Şimdi Ara

Blacberry 8520 Curve Tavsiye Ediyormusunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IIDeepSkayII

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.iclii

anladım peki 9700 bold mu yoksa 8520 curve mi ? ikisi arasında takılıp kaldım.

9790 ile 8520 kiyaslanir mi

• Curve 8520 de 3G olmaması büyük bir eksiklik değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

android al. b5510 diye model var,300-400 TL bisey kaçırma!

Aynen
  • 8520 aldım memnun kalmadım tavsiye etmem
  • bende 8520 aldım bir ay önce ama tavsiye etmiyorum yani neden derseniz uygulama bakımından biraz geri kalıyor. Birde her zaman whatsapp bbmessenger opera ve facebook kullanıyorsanız telefon bir süre sonra tepki vermemeye başlıyor. Bazı arkadaşlarımda da aynı durum var. Orta seviye bir telefon isterseniz 9300 öneririm. Ben 9780 alacağım üstüne biraz daha katıp :)
  • ben galaxy s3 alacağım onun yanınada sadece bbm icin 2.ci bi telefon istiyorum sizce 2.el yüksek model bi bb mi yoksa 0 8520 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidfan

ben galaxy s3 alacağım onun yanınada sadece bbm icin 2.ci bi telefon istiyorum sizce 2.el yüksek model bi bb mi yoksa 0 8520 mi ?

Zaten BBM başlı başına gereksiz.Bugün en dandik Android telefon bile Whatsapp çalıştırabiliyor.
  • evet haklısınız ama benim cevremde coğu kisi bbm kullanıyor onun icin almak istiyorum 2.el 9700 veya 0 curve peki sizin alma nedeniniz nedir
  • quote:

evet haklısınız ama benim cevremde coğu kisi bbm kullanıyor onun icin almak istiyorum 2.el 9700 veya 0 curve peki sizin alma nedeniniz nedir

Bende mecburum aynı sizin gibi.Eğer çok yazışmak istiyorsanız Curve klavye fazla rahat değildir.Bold klavye modellerine bakın 9780 iyidir.
  • evet 9780 ide dusunuyorum gonul isterdi 9900 almak ama sonucta 2.telefon olarak kullanacağım icin cok pahalı geldi bana
  • İşin sadece internetleyse ikisi de olur ama bis gerekli..
  • bis'in gerekli olduğunu biliyorum zaten bb alırsam zaten 2.telefon olacağı için yapacaklarım kısıtlı bi bbm'e girerim belki arada bir facebook twitter'a bakarım o yuzden 300-400 civarı bisey olsa iyi olur
  • quote:

bis'in gerekli olduğunu biliyorum zaten bb alırsam zaten 2.telefon olacağı için yapacaklarım kısıtlı bi bbm'e girerim belki arada bir facebook twitter'a bakarım o yuzden 300-400 civarı bisey olsa iyi olur

200 lira civarına Bold 9000 var eski bi telefon ama işini görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trackball kötü ya ama ben 2.el curve alırım sanırsam forumda o fiyatlara var 8520
  • @Androidfan ben ilk önce HTC EVO 3D aldım. İki ay sonrasında ikinci telefon için BB 8520 aldım. Şu sıralar öyle alıştım ki blackberrye htcnin yüzüne bakmıyorum. Yani bbm olsun whatsapp olsun her şekilde ihtiyacımı karşılıyor hele mesaj yazmak inanılmaz. Ama tek sorun 8520 kasıyor arkadaş. Bir süre sonra. sende iki telefon kullanacaksan s3 alma derim blackberry 9780 sana yeter
  • ama uygulama ve oyunda önemli benim istediğim s3 le oyun oynamak internete girmek ve müzik dinlemek blackberry'ide bbm yuzunden istiyorum siz daha düşük bütçeli bi android telefon al demek istediniz gibi geldi
  • ikinci bi kez dusun. Para biriktir az daha iphone 3gs al bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.