Şimdi Ara

Black Desert Online (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hile yapanlara 1 hafta ban ve oyun para cezası kesmişler. Bayılıyorum bu cezalara Pet bugu yapanlarada böyle saçma cezalar vermişlerdi.

Oyun zaten bitmiş durumda göreceğiniz en buglu en optimizasyonu berbat ve içerik sunmayan oyun bdo. Tek başınıza ağaç kesip çiçek böcek toplayacaksanız güzel sarar. Fakat mmorpg seven adam bdo oynamaz. Pve olarak oyunda dungeon yok sabah akşam aynı slotta aynı yaratıkları kesiyorlar. Pvp olarakta tatmin edici değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Hile yapanlara 1 hafta ban ve oyun para cezası kesmişler. Bayılıyorum bu cezalara Pet bugu yapanlarada böyle saçma cezalar vermişlerdi.

Oyun zaten bitmiş durumda göreceğiniz en buglu en optimizasyonu berbat ve içerik sunmayan oyun bdo. Tek başınıza ağaç kesip çiçek böcek toplayacaksanız güzel sarar. Fakat mmorpg seven adam bdo oynamaz. Pve olarak oyunda dungeon yok sabah akşam aynı slotta aynı yaratıkları kesiyorlar. Pvp olarakta tatmin edici değil.
    oyunu 1.5 senedir oynayan birisi olarak artık oynanmıyacak hale geldi. oyundan çok ortamı için oynuyordum zaten ama yetti böyle bi yönetim olamaz her hafta bi sorunmu olur yav. zaten oyun bok gibi grafikleri olmasa çöp böyle pvp sistemi olamaz aga nedir ya ilk düşüren tek atar mantığı hangi oyundan geldi ? zaten tank klasslar oyunun en güçlüleri hem çok vururlar ne yere düşer ne grap yerler tüm süper armorunu hiçe sayıp sana tek atarlar. slot sistemi berbat yav arkadaş neden bukadar seri ölmek zorunda slotlar zor ölsünler çok exp versinler neden şehir kadar slotu tek kişiye anca yetiyor kocaman foganda 4 kişi anca dönüyor hele o rng sistemi yokmu aman aman bu yazıyı okuyan varsa rage geçirdiğimi sanmasın oyun bu sabah baktım steamde 1k user var benden demesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: XxLbeden

oyunu 1.5 senedir oynayan birisi olarak artık oynanmıyacak hale geldi. oyundan çok ortamı için oynuyordum zaten ama yetti böyle bi yönetim olamaz her hafta bi sorunmu olur yav. zaten oyun bok gibi grafikleri olmasa çöp böyle pvp sistemi olamaz aga nedir ya ilk düşüren tek atar mantığı hangi oyundan geldi ? zaten tank klasslar oyunun en güçlüleri hem çok vururlar ne yere düşer ne grap yerler tüm süper armorunu hiçe sayıp sana tek atarlar. slot sistemi berbat yav arkadaş neden bukadar seri ölmek zorunda slotlar zor ölsünler çok exp versinler neden şehir kadar slotu tek kişiye anca yetiyor kocaman foganda 4 kişi anca dönüyor hele o rng sistemi yokmu aman aman bu yazıyı okuyan varsa rage geçirdiğimi sanmasın oyun bu sabah baktım steamde 1k user var benden demesi.

Alıntıları Göster
    Oyun ortamıyla bağımlı yapıyor zaten. yoksa ne pve ne de pvp olarak hiçbir şey sunmayan grafik ve skill animasyonlarından ibaret bir oyun.

• beyler oyun ne durumda baslamayi dusunuyorum ama sormak istedigim birkac soru var bilen birileri cevaplayabilir mi

1- Mena serverinda oyunun durumu nedir oyuncu kalitesi vs . kalabalik mi?
    2-Mena da pet vs derken toplamda ne kadar para bayilmamiz gerekiyor?
    3-Onceden avrupa sunucularinin sitesine giremiyordum suan girebiliyorum region lock kalkmis sanirim . Suan istesem avrupa sunucularindan indirip oyunu oynayabilir miyim?
    4-Avrupa sunucularinda durum nedir oyun p2w mi? oyuncu sayisi ne alemde?
    5- Avrupa sunucularinda da mena da oldugu gibi 300 tl gibi bir para bayilip pet vs almam gereken herseyi alabilir miyim yoksa daha cok mu ucret odemem gerekir?

tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    Avrupada oynayamazsın vpn şart. TR kapanıp eu açılırsa o zaman oynanır. Tr de 2k online var private sw sinde bile en son 6k civarı online vardı. Eu steamde 13k online gösteriyor.

Diğer sorularının cevabı zaten önceki mesajlarda verildi. Oyun ara ara beleş oldu, alamayanlar 10-20 liralık başlangıç paketini alsın oynasın. 56 dan sonra oyunun mantığını anlarsınız beğenirseniz para verip devam edersiniz.
  • Oyunun kendisi pvp yönünden çöp ayrıca optimizasyonu kötü(harita siz yürürken yükleniyor gözünüze yazık) Ayrıca Hem Kore hem Tr yönetimleri tam bir çöp yönetim örneği teşkil ediyorlar.Private serverler daha kaliteli ve profesyonel yönetiliyor.Oyunu ayakta tutan Kakao games ve birkaç private server şuan.
    Oyuncu sayılarına bakacak olursak onların da pek etkilerinin kaldığını söyleyemem.
  • gene bdo konusu şu oyun çöp çöp anlamıyorum çöp

bi devloper bukadarmı aptal olur bukadarmı beyinsiz olur

güzel bi ham madde eline geçmiş oyunun pvp pve sini geliştireceğine dungeon koyacağına raid koyacağına her patch te meslek geliştirirmi otuna balığın ... al şimdi 10 15 çalışanınla git balina avla oyunun ilk cbt obt sinde dedik oo efsane pvp ler olacak vs oyunun geldiği noktaya bak yok denizcilik yok balık yok yemek vs çööööööppppp
    sakatsınız ayağınız yok gidip ot topluyamıyorsunuz balığa gidemiyorsunuz tam siszlik oyun kesnlikle kaçırmayın
  • oyunu guzel bulup paraya yonelik bi oyun oldugunu dusunen varsa pvp server var, gamezbd diye. arastirin derim.

ben menada oynuyorum normalde ama su siralar gamezbd serverinda oynasam mi diye kararsizim. yonetimi iyi diyor oynayan kisiler ve oynayan sayisi da bir hayli var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu oyunun steam/eu sunucusunu nasıl oynabilirim güncel çalışan bir yöntem varmı ? youtube'dan baktım fakat büyük bir kısmı non steam versiyon sanırım, oyuna tam olarak sıfırdan başlıycam fakat genelde oyunları hep eu oynadığım için ve ingilizce iletişim kurabilmek için eu'da oynamaya kararlıyım
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    steam euda oynayamazsın dıye bılıyorum vpn ıle kendı clıentını ındereceksın oylede oynanmıyor ping fılan sıkıntı ıstersen menada başla türkçe yada gamez bd oynıyabılırsın senın tercıhın
  • merhaba konsolda oynuyorum kontroplak yapmak için heidel deki Ficy ve Lebyos un verdiği bütün görevleri yaptım hatta lebyos için amity de kasıp amitiyle açılan görevi de yaptım ama ne yaptıysam knowledge Chopping: Beginner yeteneğini veren görevi bulamadım bir yerlerde demişler veliadaki görev zincirini yap diye gittim yaptım heidele geldim gene yok 50 60 tane gold bar oldu sadece gattering processing görevleriyle baya bir süre harcamama rağmen üstelik neredeyse profesyonel olacak processing gattering zaten profesyonel oldu bile hala bulamadım bu görevi yada yeteneği nasıl açabilirim yardımcı olabilecek birisi varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warmkitty -- 24 Nisan 2019; 9:37:28 >
  • Merhaba arkadaşlar. Karakter silmeye çalışıyorum fakat bana premium item var hesapta gibi bir şey söylüyor ve karakter silemiyorum. Bunun nedeni ne olabilir. Nasıl çözebilirim konuyu.
  • Black Desert Online’ tamamen üçretsiz oluyormus burda ki kodla alan var mı?

www.turkmmo.com
    Black Desert Online'da Kalıcı Erişim Kodu Dağıtıyoruz!
    https://www.turkmmo.com/black-desert-onlineda-kalici-erisim-kodu-dagitiyoruz-h125149.html
  • iskender000 kullanıcısına yanıt
    Evet ücretsiz olmuş sanırsam ama bir sürelik ramazan etkinliği oda.Oyunda paket alman lazım çünkü paketlerden gelen petler oyun için önemli diye biliyorum.Tam alarak nasıl kod alındığını bilmiyorum resmi sitede haberini görmüşdüm.Kodu alıp 7 günde 58 mi ne olman lazım sanırım resmi siteyi bir incele istersen.
  • bu senin sözune ettigin degil verdigim sitede dikkatli oku sınırsız kod yani süresiz omurboyu diyor
  • Mena da 210- 230 ap arası ort karar hesap aranıyor, satmak isteyen vs iletişime geçsin lütfen :)
  • https://forum.donanimhaber.com/ExternalLinkRedirect?url=https://www.turkmmo.com/black-desert-onlineda-kalici-erisim-kodu-dagitiyoruz-h125149.html

buradan aldığım kalıcı erişim koduyla oyuna başladım, lahn karakteri açtım yeniymiş sanırım. Comboları bir hayli keyifli, ayrıca awakening de gelmiş önemli bir şey sanırım. Ramazan etkinliklerinde verilen +15 cliff'in silahı bir işe yarıyor mu? önemli bir eşya mı?

https://www.youtube.com/watch?v=u79D0S968QM

Teşekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KL3BeRSoN -- 10 Mayıs 2019; 18:30:27 >

• deadlords kullanıcısına yanıt
    Karakterin inci envanterinde inci itemi varsa silemezsin. O itemleri depona at tekrar silmeyi dene..
  • KL3BeRSoN K kullanıcısına yanıt
    O itemi artı basıp satmalısın. Etkinlik ten gelen bir item çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili dostlar. Bu oyuna başlamayı düşünüyorum. Pvp sevmiyorum ve zaten becerebilen biri değilim.Tek işim pve. Sığ bir mmorpg anlayışım vardır. Party veya solo fark etmez saatlerce kesim yaparım, görev yaparım çıkarım. Sürekli kesim yaparak exp,para,item kasmaktan zevk alan biriyim. Görev yapmayıda severim. Crafting,pvp,balıkçılık ıvır zıvır vs. bunlardan nefret ederim. Hele ki crafting ne vakit harcarım ne de kafa yorarım benden uzak olsun.

Şu an steamde 200 liralık paket %50 indirim ile 100 liraya düşmüş. 100 liraya o paketi alıp başlamayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Oyun ne durumda? Gelecek vaad ediyor mu? En önemlisi ise belirttiğim kriterler doğrultusunda bu oyun bana göre mi?

Çoluk çocuk low kitle fazla var mı? Oyun yönetimi genel olarak kötülenmiş hakikaten yönetim o kadar berbat mı?
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.