Şimdi Ara

Black Desert Online (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: galyernus

3 tane pet verdiler şimdiye kadar eventlerde. ama her gün login olmak gerekiyordu. markette pet satılıyor ama her gördüğüme almayı denememe rağmen hiç başaramadım. en az 30 kere denemişimdir sanırım. şuan black friday var. hourly salede ucuza pet yakalabilirsiniz. %40 indirim geliyor genelde petlere.

Hocam 6 dolardan 24 dolar 75tl yapıyor 4 tane t1 pet daha bunları t4 yapması var Öğrenci olmasam aslında sorun değil ama başka yollardan halleceğiz bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Çok iyi fiyat henüz denemedim oyunu ama alacağım hemen. En düşük paket ile oyunu oynayabiliriz değil mi süre sınırı olmadan?

Satın alırken ülke adres falan soruyor. Türkiye seçsek sorun olur mu?

bence yabancı bir adres sallayın gitsin hocam internetten bulup. ne olur ne olmaz tedbirde fayda var.

aylık ödeme yok kesinlikle buy 2 play bir oyun

Eyvallah aldım 5€'ya. Hesabım Starter's konumuna geçti.

• uyeligi amerika vpniyle aldim suan oyunu indiriyorum. pencerede yukarida europe yaziyo ama your current home server is N/A yaziyo sorun olur mu ?
  • Guest pass denemek isteyenler için...

1CF0-252C-9CBE-4E90-B665
    CA40-FBDE-DEEA-48A7-94E9
    49DD-86CB-0994-46DA-8E1E
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

uyeligi amerika vpniyle aldim suan oyunu indiriyorum. pencerede yukarida europe yaziyo ama your current home server is N/A yaziyo sorun olur mu ?

olmaz clientte avrupa seçmen yeterli oyuna girmeden önce
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Çok iyi fiyat henüz denemedim oyunu ama alacağım hemen. En düşük paket ile oyunu oynayabiliriz değil mi süre sınırı olmadan?

Satın alırken ülke adres falan soruyor. Türkiye seçsek sorun olur mu?

bence yabancı bir adres sallayın gitsin hocam internetten bulup. ne olur ne olmaz tedbirde fayda var.

aylık ödeme yok kesinlikle buy 2 play bir oyun

Eyvallah aldım 5€'ya. Hesabım Starter's konumuna geçti.

Hayırlı olsun hocam bende 2 haftadır oynuyorum oyunu temel anlamda çoğu şeyi çözdüm sayılır takıldığınız yerde sorabilirsiniz yardımcı olurum

• sizdede ping var mi ?
    pingin en az olmasi icin hangi serveri secelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

sizdede ping var mi ?
    pingin en az olmasi icin hangi serveri secelim ?

ping olmaması için vpni kapatmanız lazım hocam clientte play tuşuna bastıktan hemen sonra. ve oyuna girmeden önce avrupayı seçmeniz lazım client üzerinden.

oyunda ping yok, zaten vpni kapattıktan sonra normal internetinizle oynuyorsunuz bir fark olmuyor .
  • Guest pass ihtiyacı olan varsa kullansın:

LFESL02-O8LSDPJ-UV9UVMC-2K31Q
    VD8VA4J-AT5LCO8-10ONEJ4-DTL9B
    F0KUM5R-VR4IIPQ-24FC6S6-DKA20
    Q1F0350-QF86ETK-OCV67PS-7E1HL
    N4O9CVB-MKGIDMV-2JTRPKN-VJG1M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 27 Kasım 2016; 20:40:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

oyunun pve kısmı nasıl sizi çokmu boş bırakıyor pvp kısmı nasıl peki ? blade and soul gibi pingler ucukmu ve pingi düşük olanın aşırı avantajlı olduğu oyun mu ? yani ping ne kadar düşükse animation cancel o kadar hızlı oluyor ve oynamaya değermi mmorpg ariyorum bulamadım kaç senedir oyunu bırakanlar olmuş çok
    bana fanboyluk yapmadan anlatacak biri lazım bu söylediklerimi teşekkürler

hocam oyunda PVE yok

oyundaki pve sayılacak olan tek şey questler ve şehirler arası ticaret karavan balıkçılık işçi çalıştırma veya ev tutup içini geliştirmek gibi şeyler. oyunda healer yok tank yok, karakterlerin hepsinin pvpde gideri var. dungeon zindan raid olayı yok.

sadece open world bosslar mevcut.

kısacası pve yok denilebilir. ticaret, pk ve guild savaşları üzerine kurulu bir oyun

ping konusunda oyun pingi gösterme opsiyonu yok, şu ana kadar lag hissetmedim ama oyundayken bilgisayarın ayarlarından bakmak lazım asıl kaç ping olduğuna bir ara bakarsam yazarım buraya

• Arkadaslar merhaba. Ben ve bir arkadasim oyunu almaya karar verdik 5 euro iken. Simdi arkadaslar nasil bir yol izlememiz gerekiyor? VPN ile falan nasil alicaz edicez patch atarken oyunu ilk indirirken vpn le bagli kalmak mi lazim? Bilen bir arkadas anlatirsa cok sevinirim.
  • Oyunu indirirken VPN kullanmanıza gerek yok. Oyun açılmaya hazır olduğunda client üzerinden hesabınıza giriş yapmanız istenecek. Burada giriş yaparken birkaç saniyeliğine VPN'i açmanız yeterli. Play butonuna bastıktan hemen sonra VPN'i kapatabilirsiniz.
  • DN6ACAL-FFPK2QS-RBMFAN6-NHQO2
    ETNGB2Q-R90396G-HKM0EF0-MKR0D
    9RMVCJO-4P12M0C-339GPCP-4RFOP
    P8JBA60-353KIM9-4P7O6LN-4N8NU
    A4H9BCA-P9HS5O4-NH793RK-UF5H7
    4KNEJA8-VPBS8MQ-2UVOAVG-RQ55A
    4STAQMI-50C5047-UIIKLAM-C61O2
    TEOMGN7-EV9J367-DKJBJ4L-5VD8K
    5G174M7-28UIIAM-ISE13K1-S5FF4

son 9 kod kaldi , oyun indirimdeyken kodlari kullanin oyunu indirin ve satin alin , 4.99€ .
  • Alacak varsa 5 dolar oldu oyun düşünmesin bile. İndirimin bitmesine 22 saat.
  • Kesinlikle alın indirim varken. Dün bi yerden pc buldum 4 saat kadar oynadım, dünyası ve combat mekanikleri muhteşem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah düzgün bir şekilde oynadığım oyun şuanda oyuna girer girmez inanılmaz bir lag ve ardından oyundan atış problemleri yaşatıyor. Sorun büyük ihtimalle vpn ile alakalı ama sorunsuz oynanmıyor muydu?

Edit: Sorun modem kaynaklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 28 Kasım 2016; 23:1:21 >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Oyunu açınca VPN'i kapatmıyor musun? Client üzerinden login kısmı geçildikten sonra VPN'i kapatabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

Oyunu açınca VPN'i kapatmıyor musun? Client üzerinden login kısmı geçildikten sonra VPN'i kapatabilirsin.

VPN ile giriş yapıyorum. Oyun açıldıktan sonra VPN'i kapatıyorum. Server seçip oyuna girdikten sonra inanılmaz bir lag ile başlıyor oyun. Yürünmüyor bile. Kısa bir süre sonrada DC verip kapanıyor.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Oyunda ara sıra lag olabiliyor, ben de yaşıyorum. Fakat anlattığın düzeyde bir sorun senden kaynaklanıyor gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

VPN ile giriş yapıyorum. Oyun açıldıktan sonra VPN'i kapatıyorum. Server seçip oyuna girdikten sonra inanılmaz bir lag ile başlıyor oyun. Yürünmüyor bile. Kısa bir süre sonrada DC verip kapanıyor.

hocam peki vpni tam olarak nerede kapatıyorsun acaba? çünkü vpni launcherda playe basar basmaz kapatman lazım server seçme ekranına geldikten sonra seçmeden kapatsan dahi seni kopartır.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.