Şimdi Ara

Black Desert Online (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

RF dediğiniz Rising Force olabilir mi? Sci-fi bir oyundu. Garip gelmişti biraz. Oyun başı hediye ettiği silah gelene gidene tek atıyordu. Uzun zaman önce oynamıştım. Ben oynadıktan bir süre sonra o firma kapatmıştı sanırım sunucuları. Eski günler..

Aynen Rising Force. Efsane oyundur pvp sistemi savaşları 3 ırk olması, demokrasi sistemi vs. Orjinali aşırı p2w olduğundan özel sunucularda takılıyorduk. Onlarda p2wydi tabi.

@Kaneki Ken 93 ap oyunda aşırı ezik beginner seviyesi(140ap) bile değil. Ortalama adamlar Tri grunil ve tri liverto ile geziyor 180ap civarına denk geliyor galiba. Kirito gibi olan adamlar ise 240 ap+ gezenler onları hiç karıştırma çok ayrı dünyalardayız KR serverinde 280+ ap olanlar var zaten ilah olmuşlar. Ama biz 180-200 civarına gelsek yeter zaten pvp için o da 2-3 aya yapılır.

Ah bi pet dizebilsek 100tl yatırmadan. Şuana kadar 6 pete bid verdim sonuç 0

Bunu da yeni arkadaşlar için buraya bırakıyorum

Black Desert Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 8 Aralık 2016; 8:20:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 93 Ap ben değilim yav 124 Ap oldu bende 56 olup Awakening silahı alsam o barajı geçerim 140 farm için falan yeter sanırım da 200+ baya uğraștırıcak hoş ben hala class ta kararsızım Maehwa ile oynuyorum genelde ama PvP de hele ki kalabalık ta baya etkisiz kalacak gibi.

Edit: Resim çok iyi oldu sağ ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 8 Aralık 2016; 9:44:28 >
  • Dün PM_Jouska yayınladığı bir yazı ile artık Pearl Shop’tan alınan Kostümler, Outfitler, Petler ve Bazı Paketler artık Oyun içi Market’de satılabileceği açıklandı. Kakao Games, Pearl Abyss’in bu kararın arkasında olduğunu söyledi. Bu durumda oyunu Pay2Win yapmaya başladıklarını söyleyebiliriz. Bu duruma bakarsak oyunda ciddi dengesizler oluşacak. Oyuncuların çoğu bu durumdan şikayetçi bazı sunucularda Heidel, Velia gibi şehirlerde “No P2W” veya “ArcheAge 2.0” şeklinde protesto ediliyor. Bu arada oyuncular oyun içi markette haftada sadece 5 adet eşya satabilecekmiş. Umarız bir an önce bu kararlarından geri dönerler ve haksız kazançlar ortadan kalkar.

Böyle bir açıklama var beyler bende private serverı indirmeyi düşünüyordum, fikirleriniz neler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

Dün PM_Jouska yayınladığı bir yazı ile artık Pearl Shop’tan alınan Kostümler, Outfitler, Petler ve Bazı Paketler artık Oyun içi Market’de satılabileceği açıklandı. Kakao Games, Pearl Abyss’in bu kararın arkasında olduğunu söyledi. Bu durumda oyunu Pay2Win yapmaya başladıklarını söyleyebiliriz. Bu duruma bakarsak oyunda ciddi dengesizler oluşacak. Oyuncuların çoğu bu durumdan şikayetçi bazı sunucularda Heidel, Velia gibi şehirlerde “No P2W” veya “ArcheAge 2.0” şeklinde protesto ediliyor. Bu arada oyuncular oyun içi markette haftada sadece 5 adet eşya satabilecekmiş. Umarız bir an önce bu kararlarından geri dönerler ve haksız kazançlar ortadan kalkar.

Böyle bir açıklama var beyler bende private serverı indirmeyi düşünüyordum, fikirleriniz neler ?

Bu eski haber. Bu olayın oyuna pozitif etkisi oldu hatta bence. Ama çok kötü bir reklam, oyuncuların çoğu başlamadan vazgwçti oyundan.

Kesinlikle indir dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

93 Ap ben değilim yav 124 Ap oldu bende 56 olup Awakening silahı alsam o barajı geçerim 140 farm için falan yeter sanırım da 200+ baya uğraștırıcak hoş ben hala class ta kararsızım Maehwa ile oynuyorum genelde ama PvP de hele ki kalabalık ta baya etkisiz kalacak gibi.

Edit: Resim çok iyi oldu sağ ol

93 ap benim 2 hafta oynasam 160a çıkarım da sömestrı bekliyoruz mecbur. Şuan da Loyalty kasıyorum weight alıcam 2 ay sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

Dün PM_Jouska yayınladığı bir yazı ile artık Pearl Shop’tan alınan Kostümler, Outfitler, Petler ve Bazı Paketler artık Oyun içi Market’de satılabileceği açıklandı. Kakao Games, Pearl Abyss’in bu kararın arkasında olduğunu söyledi. Bu durumda oyunu Pay2Win yapmaya başladıklarını söyleyebiliriz. Bu duruma bakarsak oyunda ciddi dengesizler oluşacak. Oyuncuların çoğu bu durumdan şikayetçi bazı sunucularda Heidel, Velia gibi şehirlerde “No P2W” veya “ArcheAge 2.0” şeklinde protesto ediliyor. Bu arada oyuncular oyun içi markette haftada sadece 5 adet eşya satabilecekmiş. Umarız bir an önce bu kararlarından geri dönerler ve haksız kazançlar ortadan kalkar.

Bu eski haber. Bu olayın oyuna pozitif etkisi oldu hatta bence. Ama çok kötü bir reklam, oyuncuların çoğu başlamadan vazgwçti oyundan.

Kesinlikle indir dene.

31 euro olan kıyafeti oyun içi 24m silver gibi bir rakama alma şansın var bence pozitif diğer oyun içi marketi zaten avantaj sağlayan kısmı arkadaşın dediği gibi böyle olması pozitif oldu şahsen 30 euro gibi bir rakamı skin e vermem

• Bi de pet düşürebilsek

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Bi de pet düşürebilsek

Event var güzel para kasılıyor şuan pet yok üşeniyorum yoksa gidip innial kart çıkartıcam sırf 2 tane pet almak için RRRRRRRR yapa yapa oyundan soğudum 1 saat farm atmadan pet şart
  • Bu farm olayı nedir arkadaşlar birisi anlatabilir mi oyunu yeni yeni öğrenmeye başlıyorum da Şu farm olayını çözemedim
  • Elimde 7 günlük deneme keyleri var verebilirim isteyene
  • 49-50 arası geçebilmek için gereken questi alamadım bir türlü. Öncül tüm questleri yaptım fakat Ancient Light'ı veren kimse olmadı, envanterde de yok. Black Spirit'i de kontrol ediyorum, ona dair bir görev yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

49-50 arası geçebilmek için gereken questi alamadım bir türlü. Öncül tüm questleri yaptım fakat Ancient Light'ı veren kimse olmadı, envanterde de yok. Black Spirit'i de kontrol ediyorum, ona dair bir görev yok.

49 %99,999 da kendi geliyor görev black Spirite envantere yüzük gibi bişey geliyordu sanırım
  • Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Aktif tüm Black Spirit görevlerini tamamladıktan sonra geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Cevabınız için teşekkürler. Arkadaş ile başlama ihtimalimiz var yılbaşı gibi. Bakalım neler olacak. Heyecanla bekliyorum o dönemi.

Grind seviyorsan oyun güzel. Ama oyundan hikaye ya da PvE beklentin varsa boşuna başlama. Oyunun diğerlerinden olumlu yönde tek farkı grafiklerinin Kore MMOlarından daha ileride olması, B2P olduğu için oyuncu kitlesinin diğerlerine nazaran daha yüksek seviyede olması, combat mekanikleri ve detaylı trade sistemi. PvP henüz denemedim fakat yabancı forumlarda birçok kişi gear-based olduğunu söylemiş. Yani kim daha çok grind yaparsa o kazanıyor PvPlerde. Skill ya da class dengesi diye bir şey söz konusu değil.

Yine de combat mekanikleri yüzünden sadece mob kesmekten dahi zevk alıyorum oyunda. 0-55 arası birkaç saatte tamamlanabiliyor fakat 56 ve sonrası için çok uzun bir uğraş gerekiyor.

hocam ben oynarken 1-2 saate anca 3-4 level atlayabiliyordum sistem şuan biraz daha farklı mı yoksa aynı mı ?

• Elania kullanıcısına yanıt
    Reward olarak gelen exp boostlar sayesinde 12 saatte 55.seviyeye ulaşmak zor değil.
  • Tunnelbear sitesi açılmıyor? başka vpn önerecek var mı? 35tl Sınırsız oyun demi?
  • betternet veya hide.me deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GALATASAR4Y

Tunnelbear sitesi açılmıyor? başka vpn önerecek var mı? 35tl Sınırsız oyun demi?

Betternet. 35tl sınırsız oyun evet.

• pet büyük sorun pet olmadan farm yapınca peti olanlar malı götürüyor. peti olmayan resmen fakir bu oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: GALATASAR4Y

Tunnelbear sitesi açılmıyor? başka vpn önerecek var mı? 35tl Sınırsız oyun demi?

ZPN kullanıyorum 10gb kotası var ama bittikçe yeni üyelik alıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.