EU oynayan var mı? VPN hala işe yaranıyor mu? tekrar başlamayı düşünüyorum o yüzden. |
Black Desert Online (116. sayfa)

-
-
oyun güzel 2 yılımı verdim baya da para yatırdım piyasada henüz grafik vs içerik bakımından iyisi yok fikrimce. kötü yanı p2w olması, pvp olaylarında kum torbası olmaktan öteye geçilmiyor. Oyunda şans çok önemli bir faktör ayrıca saatlerinizi verdiğiniz bir şeye bir başkası sizden daha hızlı sahip olabiliyor, oyuna ciddi anlamda vakit ayırmak gerekiyor ben günde 2-3 saat oynarım derseniz geri kalıyorsunuz. oyundaki yönetim kötü pazar bugları vs derken adaletsizlik hat safhada, daha sonra oyunun pvp versiyonu olan gamezbd olan versiyonunu yükledim orada oynuyorum daha zevkli ve daha güzel
-
başlamayın, başlayacaksanız gamezbd'ye başlayın.
retail oynanmaz. ha illa paket alacam ben diyen varsa 1k cash coin olan accountu 250tl den okutabilirim
-
Arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum kuzenim ile fakat oyunu hiç bilmiyorum. Çok fazla vakktimiz yok Gamezbd yi önerir misiniz ? Daha çokberaber dungeonlarda takılalım biraz pvp atalım derdindeyiz.
-
Çok vakti istiyor. senin dediğin gibi gamezbd öneririm.
-
eu sunucusu koreyemi devrediliyor mail geldi bana
-
Oyundaki sezon sistemiyle artık yeni başlayanlar çok hızlı gelişiyor. O sebeple başlamaktan korkmayın. Tabi 3 yıllık adamları yakalamanız aylar alır ama pvp pve yapmanıza engel oluşturmuyor. Node warlar ap ye eşitleniyor veya pvp de düşüren kazanıyor 3-5 skille çünkü rakibi alabiliyorsunuz. Pve de ise ap ne göre güzel slotlar var.
-
Beyler merhaba bdo denedim biraz ve hoşuma gitti. Non target oynamazdım hiç ama grafikler oynanış hoş geldi. Şimdi hardcore denilen tabir edilen düzeyde onayamam ama fun serverlarda oynamak istemiyorum.
Birkaç sorum olacak ,
1- Oyunu oynamak için aylık ne kadar ödeme yapılması gerekiyor 1 aylık ücretsizi aldım. Paket satın alda 21 tl paket var traveler paketi diyor onu alsak yeteri mi ?
2- Oyun süresi oyundan kasarak kazanılıyor ise normal oynayan için buna ulaşmak ortalama ne kadar sürer ?
3- Oyun da server ayrımı yok mu karakter yaptıktan sonra istediğimiz her servera giriş varmı ?
4- Şuanki mevcut serverda Türkiye bangladeş mi birşey yazıyordu EU server da oynamak mümkün mü ?
5- Daha çok yanlız takılmayı severim oyun buna izin veriyor mu ?
6- Oyun ölü durumda mı ? Burda ki konusu nerdeyse mesaj gelmeyecek seviyeye gelmiş bitikse boşa zaman kaybı yapmıyım.
Defalarca yazılmıştır kesinlikle ama denk gelemedim hepsinin cevabını şimdiden teşekkürler.
Biraz araştırma , biraz youtube videoları ve yorumları okuduktan sonra başlanmaması gerektiğini anladım günde 8-10 saat vaktiniz yoksa :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 18 Şubat 2021; 11:9:9 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905xBeyler merhaba bdo denedim biraz ve hoşuma gitti. Non target oynamazdım hiç ama grafikler oynanış hoş geldi. Şimdi hardcore denilen tabir edilen düzeyde onayamam ama fun serverlarda oynamak istemiyorum.
Birkaç sorum olacak ,
1- Oyunu oynamak için aylık ne kadar ödeme yapılması gerekiyor 1 aylık ücretsizi aldım. Paket satın alda 21 tl paket var traveler paketi diyor onu alsak yeteri mi ?
2- Oyun süresi oyundan kasarak kazanılıyor ise normal oynayan için buna ulaşmak ortalama ne kadar sürer ?
3- Oyun da server ayrımı yok mu karakter yaptıktan sonra istediğimiz her servera giriş varmı ?
4- Şuanki mevcut serverda Türkiye bangladeş mi birşey yazıyordu EU server da oynamak mümkün mü ?
5- Daha çok yanlız takılmayı severim oyun buna izin veriyor mu ?
6- Oyun ölü durumda mı ? Burda ki konusu nerdeyse mesaj gelmeyecek seviyeye gelmiş bitikse boşa zaman kaybı yapmıyım.
Defalarca yazılmıştır kesinlikle ama denk gelemedim hepsinin cevabını şimdiden teşekkürler.
Biraz araştırma , biraz youtube videoları ve yorumları okuduktan sonra başlanmaması gerektiğini anladım günde 8-10 saat vaktiniz yoksa :)
1- Aylık değerli paket alman gerekiyor. Almadan oynayamazsın oda 50 tl diye hatırlıyorum.(1aylık 90 günlük değil!) Ama oyuna yeni başladığın için pet, çadır, envanter, ağırlık ve birkaç şey daha alman gerekiyor. Almazsan olur mu olur ama sinir kat sayın yükselir. Stres olursun emin ol.
2-anlamadım :D
3-türklerin oynadığı gamez serverı var. Onun dışında metin2 deki gib chleri düşünebilirsin 1-2-3-4-5-6-7 diye gidiyor.
4-euyu vpnle oynarsın sanırım.
5-veriyor.
6-Oyuncu sayısı bence güzel durumda.
Ama başlamadan şunuda ekleyim. Oyunda gelişmek istiyorsan grind yapmak zorundasın. Günde 4-5 saat aynı slotu kesmen gerekiyor. Ben onu yapmam yan meslekleri yaparım aşçılık, takas gibi diyorsan eğer onlar amelelik yapması hiç eğlenceli değil. Oyunda meslekler o kadar karışık ki 1 tane meslek için youtubuden 2 saat video izlemen gerekecek. Sırf oyuncular oyunda kalsın diye bu meslekler eğlenceli hale getirmek yerine senin vaktinin çöp olmasını sağlıyor. 1 sene önce başladım oyuna grafikleri güzel, skill animasyonları güzel sakin sakin oynarım diyordum. Ama öyle olmuyormuş onu anladım. Diğer oyuncularla aynı anda oynamaya başlasam belki rekabete ortak olabileceğimden dolayı devam edebilirdim ama millet 3 sene boyunca günde 8 saat aynı slotu dönmüş onlara yetişme imkanın yok. Şey diyenler var bide sezon sunucusu çıktı çok hızlı gelişirsin felan diyenler var. Onları dinleme 1 ay boyunca 240 apye gelirsin anca ondan sonra bi pvpye gireyim dersin salisesinde tek atarlar sana :D bence hiç bulaşma
-
Başta 200 lira kadar yatırıp biraz ağırlık pet almak yetiyor ha almasanda olur oyun 56 ya kadar kasınca kalıcı senin oluyordu en kötü 20 liraya al dene. Pet met hediye ediyorlar ara ara. Oyunu 10-20 lira neyse artık aldıktan sonra 1 lira bile ödemen gerekmiyor. Premium olarak değerli paket var pazardan alman çok zor sadece onu alırsın aylık 35 lira falan.
Solo birini tatmin eder solo grind üzerine kurulu bir oyun. Pvp leri ise klan üzerine kurulu. 8-10 saat oynayanlar oyunun en iyi ilk 5 guildindedir. Kaldı ki 3 yıllık oyuncuları niye yakalama gereği duyasın. Oyunun sadece steamde bile 3-4k online oyuncusu olması lazım. Bir o kadarda clienttrn oynuyor. Millet kalabalıktan slot bulamıyor. Steam eu sw si 15k falan görüyor. Tr için 4k steam güzel rakam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Şubat 2021; 16:20:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyuna geforce now ile başlamayı düşünüyorum bakalım
edit : oyuna başladım. gayet akıcı full ayarlarda oynuyorum. ben böyle birşey görmedim. yılların mmorpg oyuncusuyum. bu grafikler animasyonlar falan inanılmaz seviyede. gerçekten şaşırdım bu kadarını beklemiyordum. bu uzakdoğulular işini biliyor
bu arada haşhaşin karakteri açtım. fakat oyunun başında karakter yaratırken uyanış ve bir seçenek daha var ben uyanışı seçmedim ne gibi bir eksisi artısı var bu olayın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 23 Şubat 2021; 14:3:49 >
Oyun beleş şuan steamde
Arkadaslar indirdim oynadim daha once oynamadigim bir oyun olvia serverinda bir karekter actim cunku exp fazla isareti vardi orda acayim dedim bilmiyorum iyi mi yaptim. Simdi ise oyunda 18 lvl’im ve sadece nerdeyse r ve t tuslarini kullaniyorum t ile kendisi gidiyor npclere gorevleri de hemen geciyorum r ile oyun bu kadar mi? Hep bu sekilde mi devam edecek ne yapmam lazim anlayamadim durmadan hikayeyi takip ediyorum bu konu hakkinda bilen bana yazabilir mi lutfen cok ikrama gecer tesekkurler -
Tabiki değil :) bir yerden sonra oyun değişiyor ve gerçekten çok fazla şey var. En büyük tavsiyem ,gelişim klanına girmen DC lerinde oyunu sana anlatırlar. Aklına takılanıda sorarsın.
Server önemli değil. -
oyunda sorun mu var ? ne sitesine girebiliyorum ne oyuna
-
Sizce başlanır mı ? -
mena mı gamezbd mi
-
Oyunu yaz sezonunda oynamıştım daha sonra ara verdim bu yeni gelicek karakterler başlamayı düşünüyorum sezonun ne zaman başlayacağını bilen varmıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 22 Mart 2021; 20:25:14 > -
Tahmini nisan başında -
Normalde karakterle sezonu aynı anda getirirler neden böyle bir şey yaptılar acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X