Şimdi Ara

Black Desert Online (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ranger pvp de nasıl ? build bulamadım bi ^^
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Etkiliyor demekki. sadece ana şehir/kasabalar değil bunların yanlarındaki nodelara da baktınız değil mi, neredeyse her node' ta birkaç görev oluyor.
  • Edit: 1 saatte 3 pete denk geldim hiçbirini alamadım

Bu workerlar biz oyunda değilken de çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 4 Aralık 2016; 20:43:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Edit: 1 saatte 3 pete denk geldim hiçbirini alamadım

Sabah erken saatlerde akșam da 17-21 arası oluyor petler genelde diğer saatler beklemek gereksiz ben baya bekledim belki 20 25 pet gördüm hiçbirini alamadım keza 30 40 value pack denemesi de yaptım onu da alamadım anın da nasıl çekiyorlarsa artık Șu ișin ilmini bilen varsa anlatsın da kurtulalım Șu petsizlikten

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

quote:

Sabah erken saatlerde akșam da 17-21 arası oluyor petler genelde diğer saatler beklemek gereksiz ben baya bekledim belki 20 25 pet gördüm hiçbirini alamadım keza 30 40 value pack denemesi de yaptım onu da alamadım anın da nasıl çekiyorlarsa artık Șu ișin ilmini bilen varsa anlatsın da kurtulalım Șu petsizlikten

Bildiğim kadarıyla tamamen RNG. En yüksek fiyattan Bid veriyoruz o sırada binlerce kişiyle beraber şansa çıkarsa. Zaten 1 penguen gelicek 1-2 tane de marketten alabilsek yeni pet eventine kadar idare eder. Bugün son günümdü gerçi ama penguen için her gün 30dk giricem mecbur.

• quote:

quote:

quote:

Sabah erken saatlerde ak?am da 17-21 arası oluyor petler genelde diğer saatler beklemek gereksiz ben baya bekledim belki 20 25 pet gördüm hiçbirini alamadım keza 30 40 value pack denemesi de yaptım onu da alamadım anın da nasıl çekiyorlarsa artık ?u i?in ilmini bilen varsa anlatsın da kurtulalım ?u petsizlikten

Bildiğim kadarıyla tamamen RNG. En yüksek fiyattan Bid veriyoruz o sırada binlerce kişiyle beraber şansa çıkarsa. Zaten 1 penguen gelicek 1-2 tane de marketten alabilsek yeni pet eventine kadar idare eder. Bugün son günümdü gerçi ama penguen için her gün 30dk giricem mecbur.

Para bitti artık penguen gelene kadar manual toplıycam 100 AP 80 DP yaptım charı şimdi bu gear a uygun farm yeri arıyorum para/exp kasmak için bildiğin uygun yerler var mı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sabah erken saatlerde ak?am da 17-21 arası oluyor petler genelde diğer saatler beklemek gereksiz ben baya bekledim belki 20 25 pet gördüm hiçbirini alamadım keza 30 40 value pack denemesi de yaptım onu da alamadım anın da nasıl çekiyorlarsa artık ?u i?in ilmini bilen varsa anlatsın da kurtulalım ?u petsizlikten

Para bitti artık penguen gelene kadar manual toplıycam 100 AP 80 DP yaptım charı şimdi bu gear a uygun farm yeri arıyorum para/exp kasmak için bildiğin uygun yerler var mı ?

Catfish açık ara en iyisi.

130-140ap civarına Elric Manes Helms önermişler.

• Guest pass'i olan var mı acaba? Bilgisayarımda ne denli bir performans verir oyun merak ediyorum satın almadan önce.

• Arkadaşlar merhaba.Şöyle bir sorunum var; oyunda server seçtikten sonra siyah elemanın koşması bitince '' connection with the server has been lost '' hatası alıyorum. Cache ' leri sildim , birçok vpn programı kullandım , oyunu repair ettim fakat yine aynı hatayı alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Guest pass'i olan var mı acaba? Bilgisayarımda ne denli bir performans verir oyun merak ediyorum satın almadan önce.

NGFFDAV-MK87M27-4VR209F-JF3AA
    JIPLQDH-2P9I569-SMRFBCK-4FAEV
    70NDMHV-TISBDUH-6IKHMR5-3MNM1
    4ITQPQE-4LVN1FM-306OJ8T-AP3C7
    5QM25EI-7DK52OH-TTRVEBE-I6T78
    1RVF0IS-OH7SUVS-AKAF5D2-BU21K
    IPS3OQ7-5M94PS8-P7VOHT8-AC7G
    NTDJ1V0-BV1SBGP-V565C5J-LBCGG
    9K5HTHV-CR198EU-RSMHKSU-APRD0
    RTPQ55B-O0VK4EA-GM7R2JQ-71BG
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noreahr

Arkadaşlar merhaba.Şöyle bir sorunum var; oyunda server seçtikten sonra siyah elemanın koşması bitince '' connection with the server has been lost '' hatası alıyorum. Cache ' leri sildim , birçok vpn programı kullandım , oyunu repair ettim fakat yine aynı hatayı alıyorum

Play dedikten hemen sonra vpn i kapatmayı dene en başta bende de oluyordu. Az önce girdim oyuna.

Köpek çıktı bid attım countingden sonra item already sold Neyse 1 buçuk ay sonra dönüyorum oyuna o ara belki yılbaşı eventinde 1 penguen daha verirler 2 pet olur hiç yoktan iyidir.

• Noreahr N kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam.

play'e bastıktan sonra dediğiniz gibi vpn'i kapatıyorum. Denemediğim yol kalmadı. Reddit'te çözüm olarak router değiştir demişler ama bunu yapabileceğimi sanmıyorum :)
  • Play'e basınca değilde, ana menüde vpn'i kapatın ya da server seçme ekranında. Vpn açık iken girmeyi deneyin birde, bakın oluyor mu o şekilde.

Arkadaşlar bu arada elimde şimdilik 2 adet game pass key kaldı. Oyunu almayı düşünenler varsa daha sonra ne zaman gelir bilmiyorum.
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/black-desert-online-eu-cd-key-254424147

Şu bundle pakedinden de elimde 1 adet var.

İçerik:http://blackdesert.wikia.com/wiki/Halloween

Fiyatı 125 TL olarak belirledim. Komisyonu da ekleyip GG'a da belki ilan açabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 6 Aralık 2016; 5:1:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: galyernus

Play'e basınca değilde, ana menüde vpn'i kapatın ya da server seçme ekranında. Vpn açık iken girmeyi deneyin birde, bakın oluyor mu o şekilde.

Arkadaşlar bu arada elimde şimdilik 2 adet game pass key kaldı. Oyunu almayı düşünenler varsa daha sonra ne zaman gelir bilmiyorum.
    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/black-desert-online-eu-cd-key-254424147

Fiyatı 125 TL olarak belirledim. Komisyonu da ekleyip GG'a da belki ilan açabilirim.

Hocam keyi aldık hesapta aktifleştirdik diyelim. Launcher'a giriş yaparken vpn gerekiyor sanırım. Sonrasında indirme işlemi vs nasıl yapılıyor tam olarak? Vpnlerde kota sınırı oluyor malum. Ve oyunda lag oluyor mu acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galyernus

Play'e basınca değilde, ana menüde vpn'i kapatın ya da server seçme ekranında. Vpn açık iken girmeyi deneyin birde, bakın oluyor mu o şekilde.

Hocam keyi aldık hesapta aktifleştirdik diyelim. Launcher'a giriş yaparken vpn gerekiyor sanırım. Sonrasında indirme işlemi vs nasıl yapılıyor tam olarak? Vpnlerde kota sınırı oluyor malum. Ve oyunda lag oluyor mu acaba?

İndirmek için vpn gerek yok. Oyun tamamen inince sadece login olurken lazım. Oyunda hiç lagla karşılaşmadım.

Oyunu alacaklar için şuan çok uygun zaman 4x exple çok rahat kasarsınız ve daily check in eventi at falan da veriyor ücretsiz. Keşke black fridayde alanları da evente katsalardı

Ben yine indirim bekleyeceğim sanırım. 37 lira şuan için bana fazla geliyor borç harç varken. Yılbaşında belki bir indirim olur. Bir ümit. Bu arada P2W olayı var mı acaba oyunda? Birkaç yerde gördüm de bu tarz konular vs.
  • quote:

Ben yine indirim bekleyeceğim sanırım. 37 lira şuan için bana fazla geliyor borç harç varken. Yılbaşında belki bir indirim olur. Bir ümit. Bu arada P2W olayı var mı acaba oyunda? Birkaç yerde gördüm de bu tarz konular vs.

P2W var. Ama diğer oyunlara nazaran bence az. Yani 1000 tl basıp her şeyin en iyisini alırım en güçlü olurum gibi bir şey yok, her şeyi oyun içi alabiliyorsun neredeyse.

• Parayla aldığın itemi oyun içi markette satıyorsun 24m silver kazanıyorsun buna p2w olarak bakmak oyuna hiç bașlamamıș birine normal gelir fakat biraz șansla bundan fazlasını oyun içinde kazanabilirsin dünyanın eurosunu basıcak sen bir item düșürüp veya basıp adamı egale ediceksin bașta banada p2w gelmiști ama biraz oyunu çözünce ișlerin öyle olmadığını anlıyorsun Hoș hala %10 bile çözemedim oyunu ama para mevzusunu dert etmiyorum zaten oyuncular arası trade de yok dünyanın eurosunu basan adamda bir 24m kazansın sıkıntı yok hem onlar olmasa biz nasıl alacaz o itemleri oyun bile hediye geldi bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 6 Aralık 2016; 18:43:59 >
  • Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Sistem iyi gibi gözüküyor o zaman. Bu arada yurdun interneti kötü olduğu için videolara vs pek göz gezdiremedim detaylı olarak. Raid/dengeon olayları nasıl acaba? Oyunu oynayana kadar onlarca soru soracakmışım gibi geliyor.. Oyunu da en erken Ocak ayında oynayabilirim sanırım. Asıl bilgisayarıma kavuşunca. Bakalım.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.