Şimdi Ara

Black Desert Online (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.377
Cevap
26
Favori
141.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mena resmi sunucuda oynamanı öneririm. Pvp serverlara verilen emeklere yazık. Üç gün sonra kapanıp gitse hesap sorabileceğin yer yok.

Resmi server yönetimi epey düzeldi. Bugcuları ve hilecileri büyük oranda temizlediler.. Cezalar dahada ağırlaştı.

Youtubeda oyun ile ilgili rehber videoları izlemeyi öneririm..

Eğer ilgi alanın pve mob kesme vesaire ise bu oyun sana hayal ettiğinden çok daha fazlasını sunacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 25 Mayıs 2019; 9:53:10 >
  • Leeu kullanıcısına yanıt
    Mena resmi sunucuda oynamanı öneririm.

Pvp serverlara verilen emeklere yazık. Üç gün sonra kapanıp gitse hesap sorabileceğin yer yok.
    Ayrıca geçmişte gamezbd gibi; oyuncuların pc'lerinde gizli mining yaptırmış bir sunucudan bahsediyoruz. :)
    Daha sonra oyuncular bunu fark edip şikayet edince ve gamezbd yi bırakanların sayısı artınca mining olayını kaldırdılar..
    Not : Bu kesin bir bilgidir..

Bu arada Resmi server yönetimi epey düzeldi. Bugcuları ve hilecileri büyük oranda temizlediler.. Cezalar dahada ağırlaştı.

Youtubeda oyun ile ilgili rehber videoları izlemeyi öneririm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 25 Mayıs 2019; 11:43:37 >
  • Shorlix S kullanıcısına yanıt
    yalan yanlıs bılgı verme suan steamde 28k dan fazla anlık oynayan var oyunu
  • Shorlix S kullanıcısına yanıt
    Bu aktif oyuncu girdisini nerden buluyorsunuz? Kaynak verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chantodowill

Bu aktif oyuncu girdisini nerden buluyorsunuz? Kaynak verebilir misiniz?
    Steamdb
    Arma bölümüne mena yazaınca geliyor.Black desert yazmayın o eu serveri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudut34 -- 27 Mayıs 2019; 16:20:1 >
  • Her türlü oynanmaz oyunun end game yok pvede kafaya bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda pvp var mı? Sabah akşam grind mi yapılıyor sadece?Oyunun amacı ne?
  • 2018 ramazanında 1 ay 7/24 oynadım.a dan z ye mükemmel bir oyundu.şimdi hile,bug falan diyorlar ama benim oynadığım dönemde yoktu yada ben fark etmedim her neyse.pvp sistemi daha iyi olsaydı efsane olabilirdi ama olmadı.
  • crux07 kullanıcısına yanıt
    Pvp sistemi gayet iyi. Hileci ve bugcuları epey temizlediler.

Yeni güzel etkinlikler yapıyorlar..

Geri dönen oyuncular için çok güzel giriş ödülleri veriyorlar..
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    Oyunda ister pve pvp, ister mesleklerde takılın o size kalmış. Bir çok seçenek var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 1 Haziran 2019; 14:51:53 >
  • Oyuncu sayisi cok az, gelecegi yok. Her turkce mmorpg de oldugu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: YshtolaRhul7017

Oyuncu sayisi cok az, gelecegi yok. Her turkce mmorpg de oldugu gibi.
    Sorun Türkçe olması değil hocam emin ol. :)
  • bu oyunun tek sorunu, hileye karşı yaptırımsız kalmalarıydı. Oyun ilk açıldığı zamanlarda bir pet bugu buldular, pazara onbinlerce pet atıldı, rollback bile atılmadı. İtem satıp pen tet dizdiler, kimlerin yaptıklarını bildikleri halde karakterlere dokunulmadı. Neden ? Oyuncu yok. Ben pet bugu sonrası hiçbir şey yapmadıklarında oyunu bıraktım açıkcası. Güzelim oyunu hiç ettiler sadece.
  • Arkadaşlar hileci ve bugculara kalıcı ban cezası geldi. Çoğu banlandı. Yönetim kendisini ciddi oranda toparladı.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte oyuncu sayısı arttı bilginize.

Oyuna yeni bölgeler eklendi. Ve karanlık geçit bossları geldi. Bunları keserek güzel hediyeler elde ediyorsunuz.

Oyuna geri dönen maceracılara değerli paket ve bir çok güzel hediye veriliyor.

Hatta oyun şu anda herkese ücretsiz pet hediye ediyor.

Ücretsiz hesabınıza Büyücü Hayaletçik peti almak için şu kodu BDO sitesinde kupon kodu kısmına girin ve daha sonra oyun içinde web depodan petinizi hesabınıza ekliyebilirsinizz..

Black Desert Online Mena Büyücü Hayaletçik Peti Kupon Kodu : GIFT-OFHE-IDEL

Oyundan banlananların listesi :
    www.tr.playblackdesert.com
    Black Desert Türkiye and Mena Bildirimler Operasyon Politikasını İhlal Eden Hesaplara Oyun Erişim Kısıtlaması - Duyuru (18.06.2019) - PEARLABYSS
    https://www.tr.playblackdesert.com/News/Notice/Detail?BoardMasterNo=1&CountryType=tr-TR&SearchType=&SearchText=&isProgress=True&BoardType=1&boardNo=3682

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 8 Haziran 2019; 14:7:53 >

• https://www.youtube.com/watch?v=gtoAaK1aUfE

Oyuna saf support olan "Shai" ekleniyor, oyundaki bu tarz ilk karakter. Beni oldukça heyecanlandırdı siz ne düşünüyorsunuz?
  • KL3BeRSoN K kullanıcısına yanıt
    Klan savaşlarında epey iş yapar.

Meslek becerileride profesyonel olarak gelicekmiş. Bu güzel bişiy..

Sadece eşeğe binebilme özelliği olması ilginç geldi.
  • beyler bu oyun 2019'da remastered mı oldu?
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    2018 sonlarına doğru geldi diye hatırlıyorum remastered güncellemesi. Emin değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

2018 sonlarına doğru geldi diye hatırlıyorum remastered güncellemesi. Emin değilim..
    sence başlanır mı hocam?
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    Başlanır tabikide. Mükemmel bir oyun. İnanılmaz detaylı ve fantastik bir dünyası var.

Oyundan sıkılmak çok zor. Eğer grind yapıp, canavar mob kesmekten sıkıldı isen, mesleklere yönelebilirsin.

Balıkçılık, toplamacılık, işleme, çiftçilik, aşçılık, kimyagerlik, denizcilik.. Bu mesleklerdede levelini yükseltirsen güzel para kazanırsın..

Youtube'dan rehber videolarını izlemeni öneririm. Youtube'da HardPull kanalı rehberleri faydalı öneririm..

Ayrıca sana önerim oyunu hırs yapmadan oyna. Oyun her gün giriş katılım ödülleri veriyor. Bunlarda epey işe yarıyor.

Oyunla ilgili takıldığın yerler olursa yardımcı olurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 18 Haziran 2019; 14:48:51 >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.