Şimdi Ara

Black Desert Online (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • var mı bunda da yeni server açılma olayı yeni server de ilk 500 e girme heyecanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasak09

8 ay günde en az 10 saatimi vererek oynadım yaklaşık 1000tl gibi bir parada yatırdım. Pazar güncellemesi ve yeni gelen gölge arenası oyunu mahvetti bıraktım. Oyun kesinlikle verdiğiniz emek ve parayı hak etmiyor. Fail stack mevzusu baştan saçmalık 150fs ile tet basamadık pen item takamadım max full tet boss geardım.
    Başlamayın yeni mmorpg çıkarsa onu bekleyin.
    Biraz geç görmüşsünüz hocam demek ki oyunu çok sevdiniz fakat bu server emek ve para yatırmayı hak eden biryer değil malesef.
  • Grafikleri çok iyiydi ondan bağladı biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasak09

Grafikleri çok iyiydi ondan bağladı biraz
    Gamezbd öneririm açıktı hala galiba.
  • Knight online hayat offline tatdında tam bir hayatsız oyunu p2w diyenler olmuş saçmalık oyunun giriş orta ve son aşamaları var son aşamaya kadar emek ile kasılabilir ama en iyisi olacam dersen pen item basarken para ile satilan itemlere ihtiyaç duyuluyor yada daha fazla emek verip life skill yani meslekler ile gümüş kazanıp merkez pazardan pen item satın alınabilir başlamak için geç kalınmamış çünkü sürekli güncelleme geliyor mesela kzarka tri item dağıttılar normalde zor elde edilen bir itemdir elde edilmesi en az 2 ay sıfırdan başlayacaksa biri hazirana kadar başlasın direk 200 ap veriyor son olarak oyun bi ara ücretsiz oldu bebeler doldu önceden seviye vardı

• Spawn olmasın diye üste yazacaktım ama bu ayrı bir mesele şimdi oyunu sürekli açık bırakmak istiyorum ancak bilgisayar kapalı iken uygulamayı açık bırakmak için bir yöntem bilen var mı geforce now araştırdım internet üzerinden black deserti bilgisayara yüklemeden oyun oynuyorsun ama bilgisayarı kapatınca oyunda kapanıyor

• Akşamları 1/2 saat oynayan adama keyif verir mi yoksa çok kafa mı yormak lazım oyuna..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuna normal mi başlamak mantıklı yoksa steam den mi?

• @Kru3gerBey çok uzun zaman alır keyif alacak duruma gelmeniz çok detayı var

@fukachuu ikisinden de aynı sunucuya bağlanacaksınız steamden oynasanız da kendi sitesindeki dosyayı launcherı indirip kuruyor menayı tavsiye etmem kesinlikle ama oyuna binlerce lira harcayan arapların arasında kalırsınız
  • Mena dışında legal olarak başka nerede oynanabiliyor?
  • dante87 kullanıcısına yanıt
    Eu sunucusunda vpn ile oynayabilirsiniz ama oranin inciyle satilan esyalari daha pahali menaya gore. Kalitesi de ayni oranda ama.

• Banlama olayı hiç oluyor mu acaba biliyormusunuz?
  • dante87 kullanıcısına yanıt
    Vpn kullanimini soruyorsaniz banlanmazsiniz

• Teşekkürler.
  • Oynamayan varsa başlasın tr de. Oyundan baya zevk alırsınız tr de de baya oynayan var.
  • sıfırdan kasıcak olan varsa beraber başlayabiliriz. hali hazırda 58lvl witch var ama ara verdim unuttum oyunu.yeniden başlicam.

discord: bxtxrxlp
  • Oyun p2w mi ona gore satin alıp başlayacağım.

Bazı şeyleri satin almak zorundasiniz dediler ek envanter ağırlık vs gibi. Ne kadar tutuyo bunlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wınchester

Oyun p2w mi ona gore satin alıp başlayacağım.

Bazı şeyleri satin almak zorundasiniz dediler ek envanter ağırlık vs gibi. Ne kadar tutuyo bunlar?
    Ağır p2w hocam oyun. Pvp serverde oynarım dersen öneride bulunayım ; gamezbd.

Market eşyalarını para yatırmadan alabiliyorsun. Hem oyun hakkında fikrinde olur. Seversen global serverda oynamak istersen alır yine oynarsın yine.

Ayrıca şu an tr serverında 30 günlük misafir kartı veriyorlar. 50 levele ulaştığında oyun kalıcı ücretsiz hale geliyor. İstersen o etkinliği değerlendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 26 Nisan 2020; 9:52:15 >
  • Wınchester kullanıcısına yanıt
    P2W ile bir yerlere gelebilmen için çok sağlam para yatırman lazım. Binlerce liradan bahsediyorum. Öyle 300-500 TL ile olacak iş değil. Bundan dolayı P2W olduğunu düşünmüyorum. Özellikle denizcilik kasıyorsan Oyun parası ile ancak temel gemileri alabiliyorsun geri kalan her şey full el ile kasılan emek teçhizatı.
  • Şu birisi para verip önüme geçebiliyor P2W bu diyenleri anlayamıyorum.Bütün MMORPG ler P2W dir.Şimdi WoW P2W değil diyenler olacak onun hakkında şunu söyleyeyim:
    Şimdi illegal işleri saf dışı bırakıyorum oyun tarafından kabul edilen yapınca ban riski olmayan şeyleri anlatıyım 300 saate yakın WoW oynadım ondan az biraz biliyorum WoW sistemini de.WoW da 13 dolarlık aylık ücreti 15 dolar vererek token olarak alıp daha sonra bunu pazarda satabiliyorsunuz,benim oynadım sırada bu 200k ya denk geliyordu.Bu şimdi Bdo dada var inci dükkanında satılan şeyler oyun parasıyla da satılıyor(teknik olarak) bu hem iyi hem kötü ondan uzatmaya gerek yok.WoW un asıl sıkıntısı multibox olayı bir kişi 15 20 tane farklı wowu aynı anda açıp bununla herb,ore falan topluyor, bu uzun süredir var blizzard açık açık onaylıyorum demese de yasak da demiyor.
    Wowu bırakmamın sebebi combat sistemi inanılmaz sıktı beni Bdo nun combat sistemi aksine çok eğlenceli ve şu işçi olayları çok sardı açıkçası.
    Bdo nun kötü tarafıda grind.İNANILMAZ ÇOK GRIND VAR.Şimdi bu JRPG lerden vs. görebileceğimiz şekilde Asya pazarında biraz daha normal ancak grind gerçekten çok fazla.Oyunu 7/24 açık bırakma ihtiyacı hissettirmesi bir yana aynı tip canavarlardan 300-500-1000 tane kesmenizi isteyen görevler bir yana.
    Sonuç olarak combat sistemi güzel keşke doğu batıdan görev mekanikleri hikaye ilerleyişi vs. gibi konuları batı da doğudan combat sistemini örnek alabilse de güzel bir MMORPG oynayabilsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefuseHostage -- 14 Mayıs 2020; 20:0:38 >

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.