Şimdi Ara

Black Bars ve Streched Ayarları (NVIDIA)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizlere CS GO'da black bars ve streched ayarlarının nasıl yapıldığını gösterdim (NVIDIA için).

Video :https://www.youtube.com/watch?v=38zDjfgf3VE

• +++
  • +++
  • +++
  • +++
  • +++
  • peki black bars mı screched mi hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lBesiktASK kullanıcısına yanıt
    Ben önce siyah bar olayına karşı ön yargılıydım ama deneyince vazgeçemez oldum. Denemeni öneririm.
  • Hangisinde rahat ediyorsan. Her zaman rahatını düşün çok ayar kullandım sonuç olarak bunu gördüm yani :D
  • AMD kullabıyorum blackbars'a alınca kasıyor oyun nedendir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackbars'da daha iyi oynuyorum fakat kendimi hiç rahat hissetmiyorum streched yapıncada performansım düşüyor
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Hakim olma kabiliyeti artıyor insanın siyah barla.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Artık oyun öğrenme birşey yapma derdim yok o yüzden stretched yapıp keyfime bakıyorum
    Bende küçük monitör varken tam ekran oynuyordum ama büyüğe geçince kocaman ekrana hakim olamadım.

Benim daha öğrenecek şeyim çok :) ilk fps oyunu olarak csgoya 7-8 ay önce başladım.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Benim monitör dandik zaten blackbars yapınca çamur gibi görüntü oluyor. Para koyuyorum bu ara kenara bir iki aya alıcam bir tane monitör.
    Forumun ikinci el bölümünde sıfır olanları da satılıyor, alabilecek durumdaysan eğer kesinlikle 144hz öneriyorum. Ben 75hz 21inc monitörden 144hz 24inc monitöre geçtim, oyun için pc dizerken en arka plana monitörü atmıştım, 144hz tadına varınca ilk olarak alınacak şey buymuş dedim.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Yok zaten 144 hz alıcamda direk gidip mağazadan almam forum dururken. Bendede 19 inç 75 hz var ama diğerlerinden iyi görüntüsü idare ediyoruz şimdilik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.