Şimdi Ara

Black Desert Online (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunda PvE içeriği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Sistem iyi gibi gözüküyor o zaman. Bu arada yurdun interneti kötü olduğu için videolara vs pek göz gezdiremedim detaylı olarak. Raid/dengeon olayları nasıl acaba? Oyunu oynayana kadar onlarca soru soracakmışım gibi geliyor.. Oyunu da en erken Ocak ayında oynayabilirim sanırım. Asıl bilgisayarıma kavuşunca. Bakalım.

Ben hep solo takılıyorum raid dungeon falan yok bildiğim kadarıyla yanlız kasmak veya item falan düşürmek için (+52/53 lvl 120 Ap) Sausan Garrison ve (+56lvl) Prite island da party kuruyorlar buralar trash için hard biraz moblar. Solo takılmayı seviyorsan partye bile girmeden ufak ufak kasarsın 50 ye kadar zaten kolay 1-52 hatta 53 bir günde olursun doğru slot ve yatırımlarla geçen çarşambadan beri oyunuyorum bir 53 bir 52 karakterim var netten exp guide falan oku başlayınca en azından seri hedeflerin olur para sıkıntısınıda level den gelen goldlarla çözersin düşşen herşeyi toplayıp 50 lvl gibi +15 Yuria silah aldın mı yemek bufflarıyla falan iskeltlerde para yaparsın ufak ufak +100 AP oldun mu zaten kolay farmlanıyor biraz şans biraz sabırla +130 Ap +100 DP ( Atak ve Defans ) yaparsın ben bu noktaya yakınım burayı aşınca neler yapacağıma bakıcam burdan sonrasını bende bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Parayla aldığın itemi oyun içi markette satıyorsun 24m silver kazanıyorsun buna p2w olarak bakmak oyuna hiç bașlamamıș birine normal gelir fakat biraz șansla bundan fazlasını oyun içinde kazanabilirsin dünyanın eurosunu basıcak sen bir item düșürüp veya basıp adamı egale ediceksin bașta banada p2w gelmiști ama biraz oyunu çözünce ișlerin öyle olmadığını anlıyorsun Hoș hala %10 bile çözemedim oyunu ama para mevzusunu dert etmiyorum zaten oyuncular arası trade de yok dünyanın eurosunu basan adamda bir 24m kazansın sıkıntı yok hem onlar olmasa biz nasıl alacaz o itemleri oyun bile hediye geldi bana :)

Bence Artisan Memory, Inv slot, Weight limit, T4 petler, Maid fazlasıyla büyük avantaj sağlıyor. P4C kategorisine girse de bunlar, biz saatte 5m farmlarken adamlar 15m farmlıyorsa bu nispeten P2W kategorisine girer hocam. Sadece insanların abarttığı kadar değil elbet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler. Arkadaş ile başlama ihtimalimiz var yılbaşı gibi. Bakalım neler olacak. Heyecanla bekliyorum o dönemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Cevabınız için teşekkürler. Arkadaş ile başlama ihtimalimiz var yılbaşı gibi. Bakalım neler olacak. Heyecanla bekliyorum o dönemi.

Grind seviyorsan oyun güzel. Ama oyundan hikaye ya da PvE beklentin varsa boşuna başlama. Oyunun diğerlerinden olumlu yönde tek farkı grafiklerinin Kore MMOlarından daha ileride olması, B2P olduğu için oyuncu kitlesinin diğerlerine nazaran daha yüksek seviyede olması, combat mekanikleri ve detaylı trade sistemi. PvP henüz denemedim fakat yabancı forumlarda birçok kişi gear-based olduğunu söylemiş. Yani kim daha çok grind yaparsa o kazanıyor PvPlerde. Skill ya da class dengesi diye bir şey söz konusu değil.

Yine de combat mekanikleri yüzünden sadece mob kesmekten dahi zevk alıyorum oyunda. 0-55 arası birkaç saatte tamamlanabiliyor fakat 56 ve sonrası için çok uzun bir uğraş gerekiyor.

• galyernus kullanıcısına yanıt
    Hide.me ile bağlanıyordum. Hollanda ip yerine kanada ip seçtim şu an girebiliyorum oyuna teşekkürler.
  • Bu Black Sprit te ki item upgrade seçenekleri gözükmüyor bayadır bakmıyordum seçenekleri kapalı görev falan vardı aca ben mi atladım hoş görev de varsa silmişimdir pek sevmiyorum görev yapmayı nasıl düzeltirim bunu bilen var mı ?
  • Zeiden kullanıcısına yanıt
    Hikayesine baktığım mmorpg nadirdir sanırım. Single player oyunlar yeterli geliyor hikaye açısından. Neyse. Pvp ile pek aram yoktur bu yönden ne yapacağım bilmiyorum ama mob kesmek zevkli gelmiştir çoğu zaman. Birkaç saat içinde o kadar level yükselmek garibime gitti. Bakalım görelim.

• quote:

Bu Black Sprit te ki item upgrade seçenekleri gözükmüyor bayadır bakmıyordum seçenekleri kapalı görev falan vardı aca ben mi atladım hoş görev de varsa silmişimdir pek sevmiyorum görev yapmayı nasıl düzeltirim bunu bilen var mı ?

Western guard campte bi görevle açıyorduk galiba.

• ben hayatımda böyle rezil taming sistemi görmedim yav ben mi hata yapıyorum anlamadım spaceye basmaktan elim kırıldı hep taming failed yazıyor space tuşu bozuldu yemin ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Bu Black Sprit te ki item upgrade seçenekleri gözükmüyor bayadır bakmıyordum seçenekleri kapalı görev falan vardı aca ben mi atladım hoş görev de varsa silmişimdir pek sevmiyorum görev yapmayı nasıl düzeltirim bunu bilen var mı ?

Bir soru daha sorayım bu awakening silahı aldığımız zaman diğer kullandığımız iki tanesi iptal mi oluyor yoksa üzerimizde durup bonuslarınımı alıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

ben hayatımda böyle rezil taming sistemi görmedim yav ben mi hata yapıyorum anlamadım spaceye basmaktan elim kırıldı hep taming failed yazıyor space tuşu bozuldu yemin ederim

aslında çok kolay ilk başta zor geliyor bar sağ tarafta kalsa yeterli sonuna kadar çekmenize gerek yok dediğim gibi çok basit aslında bende ilk yaptığımda bune lan demiştim şimdi at yakalamaktan bıktım uğraşmıyorum bile direkt marketten 9m silvera tier 6 at aldım geçtim :D
  • quote:

quote:

quote:

Bir soru daha sorayım bu awakening silahı aldığımız zaman diğer kullandığımız iki tanesi iptal mi oluyor yoksa üzerimizde durup bonuslarınımı alıyoruz ?

İkisini de kullanabiliyoruz. Amulet + Scythe süper kombolar var mesela sorc için konuşursam. Ama genel olarak yeni silahı kullanıyoruz. Diğer 2 silahtan %50 ap geliyor onların da en azından TRI Liverto ve TRI Jubre olması şart yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

ben hayatımda böyle rezil taming sistemi görmedim yav ben mi hata yapıyorum anlamadım spaceye basmaktan elim kırıldı hep taming failed yazıyor space tuşu bozuldu yemin ederim

aslında çok kolay ilk başta zor geliyor bar sağ tarafta kalsa yeterli sonuna kadar çekmenize gerek yok dediğim gibi çok basit aslında bende ilk yaptığımda bune lan demiştim şimdi at yakalamaktan bıktım uğraşmıyorum bile direkt marketten 9m silvera tier 6 at aldım geçtim :D

hocam şu görev var atında değilim yav

• quote:

quote:

quote:

quote:

İkisini de kullanabiliyoruz. Amulet + Scythe süper kombolar var mesela sorc için konuşursam. Ama genel olarak yeni silahı kullanıyoruz. Diğer 2 silahtan %50 ap geliyor onların da en azından TRI Liverto ve TRI Jubre olması şart yani.

+15 Yuria var ufak ufak yapıcam artık sırf zaten kombolar için oynanır oyun dün biraz PvP yaptım mecburiyetten baya zevkli PvP olayıda senelerdir hiç bir oyunda slot kavgası yapmamıştım iyi oldu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

+15 Yuria var ufak ufak yapıcam artık sırf zaten kombolar için oynanır oyun dün biraz PvP yaptım mecburiyetten baya zevkli PvP olayıda senelerdir hiç bir oyunda slot kavgası yapmamıştım iyi oldu

RF Online vardı bir zamanlar efsane oyunlardan biridir benim için. Hala var gerçi ama ölü sayılır. Oyun full grind üzerine kuruluydu ve çok ciddi exp ve farm spot kavgaları olurdu. Black Desert çok hoşuma gitti bu nedenle, bir de 200+ ap görüp ortalama pvp seviyesine çıktık mı tamamdır

• oyunda bir çok kirito var adamlar fullemiş gearları vuruyosun vuruyosun vurduğun damage heal regeni geçmiyor :d

geçen gün pirate island'da bi tane adam pvp açtı bize slot için adama 4 kişi daldık adamın canı düşmüyor tabi biz noobuz daha ap 95

atı alan üsküdarı geçmiş yani oyunda bir tür son olmadığı için

kirito derken şunu kast ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Aralık 2016; 0:45:0 >

• Wirm kullanıcısına yanıt
    RF dediğiniz Rising Force olabilir mi? Sci-fi bir oyundu. Garip gelmişti biraz. Oyun başı hediye ettiği silah gelene gidene tek atıyordu. Uzun zaman önce oynamıştım. Ben oynadıktan bir süre sonra o firma kapatmıştı sanırım sunucuları. Eski günler..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

RF Online vardı bir zamanlar efsane oyunlardan biridir benim için. Hala var gerçi ama ölü sayılır. Oyun full grind üzerine kuruluydu ve çok ciddi exp ve farm spot kavgaları olurdu. Black Desert çok hoşuma gitti bu nedenle, bir de 200+ ap görüp ortalama pvp seviyesine çıktık mı tamamdır

Aynen hatırlıyorum oyunu şuan benim takıldığım bölgede genel benim gibi olduğu için pek sorun olmuyor yanlız köprücüler diyorum ben onlara yolların kilit noktalarında duran yamyamlara yakalanmadan gezmeye çalışıyorum map te adamlar üşenmiyor geleni geçeni kesiyor 122 ap oldu şuan dp çok az kaldı +15 itemleri alıp ogre falan farmlamaya başlıycam event yüzünden skeletonlarda yer bulmak baya zorlaştı

• 14 Aralık'ta yeni class geliyor Kore'de. EU server'ına gelmesi daha 2-3 ayı falan bulur sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 8 Aralık 2016; 6:38:41 >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.