Şimdi Ara

Blacberry 8520 Curve Tavsiye Ediyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben bu hafta içi blackberry 8520 curve almayı dusunuyorum ama pek bi bilgim yok , kullanan arkadaslar tavsiye ediyormusunuz biraz telirginimde ondan

herkese iyi gunler dilerim beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.iclii -- 15 Haziran 2012; 20:22:12 >

• Ne amaçla kullanacaksınız?
  • ya uygulama kullanıs bakımından
  • BIS olmadan bir işe yaramıyor, aklında olsun...
  • anladım peki 9700 bold mu yoksa 8520 curve mi ? ikisi arasında takılıp kaldım.
  • BB ler hep aynı, BIS yoksa bir işe yaramaz....
  • anladımda özellik bakımından cok fark varmı arasında cunku almısken ıyı bıse olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet.iclii

anladımda özellik bakımından cok fark varmı arasında cunku almısken ıyı bıse olsun

Yav git android al Adamlar dio işte alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

quote:

anladımda özellik bakımından cok fark varmı arasında cunku almısken ıyı bıse olsun

android bana gelmez kardeş ya 9700 bold ile 8520 curve arasında kaldım kullanan arkadaslar bi fikir versim

• quote:

quote:

quote:

android bana gelmez kardeş ya 9700 bold ile 8520 curve arasında kaldım kullanan arkadaslar bi fikir versim

8520 var gayet iyi bi cihaz Bis paketi yok ama herşey acılıyor niye bilmiyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: JacobTs

quote:

quote:

quote:

8520 var gayet iyi bi cihaz Bis paketi yok ama herşey acılıyor niye bilmiyorum :D

diyosun

• Wifi'si çok iyi ama kamerası berbat 2mp diyolar VGA gibi ama
  • doğrudur
  • Hayır gayet net çekiyor..Ben kullanıyordum bugün değiştiriyorum 9220 alıcam hayırlısıyla

9700 mı 8520mi derseniz 9700 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana33

Hayır gayet net çekiyor..Ben kullanıyordum bugün değiştiriyorum 9220 alıcam hayırlısıyla

9700 mı 8520mi derseniz 9700 derim.

teşekkurler bu arada hayirli olsun
  • Beyaz eşya bekliyoruz .. Muhtemelen 7den sonra gidip alacağım , yinede teşekkür ederim. Umarım sizin içinde hayırlısı olur
  • 9220 al, arada 100 tl fiyat farkı var ama işlev farkı çok fazla.
  • Ben bi 10 dakika önce aldım 9220'yi. Yalnız geri tuşunda farklı bir ses var. Sanki tam oturmamış gibi .. 8520de de aynısı olmuştu fakat zamanla geçmişti . Düzelirmi acaba bu cihazda da ? Yoksa götürüp göstereyim mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana33

Ben bi 10 dakika önce aldım 9220'yi. Yalnız geri tuşunda farklı bir ses var. Sanki tam oturmamış gibi .. 8520de de aynısı olmuştu fakat zamanla geçmişti . Düzelirmi acaba bu cihazda da ? Yoksa götürüp göstereyim mi?

tekrardan hayırlı olsun . 1 gun bekle bence sonra goturmenı onerırım sonradan bi sikinti cıkmasın rahat olur en azından ıcın
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.