Şimdi Ara

Black Desert Online (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Katılıyorum, yıllardır Gw2 dışında başka bir mmo' dan böyle zevk aldığımı hatırlamıyorum. Sırf grind yapayım gear kasayım kafasında değilde oyunun verdiği diğer içerikler ile birlikte ilerlenirse uzun süre oyalayacağını düşünüyorum. Cooking, alchemy, gathering, fishing, trading, exploration,farm, horse taming, knowledge sistemi, node/worker management falan derken ciddi anlamda bir içerik sunuyor oyun. Fiyatı da gayet uygun (10 dolar/euro) veya tl kuru üzerinden almak isteyen olursa yukarıda mesajları da bulunan ' galyernus ' arkadaştan alabilirsiniz, kur değişimi ile uğraşmak istemediğim için kendisinden gayet uygun bir fiyata aldım oyunu ve sağolsun bayağı da yardımcı oldu.

Ama şöyle bir uyarıda bulunayım; dungeon/raid ve genel olarak instance contenti arıyorsanız bir mmorpg'de, BDO' yu direk eleyin listenizden. Ama sürekli savaşmaktan bıktım, biraz da gathering/crafting ve diğer şeylerle uğraşabileceğim bir mmo olsun diyorsanız hiç düşünmeden deneyin. Fiyatına göre çok çok fazla içerik sunuyor dediğim gibi. (Tabi oyun içinden gerçek para ile alınabilecek ve işe yarayan bir sürü item var, loot toplayan pet, pvp' de ismi gizleyen kamufulaj gibi ama tabi alınması zorunlu değil bunların)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 18 Kasım 2016; 15:2:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Katılıyorum, yıllardır Gw2 dışında başka bir mmo' dan böyle zevk aldığımı hatırlamıyorum. Sırf grind yapayım gear kasayım kafasında değilde oyunun verdiği diğer içerikler ile birlikte ilerlenirse uzun süre oyalayacağını düşünüyorum. Cooking, alchemy, gathering, fishing, trading, exploration,farm, horse taming, knowledge sistemi, node/worker management falan derken ciddi anlamda bir içerik sunuyor oyun. Fiyatı da gayet uygun (10 dolar/euro) veya tl kuru üzerinden almak isteyen olursa yukarıda mesajları da bulunan ' galyernus ' arkadaştan alabilirsiniz, kur değişimi ile uğraşmak istemediğim için kendisinden gayet uygun bir fiyata aldım oyunu ve sağolsun bayağı da yardımcı oldu.

Ama şöyle bir uyarıda bulunayım; dungeon/raid ve genel olarak instance contenti arıyorsanız bir mmorpg'de, BDO' yu direk eleyin listenizden. Ama sürekli savaşmaktan bıktım, biraz da gathering/crafting ve diğer şeylerle uğraşabileceğim bir mmo olsun diyorsanız hiç düşünmeden deneyin. Fiyatına göre çok çok fazla içerik sunuyor dediğim gibi. (Tabi oyun içinden gerçek para ile alınabilecek ve işe yarayan bir sürü item var, loot toplayan pet, pvp' de ismi gizleyen kamufulaj gibi ama tabi alınması zorunlu değil bunların)

evet pve content yok oyunda dungeon raid tank healer felan. söylediğin gibi yapılacak çok fazla şey var ben 1 hafta oldu başlayalı hala oyunun %10 contentine erişemedim

biraz kafa vermek araştırmak vs gerekiyor birde tembel işi oyun değil.

ışınlanma portlanma yok ordan oraya, bankalar bile her şehirde farklı. falan felan çok gerçekçi olmuş deniz ticareti kara yolu ticareti kervan, balina avı daha sayamayacağım bir ton şey.

ben bu oyunun böyle olduğunu bilseydim ilk çıktığında başlardım şuan epey pişmanım

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, ben de ' p2w bu oyun, oynanmaz hede hödö ' yorumlarıyla çok karşılaştığım ve malum vpn ile girilmesi gerektiği için çok fazla önemsememiştim oyunu. Ama biraz araştırıp oyun hakkında bilgi edinince ne kadar detaylı ve zevkli bir oyun olduğunu fark edip başladım ve beklediğimden daha karışık ve zevkli olduğunu fark ettim şu 1 haftalık süre içinde. Ne kadar süre oynarım ve belirli bir yerden sonra sıkar mı bilmiyorum ama önceki mesajda belirttiğim gibi bu kadar zevk aldığım başka bir mmo olmadı şu son yıllar içinde gw2 dışında. Standart theme park mmo'lardan bıkmış, daha değişik ve savaş dışında contenti bol mmo arayan varsa bir şans versin oyuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 18 Kasım 2016; 20:37:40 >
  • Oyunda P2W seviyesi bana göre piyasaya kıyasla en düşük seviyede. 30$'lık kostümleri 3-4 saatlik grindle alabiliyorsunuz. Marketplace serbest piyasa olmadığı için de cash shop item fiyatları sabit. Üstüne haftalık 5 adet cash shop item'ı satma limiti var. P2W olmasın diye önlemler hep. Ama bu yüzden talep çok yüksek ve arz az, istediğiniz item'ı almak biraz zaman alıyor.

Bu arada Alienware'de 7 günlük guest pass giveaway'i var. Şuradaki adımları izleyip 25 puan toplamanız lazım yalnız. Siteye kayıt olurken benim referral kodunu (mQ7JrhjEqTOZ) kullanırsanız 5 puan geliyor size.

Oyunu satın almayı düşünüyorsanız full game pass da satıyorum.

En düşük pack'i alıp, üstüne petlere harcama yapmak en mantıklısı. Oyunun içeriği mükemmel, sürekli doyurucu patchler geliyor. Aylardır oynuyorum hala map'i komple keşfedemedim bile, gezecek çok yer var hala. Tek sıkıntılı yanı çok zaman yiyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 18 Kasım 2016; 23:0:17 >

• P2w kelimesini iyice araştırmanızı tavsiye ederim arkadaşlar Cashshopta senin karekterinin gücünü etkileyecek herhangibir item satılırsa o zaman p2w olur örneğin şu silahı alırsan 1k damage artışı olur vb gibi tabi buna ek olarak oyun içinde kastığın parayla cashshoptaki itemleri alamazsanda p2we girme olasılığı var.Kısacası oyunda p2w bana göre yok kişiden kişiye değişir tabi.Oyuncu sayısı gayet iyi eventleri güzel vpn olayını pek kafanıza takmayın hotspotla girişte açıp server seçme ekranında kapadıktan sonra lagsız rahat bir şekilde oynayabiliyorsunuz.Eğerki sizde benim gibi 1 yılı aşkın süredir saçma sapan mmorpg aramaktan veya oynamaktan bıktıysanız tavsiye ederim.Göktürk isimli bir guild var oyunda onun üyesiyim gayet sıcak kanlı oyunu öğrenme evresinde size ellerinden geldiğince yardım ederler.Diyeceklerim bu kadar tekrar diyorum p2w diyip insanların oyuna şüpheyle bakmasını sağlamayın.
  • galyernus kullanıcısına yanıt
    Oyunda pvp için ortalama bir seviyede item dizmek kaç ay sürüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Questleri, zoneları atlayıp, hızlı hızlı level kasayım derseniz, 1 haftada lvl 54'e civarına gelebiliyorsunuz. Günde 2-3 saat mob grindle ortalama seviye bir item set 2 aya yapılabilinir.

ARKADAŞLAR 10 ADET 7 GÜNLÜK GUEST PASS DAĞITIYORUM.

VB8M6Q4-HMU17RM-DJPH5O6-L2G7Q
    3L1P7JM-7J3CMPC-JNN1NT0-5TSR2
    MLJ2BRT-J3IEBG7-2D6GML2-NKEA
    DO3DBTK-BNK68GI-2C9JC35-JG7LE
    BSOIVEQ-91P2KCJ-02RUNMO-TD5EJ
    L366M3L-ED2SLRO-ES18DF8-VM8UR
    F010E78-TOR7G1K-RSEDJGL-JIL0L
    MLNNR8S-OLB97VA-RC4N3L4-O0DMG
    EVBV8VS-JSPBTH4-GCKE1VU-E81M8
    I9V1J4O-QOHG2HT-684EVJK-15Q04

Sadece oyunu indirip deneyecek arkadaşlar alırsa sevinirim. Client download 30gb+. 7 günlüğüne oyunu deneyebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 19 Kasım 2016; 1:55:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Aynen hocam, ben de ' p2w bu oyun, oynanmaz hede hödö ' yorumlarıyla çok karşılaştığım ve malum vpn ile girilmesi gerektiği için çok fazla önemsememiştim oyunu. Ama biraz araştırıp oyun hakkında bilgi edinince ne kadar detaylı ve zevkli bir oyun olduğunu fark edip başladım ve beklediğimden daha karışık ve zevkli olduğunu fark ettim şu 1 haftalık süre içinde. Ne kadar süre oynarım ve belirli bir yerden sonra sıkar mı bilmiyorum ama önceki mesajda belirttiğim gibi bu kadar zevk aldığım başka bir mmo olmadı şu son yıllar içinde gw2 dışında. Standart theme park mmo'lardan bıkmış, daha değişik ve savaş dışında contenti bol mmo arayan varsa bir şans versin oyuna.

aynen bende pay 2 win diyenler yüzünden ön yargılı davranmıştım birde archeage'den gelen bir ön yargı olmuştu bir daha böyle sandbox mmorpg oynamam diyordum. dememem lazımmış şimdi oyundaki tek sorunum şu

ticaretemi yönelsem
    balıkçılığa mı
    atçılığa mı
    çiftçiliğe mi
    mesleklere mi (pot, yemek, zırh vs)
    yoksa mob slot farmlamaya mı yönelsem oyun baya baya derin detaylı olunca insan ne yapacağını şaşırıyor

sadece görevlerle hiç farm yapmadan (ki doğru düzgün xp vermiyor görevler) 3 günde 41 lvl oldum. ki sadece akşamları 4-5 saat oynuyorum. bakalım oyun bizi nerelere götürecek.

• Oyunu 7 gün denemek isteyen ciddi arkadaşlara 7 günlük deneme cdkeyi verilir arkadaşlar. Almayı düşünenler 7 gün deneyip öyle alabilir.
  • Ben oyunu satın alıp 1 ay kadar oynadım. Ama nedense hiç bir şey anlamadım ve ticket atıp para iadesi alıp bıraktım.

Ben bir şeyleri kaçırdım herhalde. Sadece maptaki mobları kesip duruyordum onun dışında bir olaya girmedim.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Baya birşey kaçırmışsın hocam, combat/grind dışında yapacak çok şey var.
  • Oyunda full grind ile 1 günde (8-10 saat) 56 olunuyor o derece kolay diyorlar kasmak. Sonrası 56-60 arası ise aylar sürüyormuş

Peki, full grindle 56 olmanın endgame açısından ne gibi eksileri var? Şahsen ilk önce oyunu öğrenmek için uzun yoldan bir sorc kasıp sonra 8 saatte de bir ranger alt düşünüyorum.

Bir de para kasmak için 4 tane pet şart demişler. Bu petleri marketten düşürmek ise çok zormuş, tanesi 5$. Bu sorunu nasıl çözüyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Oyunda full grind ile 1 günde (8-10 saat) 56 olunuyor o derece kolay diyorlar kasmak. Sonrası 56-60 arası ise aylar sürüyormuş

Peki, full grindle 56 olmanın endgame açısından ne gibi eksileri var? Şahsen ilk önce oyunu öğrenmek için uzun yoldan bir sorc kasıp sonra 8 saatte de bir ranger alt düşünüyorum.

Bir de para kasmak için 4 tane pet şart demişler. Bu petleri marketten düşürmek ise çok zormuş, tanesi 5$. Bu sorunu nasıl çözüyoruz?

Level kasmak mob farmlayarak oluyor fakat oyunda contribition point denen birşey var çok çok mühim, ticaret yollarını onunla açıyorsun, evi onunla satın alıyorsun şehirden, işçileri onlarla alıyorsun, mesleği var varda var energy point denen şeyler var.

Bunlar hep görevlerle geliyor, kısacası level kasmak görevlerle değil ama görevleri illaki yapmak zorunda kalıyorsun eğer adam gibi birşeyler yapmak istiyorsan oyunda.

Ha ben mob farmlayım, lvl alayım farmdan düşen paralarıda biriktirip herşeyimi marketplace'den çekeyim üstüme dersen, elimi sıcak sudan soğuk suya sokmayım dersen öyle tembel işi opsiyonlarda mevcut.

Ama ticaret yapmak ve oyunun bahsettiğimi güzel detayına erişmek için görevler meslekler yapılmak zorunda gibi birşey. Keşif çok önemli, npclerle tanışmak vesaire gibi bir çok şey yapılması lazım.

Yani oyunda iki türlü oynayabilirsin, sadece black sprit görevleri yapıp mob farmlamak ve kısa yoldan ilerlemek.

Oyundaki black sprit dahil her görevi meslek görevini keşfi herşeyi yapıp herşeyi kendin craftlayabileceğin, üretebileceğin oyunu tam anlamıyla oynayabileceğin uzun bir yolculuk.

Bu kişinin oyun stiline bakıyor açıkcası Ben 2.sini yapıyorum, hiç mob farmlamıyorum sadece görevlerde kestiğim moblardan lvl geliyor 3 günde 47 lvl oldum. Ama contribition puanım ve energy puanım 92 felan şuan oldukça iyi seviyede. Birşey craftlayacağım zaman işçi tutacağım zaman veya ticaret yolu node açacağım zaman rahat oluyor.

Bu şekilde Oyunda herşey ama herşey yapılabilir kısacası.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Oyun şuan gayet oynanabilir duruyor şu sınavımı verip başlayacağım 2 aya

• DN6ACAL-FFPK2QS-RBMFAN6-NHQO2
    ETNGB2Q-R90396G-HKM0EF0-MKR0D
    9RMVCJO-4P12M0C-339GPCP-4RFOP
    P8JBA60-353KIM9-4P7O6LN-4N8NU
    A4H9BCA-P9HS5O4-NH793RK-UF5H7
    4KNEJA8-VPBS8MQ-2UVOAVG-RQ55A
    4STAQMI-50C5047-UIIKLAM-C61O2
    TEOMGN7-EV9J367-DKJBJ4L-5VD8K
    MVT0AFF-E1GRDCN-2UQ1KUJ-FMEE0
    5G174M7-28UIIAM-ISE13K1-S5FF4

7 günlük deneme kodlari , begenirseniz alirsiniz oyunu bu kod ile actiginiz hesabinizi devam kasabilirsiniz.
  • bodhiiii B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 1 adet kullandım. Denemek istiyordum iyi oldu.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    problem degil dostum , bu arada oyuna yeni baslayanlar , VPN ile siteye giris yapip bu kodlari kullanabiliyorsunuz , oyunu indirdikten sonra VPN ile oyunu baslatiyorsunuz "play" buttonuna basdiktan sonra , oyun baslarken "VPN" kapatabilirsiniz , kendi internetinizle hic bir kasma olmadan oyunu oynarsiniz . Oyun bir kac Ülkeye acik olmadigi icin VPN ile giris yapiliyor .
  • Black Friday indirimleri başladı bu arada. Şuan başlamak için güzel fırsat. 24-28 Kasım arası game paketleri %50 indirimde. 23-30 Kasım arası da cash shop pearl itemları da indirimde. Benim tavsiyem en düşük paketi alıp, daha sonra pet, weight limit alın. En düşük paketi benden de satın alabilirsiniz ama malesef indirim yapamıyorum.

http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=canseckin91

7 Günlük Guest Pass deneme keylerimden de kullanabilirsiniz arkadaşlar.

quote:

VB8M6Q4-HMU17RM-DJPH5O6-L2G7Q---Claimed
    3L1P7JM-7J3CMPC-JNN1NT0-5TSR2------Unused
    MLJ2BRT-J3IEBG7-2D6GML2-NKEA-------Unused
    DO3DBTK-BNK68GI-2C9JC35-JG7LE-----Claimed
    BSOIVEQ-91P2KCJ-02RUNMO-TD5EJ----Unused
    L366M3L-ED2SLRO-ES18DF8-VM8UR-----Unused
    F010E78-TOR7G1K-RSEDJGL-JIL0L-------Unused
    MLNNR8S-OLB97VA-RC4N3L4-O0DMG---Unused
    EVBV8VS-JSPBTH4-GCKE1VU-E81M8----Claimed
    I9V1J4O-QOHG2HT-684EVJK-15Q04-----Claimed

30gb+ client'ı yükleyebilecek durumdaysanız kullanınırsanız güzel olur. Bir işe yarasın keyler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 24 Kasım 2016; 16:22:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bodhiiii

problem degil dostum , bu arada oyuna yeni baslayanlar , VPN ile siteye giris yapip bu kodlari kullanabiliyorsunuz , oyunu indirdikten sonra VPN ile oyunu baslatiyorsunuz "play" buttonuna basdiktan sonra , oyun baslarken "VPN" kapatabilirsiniz , kendi internetinizle hic bir kasma olmadan oyunu oynarsiniz . Oyun bir kac Ülkeye acik olmadigi icin VPN ile giris yapiliyor .

Önerdiğin bir VPN programı var mı peki? Gerçi inmesi biraz sürecek. 41gb boyutu varmış. Umarım bu 7 gün oyuna girmeden başlamıyordur.
  • Oyuna black friday %50 indirim geldi. orjinal sitesinden zenmate veya browsec vpn eklentisi kurup kendiniz satın alabilirsiniz.

Müthiş fiyat kaçırmayın 5dolar veya 5euroya alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Kasım 2016; 18:10:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.