Şimdi Ara

Black Desert Online (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hileci ve bugculara kalıcı ban cezası geldi. Çoğu banlandı. Yönetim kendisini ciddi oranda toparladı.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte oyuncu sayısı arttı bilginize.

Oyuna yeni bölgeler eklendi. Ve karanlık geçit bossları geldi. Bunları keserek güzel hediyeler elde ediyorsunuz.

Oyuna geri dönen maceracılara değerli paket ve bir çok güzel hediye veriliyor.

Hatta oyun şu anda herkese ücretsiz pet hediye ediyor.

Ücretsiz hesabınıza Büyücü Hayaletçik peti almak için şu kodu BDO sitesinde kupon kodu kısmına girin ve daha sonra oyun içinde web depodan petinizi hesabınıza ekliyebilirsinizz..

Black Desert Online Mena Büyücü Hayaletçik Peti Kupon Kodu : GIFT-OFHE-IDEL

Oyundan banlananların listesi :
    www.tr.playblackdesert.com
    Black Desert Türkiye and Mena Bildirimler Operasyon Politikasını İhlal Eden Hesaplara Oyun Erişim Kısıtlaması - Duyuru (18.06.2019) - PEARLABYSS
    https://www.tr.playblackdesert.com/News/Notice/Detail?BoardMasterNo=1&CountryType=tr-TR&SearchType=&SearchText=&isProgress=True&BoardType=1&boardNo=3682

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 8 Haziran 2019; 14:7:53 >

• https://www.youtube.com/watch?v=gtoAaK1aUfE

Oyuna saf support olan "Shai" ekleniyor, oyundaki bu tarz ilk karakter. Beni oldukça heyecanlandırdı siz ne düşünüyorsunuz?
  • KL3BeRSoN K kullanıcısına yanıt
    Klan savaşlarında epey iş yapar.

Meslek becerileride profesyonel olarak gelicekmiş. Bu güzel bişiy..

Sadece eşeğe binebilme özelliği olması ilginç geldi.
  • beyler bu oyun 2019'da remastered mı oldu?
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    2018 sonlarına doğru geldi diye hatırlıyorum remastered güncellemesi. Emin değilim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

2018 sonlarına doğru geldi diye hatırlıyorum remastered güncellemesi. Emin değilim..
    sence başlanır mı hocam?
    Başlanır tabikide. Mükemmel bir oyun. İnanılmaz detaylı ve fantastik bir dünyası var.

Oyundan sıkılmak çok zor. Eğer grind yapıp, canavar mob kesmekten sıkıldı isen, mesleklere yönelebilirsin.

Balıkçılık, toplamacılık, işleme, çiftçilik, aşçılık, kimyagerlik, denizcilik.. Bu mesleklerdede levelini yükseltirsen güzel para kazanırsın..

Youtube'dan rehber videolarını izlemeni öneririm. Youtube'da HardPull kanalı rehberleri faydalı öneririm..

Ayrıca sana önerim oyunu hırs yapmadan oyna. Oyun her gün giriş katılım ödülleri veriyor. Bunlarda epey işe yarıyor.

Oyunla ilgili takıldığın yerler olursa yardımcı olurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 18 Haziran 2019; 14:48:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEGETTO

Başlanır tabikide. Mükemmel bir oyun. İnanılmaz detaylı ve fantastik bir dünyası var.

Oyundan sıkılmak çok zor. Eğer grind yapıp, canavar mob kesmekten sıkıldı isen, mesleklere yönelebilirsin.

Balıkçılık, toplamacılık, işleme, çiftçilik, aşçılık, kimyagerlik, denizcilik.. Bu mesleklerdede levelini yükseltirsen güzel para kazanırsın..

Youtube'dan rehber videolarını izlemeni öneririm. Youtube'da HardPull kanalı rehberleri faydalı öneririm..

Ayrıca sana önerim oyunu hırs yapmadan oyna. Oyun her gün giriş katılım ödülleri veriyor. Bunlarda epey işe yarıyor.

Oyunla ilgili takıldığın yerler olursa yardımcı olurum..
    çok teşekkürler hocam e çok iyiymiş meslek olayları falan. steamden mi alıyoruz fiyatı nedir?

Hem Bdo kendi sitesinden hemde isteğe göre steamden satın alabilirsin. Ara ara paketlerde indirim oluyor.

Ben şahsen steam üzerinden satın almıştım. İki tarafta aynı sunucularda oynuyor. Değişen bir şey yok.

Oyuna ücretsiz erişim hakkı var şu anda.

Detaylar için şu linki incelemeni öneririm : Black Desert Kalıcı Hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEGETTO -- 19 Haziran 2019; 8:51:4 >
  • Arkadaşlar yeni başlayan biri MENA mı yoksa EU sunucusunda mı oynamalı? Sıfır bilgim var oyun hakkında, Türkçe olarak oynayıp öğrenip sonra EU geçmek mi daha mantıklı olur yoksa TR'de mi kalınmalı? Oyunu hırs yapmadan oynayacağım, P2W falan var mı bilmiyorum ama pek takılmayacağım çünkü zevkine oynayacağım.
  • Bence hiç oynama yine sana kalmış ama trde oynanmaz kitlesi çok kanser bana kalırsa trye gelen hiç bir oyun oynanmamalı yoksa adam çileden çıkıyor en rahatı single oyunlarda takılmak euda deneyebilirsin oynayacaksan.
  • Menada oynamanı öneririm. Eu'da inci dükkanı çok pahalı.. Menada inci dükkanı fiyatları uygun.

Ağırlık limitini yükseltmek için karakterine afk yük taşıt ve nefes kastır. Ayrıca oyuna inci dükkanından vefa puanının yeterli ise ağırlık limiti alabiliyorsun ücretsiz olarak.

Herkül gücü miğfer,eldiven, ayakkabıda öneririm. Ağırlık limitini bunlarlada yükseltebilirsin..
  • Destek sınıfı geliyormuş oyuna tekrar döneyim dedim. 5 aydır girmiyorum iyi para birikmiştir.
  • WizMellin kullanıcısına yanıt
    Aynen shai geliyor. Shai karakter ön oluşturma yaparsan güzel ödüller veriyor.

Resmi sitesinden kontrol edebilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CDDF4778

Arkadaşlar yeni başlayan biri MENA mı yoksa EU sunucusunda mı oynamalı? Sıfır bilgim var oyun hakkında, Türkçe olarak oynayıp öğrenip sonra EU geçmek mi daha mantıklı olur yoksa TR'de mi kalınmalı? Oyunu hırs yapmadan oynayacağım, P2W falan var mı bilmiyorum ama pek takılmayacağım çünkü zevkine oynayacağım.
    Bdo official serverlerinin %70 kitlesi Eu da ama euro yüksek olduğu için orası da biraz tuzlu olur. ne olursa olsun bütün seçenekler Menadan kat ve kat iyidir, en kötü ihtimal gidin Gamezbd oynayın yine bulaşmayın çöp meneya bence.
  • Şu afk işlemeye falan da bir iyileştirme getirseler çok güzel olur. Biraz hızlansa ve ya işlenen malzemeler çantada ağırlık yapmasa ne güzel olur akşama kadar işleme yaparız :Pp
  • İnci dükkanında bununla ilgili Venecil kostümü var. Direk olarak depodaki malzemeyi işleyip, işlenmiş halini envanterine atıyor.

Yani işlemek istediğin malzeme üstünde ağırlık yapmıyor. Geçenlerde indirime girmişti. 400 inci idi. Şu anda 500 inci oldu. Takip etmek lazım.
  • Evet dostum onu biliyorum, teşekkür ederim ilgin için fakat tam olarak anlatmak istediğim o değildi aslında. Envanterde işlenerek biriken eşyanın ağırlık yapmamasıydı. Varsın gitsin sabahlara kadar işleme yapsın :)
    Malum bilgisayara 2-3 saat sonra uzaktan bağlanıp aynı işlemleri tekrarlamak zorunda kalıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xImR0 -- 25 Haziran 2019; 16:29:8 >
  • Mena da 61 lvl büyücü karakteri satıyorum. İlgilenen olursa pm den ulaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Black Desert’ta yeni sınıf Shai’yi tek bekleyen ben değilim herhalde ?
    Oynadınız mı ? Oynadıysanız ilk izlenimleriniz nasıll ?
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.