ondan

herkese iyi gunler dilerim beni

Hocam beş para etmez bence işletim sistemi kötü , yavaş bence android al derim
  • 3310 kullan daha iyi
  • O fiyata beş para etmez Android işletim sistemli cihaz alınacağına kesinlikle sıfır 8520 ya da ikinci el 9700/9780 modelleri çok daha iyi bir tercih. Heves olsun diye BlackBerry kullananlar memnun kalmayınca cihazı yerden yere vuruyorlar. Ne istediğini bilerek almak gerekli.
  • quote:

anladım peki 9700 bold mu yoksa 8520 curve mi ? ikisi arasında takılıp kaldım.

ikisi arasında kalmışsan vay haline artık.
    9700 almalısın ama yanına bis te almak koşuluyla.
  • quote:

anladım peki 9700 bold mu yoksa 8520 curve mi ? ikisi arasında takılıp kaldım.

9790 ile 8520 kiyaslanir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmmm Nice phone
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.