Şimdi Ara

Black Desert Online (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guess pass verebilecek varmı ? deniycem seversem alıcam
  • Bende denemek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Denemek isteyenlerin arasında bende varım da bir kaç isteğim var. Oyunun indirme linki varsa atarmısınız eu sürümünün yaklaşık 30 gb miş sanırım anca iner zaten
  • oyunu almadan deniyebiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XlozethProcyon

Denemek isteyenlerin arasında bende varım da bir kaç isteğim var. Oyunun indirme linki varsa atarmısınız eu sürümünün yaklaşık 30 gb miş sanırım anca iner zaten

Oyunu satın almaya karar verdim. Oyun 30 euro'ymuş. Paketler arasında büyük fark yok değil mi ? 50 euro ile olan ile ?
  • Oyunu pazartesi 50€ luk paketi aldım.Genel mmorpglerden değişik bir sistemi var ve gayet güzel.kendine özgü classları var.Level olayı uğraştırıyor kolay değil.İtemlere + basma olayı var güzel ve kolay basılmıyor.
    Skill olayı wasdf shif ve mouse ile yetiyorda artıyor öyle 150tane ayrı ayrı skille uğraşmıyosun.Grafik desen şahane zaten.Pvpye girmek kısmet olmadı daha girince onuda yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu test etme imkanim var mi
    ?
  • guess pass alarak edebilirsin onuda oyun alan kişilere veriliyo.Yabancı sitelerde satıyolar guess passı onlardan alıp edebilirsin başka bir imkan yok.
  • Hepiniz yurt dışında mısınız yoksa VPN ile mi giriyorsunuz ? Bende almayı düşünüyorum fakat VPN ile aşırı ping olacağını söylüyorlar nasıl halledebilirim iyi VPN bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk3910

Hepiniz yurt dışında mısınız yoksa VPN ile mi giriyorsunuz ? Bende almayı düşünüyorum fakat VPN ile aşırı ping olacağını söylüyorlar nasıl halledebilirim iyi VPN bilen var mı ?

Türkiyeden oynuyoruz ping olayını kim söylemişse oyunu oynadığını sanmıyorum can sıkıcı bi ping yok merak etme vpn ile oynamıyorsun sadece launcherde id password kısmında açıp giriş yapıyorsun güvenlik duvarı geçince kapatıp kendi baglantınla devam ediyosun illa ping vardır ama hissedilmicek kadar az

• ///VERİLDİ/////
    1 tane guest pass var ilk pm atana vereyim.(Yarın akşama kadar vermiş olurum)///VERİLDİ/////

Çıktıgından beri oynuyorum ban sorunu yok , VPN olarak tunnelbear kullanıyorum . Channel seçme ekranından önce kapıyorsun. Ping sorunu hiç olmuyor. Oyun çok grindy ve yaş ortalaması çok yüksek. PKcıları sevmiyorlar. Fransız bol. Pay2Win değil. Oyunun sonu yok, level sınırlaması cart curt falan yok. Eğer başlayacaksanız , başladıysanız sakın ha oyunu aceleye getirmeyin yapacagınız çok şey var. Yavaş yavaş eğlene eğlene oynayın çünkü oyun çok büyük.

Oyunu satın alacaksanız Dolar üzerinden alın çünkü Euro>Dolar. 1 Kez satın aldgınız zaman hem EUda hem NAde oynayabiliyorsunuz. Paketler 30/50 Dolar şeklinde değişiyor. Tavsiyem 50 Dolarlık almayın. Onun yerine 30 dolar alıp 20 dolarlık Pearl Alın. 50 dolar paketinin verdikleri gereksiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreakLoL -- 11 Haziran 2016; 10:01:46 >
  • Black Desert Online Explorer's Package

Explorer's Package + olarak verdiği itemlar kullanılmamaıştır aynı şekilde duruyor.

27 level SORCERESS vardır Alustin Serverında

Arkadaş çevrem steamko ya başladığından dolayı oyuna bakamıyorum onlarla ko oynuyorum satış sebebi bu yüzdendir.

Fiyat 100 lira.
  • arkadaşlar benim sistemim işlemci:i5 3340 anakart:asus h61-pro ekran kartı:gtx 750 ti ram: 12 gb high ayarlarda sabit 30 fps alabilir miyim
  • takip
  • oyundan pek bir şey anlamadım yardımcı olurmusunuz bu power levelling ve node olayı nedir kendimi ne kasıyormuş tam anlamadım gitti ^^ silver farm nasıl yapılıyor node almak için ne yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 27 Temmuz 2016; 1:23:44 >
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Oyunda görevler exp vermiyor moblardan exp kasıyorsunuz. Bi guide takip ederek 10-15 saat arasında rahat 50 levela gelirsiniz. Görevler size contribution ep vb artılar sağlar. Bu contribition puanlarıyla da node manager a gidip nodeları birbirlerine bağlayabilirsimiz. Bu da o alandaki drop şansını artırır ticarete olanak sağlar. Transport yapabilmenizi sağlar vs. Silverı şimdilik pek düşünmeyin zaten level atlayınca bir m,ktar verdiği gibi düşen itemlarla da epeyce rahat kasılıyor.
  • beyler oyunda son durum ne şu anda yani rus serverinde ıp ban hala devam ediyormu birde avrupa serveri var tabi o nasıl durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: sireno52

beyler oyunda son durum ne şu anda yani rus serverinde ıp ban hala devam ediyormu birde avrupa serveri var tabi o nasıl durumda

Açıldığı günden beri avrupa serverinde oynuyoruz bi sıkıntı yok ban yiyen hiç olmadı ip yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: D4nte

quote:

Orijinalden alıntı: sireno52

beyler oyunda son durum ne şu anda yani rus serverinde ıp ban hala devam ediyormu birde avrupa serveri var tabi o nasıl durumda

Açıldığı günden beri avrupa serverinde oynuyoruz bi sıkıntı yok ban yiyen hiç olmadı ip yüzünden

Yanlış anladın rus serverinde türkiye geneline ıp ban var vpn olmadan rus serverine giriş yok

• Rusyada oynarken de server ekranına kadar vpn ile gelip sonra kapıyoduk yanlış hatırlamıyosam burdada öyle ip ban dediğin bu degilmi eger buysa adamların haberi var bizden şuana kadar bi sorun olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D4nte -- 30 Temmuz 2016; 9:01:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.