Şimdi Ara

Black Desert Online (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu satın alacağımda kendi sitesinden mi almak mantıklı yoksa steamden mi?

Ayrıca sadece paketi alınca oyunda içinde geliyormu kendi sitesinde stemde şöyle bi uyarıya denk geldim kendi sitesinde böyle bir uyarı mevcut değil hatta ana oyunu bulamadım sadece paketler mevcut.

• uzun zaman sonra oyuna geri döndüm herşey baya kolaylaşmış

• Elimde oto farm yapabileceğim 4 pc var bu oyunda afk farm ile reel para kazanabilir miyim?

• Strelok kullanıcısına yanıt

Bu oyunda AFK farm yok hocam. AFK olarak yapılan meslekler var. Onları yapabilirsin sadece.

• Clan kurdum oynamaya hevesli oyuncuları beklerim. Gelmek isterseniz DM den yazarsınız.

• Oynamayın arkadaşlar. Özellikle son gelen güncellemeler ile oyun artık savunamayacağım derecede p2w oldu zira sizi her şekilde crona mecbur bırakıyor oyun cron u da ya kredi kartınız ile alacaksınız ya da pazarda yakarlsanız bir iki tane denk düşüreceksiniz o kadar pazarı ölü eskiden takıdan değerli eşyadan grind ile para kasıyorken şimdi p2w dısında para kasılan tek şey slottan çöp toplamak life konusuna girmiyorum yakında balıkcılık güncellemesi yapılmıs olsa da life uzun zamandır oyunda kötü durumda pvp deseniz sıkıntı mena nın oyuncu kitlesi ayrı gerek yok zamanınızı daha kaliteli oyunlara ayırın derim

• 4 5 sene önce oynamıştım

şimdi tekrar oynamak istiyorum

ama

hesabı hatırlamıyorum carımı da

sizce kurtarma umudum var mı ?

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.