Şimdi Ara

Black Desert Online (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zaris

pet büyük sorun pet olmadan farm yapınca peti olanlar malı götürüyor. peti olmayan resmen fakir bu oyunda

Pet aynen öyle 2 tane alabildim şuan almaklada bitmiyor petler 10 lvl olmadan yine kendim topluyorum yerdekilerin yarısını, başlangıçta 10 sn pick süresi var T1 lvl 10 da 4 sn düşüyor petlerin büyük kısmı.T1 lvl 10 Fox penguen panda hawk 3,5 sn diye öğrendim. Penguen de geldimi bir pet daha yakalasam işlem tamam büyük rahat edicem petler gelene kadar bir Yuria Swordum vardım şuan Ap 124 DP 183 bu gece nasipse veya yarın Ap 150+ Dp 190 hedef kıyafetlere luck taşı basıp şansınızı arttırın işe yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

pet büyük sorun pet olmadan farm yapınca peti olanlar malı götürüyor. peti olmayan resmen fakir bu oyunda

Pet aynen öyle 2 tane alabildim şuan almaklada bitmiyor petler 10 lvl olmadan yine kendim topluyorum yerdekilerin yarısını, başlangıçta 10 sn pick süresi var T1 lvl 10 da 4 sn düşüyor petlerin büyük kısmı.T1 lvl 10 Fox penguen panda hawk 3,5 sn diye öğrendim. Penguen de geldimi bir pet daha yakalasam işlem tamam büyük rahat edicem petler gelene kadar bir Yuria Swordum vardım şuan Ap 124 DP 183 bu gece nasipse veya yarın Ap 150+ Dp 190 hedef kıyafetlere luck taşı basıp şansınızı arttırın işe yarıyor.

bende 1 tane olsa öpüp başıma koyucam marketten almak için şanslı olmak lazım gerçek para ile alıcaz sanırım petleri son çare yoksa fakirliğe devam ap kaldı 95'de para lazım paraaa

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Bu millette Façalı Şahinler gibi yollarda yanlayan atlar var deli gibi gidiyorlar yukarda bir arkadaş yazmış yakalayarak mı elde ediyorum yoksa işin içinde yine para mı var ?
  • quote:

Bu millette Façalı Şahinler gibi yollarda yanlayan atlar var deli gibi gidiyorlar yukarda bir arkadaş yazmış yakalayarak mı elde ediyorum yoksa işin içinde yine para mı var ?

S: Instant Accell ve Drift skillerine sahip Tier 7 attan bahsediyorsun galiba. 30-35m e bulunuyor almak lazım.

2 pet nasıl aldın ya en az 15 pete bid attım elde var 0. Zaten 2 saatte 1 falan koyuyorlar markete iyi ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

S: Instant Accell ve Drift skillerine sahip Tier 7 attan bahsediyorsun galiba. 30-35m e bulunuyor almak lazım.

2 pet nasıl aldın ya en az 15 pete bid attım elde var 0. Zaten 2 saatte 1 falan koyuyorlar markete iyi ihtimalle

T7 mi maşallah T1 30 level benim at enerji bitmese koşarak daha çabuk gidicem gideceğim yere dediğin gibi almak lazım ama büyük zaman kazandırır

• Son 3 kod kaldi oyunu denemek isteyenler kullanabilir . 9RMVCJO-4P12M0C-339GPCP-4RFOP , A4H9BCA-P9HS5O4-NH793RK-UF5H7 , 5G174M7-28UIIAM-ISE13K1-S5FF4
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GALATASAR4Y

Tunnelbear sitesi açılmıyor? başka vpn önerecek var mı? 35tl Sınırsız oyun demi?

ZPN kullanıyorum 10gb kotası var ama bittikçe yeni üyelik alıyorum

Güzelmiş hep böyle yapcaz yani, hangi ülke tavsiye ediyorsunuz?

Betternet güzel aslında sadece amerika oluyor galiba.
  • Ülkenin bir önemi yok. VPN, yalnızca client üzerinden giriş yaptığınız sırada gerekli. Play butonuna bastıktan hemen sonra kapatabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Tunnelbear sitesi açılmıyor? başka vpn önerecek var mı? 35tl Sınırsız oyun demi?

Hollanda sabit hep onu kullanıyorum oyuna giriș yaptıktan sonra millet kapatıyor da bende bir kaç dakika sonra dc oluyor açıkken sorun yok o yüzden mecbur hep açık

• Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Bende de Hollanda'dan bağlanırken dc veriyordu.Bir de Kanada'yı deneyin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hollanda sabit hep onu kullanıyorum oyuna giriș yaptıktan sonra millet kapatıyor da bende bir kaç dakika sonra dc oluyor açıkken sorun yok o yüzden mecbur hep açık

En ufak ping bile pvpde çok etkili vpnsiz gir bence.

• Arkadaşlar elinde deneme kodu olan varsa bir tane gönderebilir mi?
  • Şu her yerde yılbaşı indirimlerinin başladığı dönemde oyunun ucuzlama ihtimali var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Şu her yerde yılbaşı indirimlerinin başladığı dönemde oyunun ucuzlama ihtimali var mı acaba?

Bir ihtimal ucuzlar. Ama şuan boş vaktiniz varsa bence alın gitsin 10$ yi rahat karşılıyor oyun.

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Boş vaktim var da internet yok oyunu indirip oynayacak. Eve gittiğimde ki bu da bir ay sonra olacak oynarım ancak. Ucuzlarsa şimdiden alıp eve gidince hazırda bulunsun istiyorum. Ucuzlamazsa da alırım sanırım. Bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Boş vaktim var da internet yok oyunu indirip oynayacak. Eve gittiğimde ki bu da bir ay sonra olacak oynarım ancak. Ucuzlarsa şimdiden alıp eve gidince hazırda bulunsun istiyorum. Ucuzlamazsa da alırım sanırım. Bakalım.

Ben de 1 aya eve dönünce başlayacağım. Yılbaşı indirimi olursa yazarız hocam konuya :)

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Beklemedeyiz.

• Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Bu sorun bende de vardı. Hatta herhalde internetten diye oyuna ara vermiştim.
  • Oyuna bir arena sistemi eklense ve yeni kıtalar biraz bufflansa efsane olacak. 240ap adam hala sausan/pirate takılıyor.

Bu arada 30. Pet bid denememi yaptım yine fail Oyunu alacak arkadaşlar pet için para ayırmaya hazır olsun

Kostüm ve value pack nispeten kolay yalnız.

• Yeni class videosu.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.