Şimdi Ara

Black Desert Online (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Orijinalden alıntı: Zeiden

Oyunu açınca VPN'i kapatmıyor musun? Client üzerinden login kısmı geçildikten sonra VPN'i kapatabilirsin.

VPN ile giriş yapıyorum. Oyun açıldıktan sonra VPN'i kapatıyorum. Server seçip oyuna girdikten sonra inanılmaz bir lag ile başlıyor oyun. Yürünmüyor bile. Kısa bir süre sonrada DC verip kapanıyor.

hocam peki vpni tam olarak nerede kapatıyorsun acaba? çünkü vpni launcherda playe basar basmaz kapatman lazım server seçme ekranına geldikten sonra seçmeden kapatsan dahi seni kopartır.

Oyuna girdikten sonra kapatıyorum hocam. Start yazısının geldiği yerde. Sorun büyük ihtimalle benim netten yada modemden kaynaklanıyor sanırım bu arada.

• %50 indirim bitti bu arada alan arkadaşlar bana özelden ulaşabilir 5-6 arkadaş birlikte oynuyoruz discord kanalı üzerinden sesli iletişim halindeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 29 Kasım 2016; 5:19:50 >
  • quote:

%50 indirim bitti bu arada alan arkadaşlar bana özelden ulaşabilir 5-6 arkadaş birlikte oynuyoruz discord kanalı üzerinden sesli iletişim halindeyiz.

2 aya hala oynuyor olursanız geliyorum

6 tane işçi almam lazım nasıl ve hangi şehirde ev almak mantıklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

%50 indirim bitti bu arada alan arkadaşlar bana özelden ulaşabilir 5-6 arkadaş birlikte oynuyoruz discord kanalı üzerinden sesli iletişim halindeyiz.

2 aya hala oynuyor olursanız geliyorum

6 tane işçi almam lazım nasıl ve hangi şehirde ev almak mantıklı?

aslında mantıklıdan çok en karlı nodelara yakın şehirden almak lazım ben kendime lazım olan malzemeler oralarda olduğu için hediel velia ve altınovada çalıştırıyorum işçileri.

2 aya ne olur bilmiyorum bakalım hayırlısı mmorpglerin endgame'i belli olmuyor

• Oyunu indirimden aldım 1 saat kadar oynadım biraz daha fazla olabilir tak serverlan mega server oluyormuş bakım girdi Alustin de başlamıştım son kanalı seçtim boş olur diye şehirler yıkılıyor bu ne kalabalık, daha önce okumuştum farmla seri seri kasın siyah hayaletin görevleri arada yapın ödüller iyidir bag falan diye 25 seviye oldum bu kısa sürede ama içeriğe hayran kaldım hele o marketin sistemi harika bir olay dövüş mekanikleri blade and soul gibi ordada bir müddet oynamıştım bu yüzden yabancı değilim feci sardı öğrenilcek zibilyon tane şeyin olması haftalık raid farmları yok efendim itemin günlerce haftalarca düşmeme gibi sıkıntı yok bunlar ciddi mana cezbedici şeyler hoş herşeye bir anda sahip olamayacağımız kesin burdada ama adım adım ilerlemek gibisi var mı almayı düşünen varsa çok büyük bir meblağ değil mutlaka alıp denesin pişman olacağını sanmıyorum
  • Arkadaşlar bende 10 gündür falan oynuyorum 44 lvl oldum crixus serverindeyim
    karakter ismim : Decamero Family Name : Decamero arkadaşlık istegi atın yada özelden yazın birlikte oynayalım
  • Server merge geldi, şuan popülasyon zirvede. 36 tane kanal oldu ama bunlar zamanla azaltılacaktır herhalde.

Yeni eventler başladı.
    http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/121831-new-world-event-series

20€ civarı değerinde cash shop itemları veriyorlar. Herkese penguen pet, sadece yeni başlayanlara özel luck underwear ve +4 inventory slotu var. Özellikle yeni başlayacak olacaksa insanları yakalayabilmeniz için günlük bonus itemlar veriliyor. Üstüne sadece yeni başlayanların 30 günlüğüne girebildiği 4x xp kanalını da kullanabiliyorsunuz.

GG üzerinden CD key satışlarım devam etmekte bu arada.
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?satici=canseckin91

Ek olarak 45€ değerindeki Black Desert Halloween Bundle paketi satılıktır. İlgilenenler özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 1 Aralık 2016; 23:17:43 >

• BKFQVCU-CKT5GR7-CSHPNRV-FN43K Unused
    IF2D3NO-NGGJHV6-GQC9HEM-4J3NJ Unused
    G7G9TNH-4931A0E-SA00KFI-M5J68 Unused
    FDUIQ2U-KS14QCO-688NM72-8QLSM Unused
    HNHLJU5-IBE7HB0-9S6JAHK-N52GA Unused
    SOB2CI9-3TU5R68-6IJUQ1C-EFLNC Unused
    6EF7PU4-DC430RB-A7QB868-FQPR5 Unused
    FGHKIE9-FG8QPPK-QA0GQ95-H6TFC Unused

Arkadaşlar oyunu denemek isteyenler için 7 günlük deneme keyi bırakıyorum buraya
    Yeni yamayla bütün serverler birleştirildi cok güzel eventler var oynamayı düsünenler varsa kacmaz oyundaki adım Decamero haberleşelim
  • Ulan bu oyunun skill sistemine bir türlü alışamadım mouse ve klavyede o kombinasyonları yapmak tam anlamı ile bir ölüm. Şaka mı
  • galyernus kullanıcısına yanıt
    Black Fridayden aldım yeni başlamış sayılmıyorum 4x kanalı penguen ve diğer ödüllere erişimim yok saçmalık.

Edit: ilk ödülü 5 black stone olana katılabildim sadece.

Edit2. Penguin 14. Günde geliyormuş tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 3 Aralık 2016; 10:37:35 >
  • Bu market harici oyuncular arası alışveriş mümkün değil mi ? toplayıcı için iyi para ödemeye razıyım farm atamıyorum markette nasıl çekiyolarsa nöbet tuttum bir türlü alamadım zaten seyrek koyuyorlar satışa :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Bu market harici oyuncular arası alışveriş mümkün değil mi ? toplayıcı için iyi para ödemeye razıyım farm atamıyorum markette nasıl çekiyolarsa nöbet tuttum bir türlü alamadım zaten seyrek koyuyorlar satışa :S

Oyuncular arası trade yok. Aynı kaderi paylaşıyoruz pet almak için

• Wirm kullanıcısına yanıt
    51 oldum yerdekileri toplasam kasılmıyor toplamasam hep cepten gidiyor masraf nasıl olucak bilmiyorum bir yolu olmalı veya markette ki fiyatını dengelemeliler 2100 olması lazım outfit ler 24m 1100 lük toplayıcı 6m bile değil tabi kimse satmaya yanaşmaz sistemin tek sevmediğim kısmı
  • Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Ben de 50 oldum yerdekileri hiç toplamıyorum 15m para var bir iki takı yüzük aldım idare ediyorum :( 56 olup duruma göre fishing alchemy tarzı şeylerle para kasıcam bakalım.

Bu arada 45-50 arası 20dk sürmüştü 50-51 aşırı yavaş gidiyor o hızdan sonra.

• Abi sistemim nekadar yeterli olsada oyun 30-40 fps ile oynuyorum ve görüntü leş. Videolarda izlediğim gibi akıcı ve yumuşak grafikler yok medium ayarlarda. Çok keskin göze batan kaplamalarla 30 fps civarı alıyorum. Sistemim şu;

i5 4590
    r9 280 ekran kartı
    8gb 1600mhz ram
    23inç monitör 1080p 60hz

sizce nerde sıkıntı olabilir ?
  • yumuşak görüntü istiyorsan screen filter'ı açık tut. birde o sistem için 30-40 fps normal gibi bence. texture quality'i medium yap, graphics quality high'da olsun.

http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/31650-a-look-at-graphics-settings-and-their-performance-impact/

şu link yardımcı olur fps optimize etmede. cropping'i kullanıp alttan üstten biraz kırp skill bara kadar mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Ben de 50 oldum yerdekileri hiç toplamıyorum 15m para var bir iki takı yüzük aldım idare ediyorum :( 56 olup duruma göre fishing alchemy tarzı şeylerle para kasıcam bakalım.

Bu arada 45-50 arası 20dk sürmüştü 50-51 aşırı yavaş gidiyor o hızdan sonra.

Hocam düşen itemleri toplayın para edecek itemler düşüyor. Ben yeni 55 oldum, 134ap/184dp statlarım var. 100-150 milyon civarı para harcamışımdır şimdiye kadar, özellikle liverto' yu +15' e getirmek uğraştırdı. Gelen paranın çoğunu birkaç yan aktivite (cooking, imperial trading gibi) ve özellikle düşen itemlerin pazardan satılmasıyla çıkarttım. Sadece level odaklı oynamayın, üzerinizdeki itemleri iyi olması çok önemli ki daha hızlı grind yapabilirsiniz yaratık spotlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 3 Aralık 2016; 21:21:13 >

• erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Sürekli rrrr yapmak oyunu fazla monotonlaştırıyor ben de yan aktivitelerle para kazanmaya karar verdim. Sausanlarda 56 olayım Fishing cooking ve Alchemy ye abanacağım Zaten vaktim olmayacak artık, geçici bilgisayarla takılıyordum. Ben de 93ap civarındayım 51 oldum bakalım ben gelene kadar siz 190+apye çıkarsınız

Bir de neredeyse tüm görevleri yaptım, 60cp ve 55 energy var. 100 küsürlerle geziyor millet bu nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 4 Aralık 2016; 0:14:31 >
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Life Skill görevlerini atlamış olabilirsiniz hocam veya gitmediğiniz yerler vardır, şurdan bakabilirsin nodelarahttp://www.somethinglovely.net/bdo/#/?filters=fishinghotspots

Ben de hiç görev atlamadan gittim birkaç alchemy ve cooking görevi dışında, Mediah bitti sayılır, 225/195 energy/contri point var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Life Skill görevlerini atlamış olabilirsiniz hocam veya gitmediğiniz yerler vardır, şurdan bakabilirsin nodelarahttp://www.somethinglovely.net/bdo/#/?filters=fishinghotspots

Ben de hiç görev atlamadan gittim birkaç alchemy ve cooking görevi dışında, Mediah bitti sayılır, 225/195 energy/contri point var.

3e katlamışsın hocam bende bir sorun var galiba Velia Heidel Calphaleon ve nodelardaki görevlerin hepsini yaptım lifeskiller hariç. O kadar etki ediyor mu lifeskill :S

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.