Şimdi Ara

Black Desert Online (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun fiyatı ucuzlamış arkadaşlar. Ayrıca item indirimleri falan da diyor %60a kadar .

Black Desert Online
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Orijinalden alıntı: galyernus

Yeni class videosu.

Tam da melee bir alt açayım diyordum iyi oldu 2 aya gelir muhtemelen. Yalnız awakening gameplay gösterilmemiş onu merak ediyorum asıl.

Bu karakterin awakeining silahı nedense crossbow olur gibi geliyor ama tabikide tahminden öte bişey değil. Bana sorarsan çok efsane güzelde değil çok berbatta değil Black Desert'a yakışır bir karakter olduğu kesin Ek olarak ben daha hangi karakteri oynayacağıma karar veremedim , Musa ile başladım oyuna ondaki dash hızı diğer karakterlerde yok , meahwada öyle hızlı koşan atik bir karakter bilemiyorum Ninja-Musa-Meahwa arasındayım şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsiDoer -- 15 Aralık 2016; 20:14:9 >

• Bu oyunda ip ban yok muydu ben mi yanlis hatirliyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiDoer

quote:

quote:

Yeni class videosu.

Tam da melee bir alt açayım diyordum iyi oldu 2 aya gelir muhtemelen. Yalnız awakening gameplay gösterilmemiş onu merak ediyorum asıl.

Bu karakterin awakeining silahı nedense crossbow olur gibi geliyor ama tabikide tahminden öte bişey değil. Bana sorarsan çok efsane güzelde değil çok berbatta değil Black Desert'a yakışır bir karakter olduğu kesin Ek olarak ben daha hangi karakteri oynayacağıma karar veremedim , Musa ile başladım oyuna ondaki dash hızı diğer karakterlerde yok , meahwada öyle hızlı koşan atik bir karakter bilemiyorum Ninja-Musa-Meahwa arasındayım şuan

Musa şuan süper bence çok hızlı gidiyor dash ile. Ama maehwanın efektlerini daha çok seviyorum.

@funky-nd Sözde var Kesin dene bu oyunu. Ben de ip ban yüzünden bakmamıştım ama oyun çok zevkli en azından bir süre oyalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni class videosu.

Musa şuan süper bence çok hızlı gidiyor dash ile. Ama maehwanın efektlerini daha çok seviyorum.

@funky-nd Sözde var Kesin dene bu oyunu. Ben de ip ban yüzünden bakmamıştım ama oyun çok zevkli en azından bir süre oyalar.

Okçunun awakeninginde de dash skilli varmış oda güzel gözüküyor efektleride baya iyi fakat okçunun normal skillerini hiç sevmiyorum -.-

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni class videosu.

Okçunun awakeninginde de dash skilli varmış oda güzel gözüküyor efektleride baya iyi fakat okçunun normal skillerini hiç sevmiyorum -.-

Okçu şuan bildiğim kadarıyla oyunun en hızlı para kasan sınıfı. Ben boss alt olarak bir okçu kasıyorum ama yavaş geldi şimdilik. 40tan sonra hızlanıyor yazmışlar.

• GBL2II1-6SGR90U-FUT1IIM-A2GNU ( Kullanılmış)
    5U6SURS-R8OO58T-RTMVBGP-1A4JJ
    JR6RI4I-0LRQAUN-1NLTBFI-V3V5L
    NLD6A97-NSS65GT-P36TE85-ST1O0
    EDOEJC8-36BL8F7-81GKQM1-4M32B
    UPDSS9B-M5883CA-B808B75-3BOIB
    TSQHVUQ-MFI3C08-NQ2VDO2-M5MGH
    D487OVT-ATQLT68-8ADE5B0-4BFJ2
    VOC3RGU-5ALK8UF-DQ4O6F1-H3KKI
    MVBFAH9-8DDVRS5-2V312OQ-OF3C5

Denemek isteyenlere kodlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 16 Aralık 2016; 2:37:8 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Dolar saolsun 17tl çekti banka. Neyse 2 ay daha oynayamıyorum ama aldım kenarda bulunsun, haber veren arkadaşlara teşekkürler.

Anladığım kadarıyla Value Pack, 4 tane pet ve weight bonusları, inventory/storage slotları da almam gerekiyor

hocam oyuna gir biraz kas sonra işçi çalıştır 2 ay oyuna girme işçiler seni zengin etsin her gün biralarını vermeyi ihmal etme tabi :D

Nasıl işçi çalıştırabilirim ? Yeni başladım gerçekten bir fikrim yok.

İşçi çalıştırmak için şehirlerden lodging denen evlerden alman lazım 1 işçi için 1 lodging alınıyor buda bir contribition puanı harcıyor.

İşçileri şehirlerdeki worker npclerinden kiralıyorsun. çalışmaları için bira vermen lazım.

Tabikide işçilerin malzeme toplamaları için o şehire bağlı bir nodu açıp orada çalıştırmaya başlatmalısın.

En başta komplike ve zor gözüküyor bende zorlanmıştım ama bunlara alışınca herşey çok basit oyunda.

Ama birileri elinden tutması gerekiyor bu bir gerçek yoksa karışık bir oyun, yardım almak şart başkalarından.

Ben şuan 1 ayımı doldurdum temel anlamda çoğu şeyi kaptım artık 2. aşamasına geçtim sayılır oyunun, para kasma, gear dizme vs bakalım nelerle karşılaşacağız daha.

Oyun bitmiyor resmen, sürekli yapacak şey sürekli bir uğraş, tam bir hayat katleden, insanı asosyal edecek düzeyde pc başına bağlayan, tehlikeli bir oyundur uyarmakta fayda var.

Siz uyurken bile karakteri afk olarak balık tutsun diye bir yerlerde çalıştırıyorsunuz veya sırtında mal taşıttırıyorsunuz oyunda AFK olarak bile yapılacak şeyler var.

Oyun sınırsız, level bile sınırsız. Bitmiyor bitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

quote:

56. seviyede awakening adlı bir görev sayesinde yeni yetenekler (karakterine özel silah ile birlikte) geliyor. Gelen yetenekler genel olarak güçlü yetenekler olduğu için kombolama işlemleri değişiyor mesela Musa karakterin awakening den önceki bir kaç skilli dışında diğerlerini kullanmasına gerek olmuyor ki daha fazla vuruyor awakening . Oyuna yeni başlayacak herkesin awakeninglere
    bakarak başlamasını tavsiye ederim çünkü awakeining karakterin oynayış tarzını bence çok etkiliyor. Yine musa karakterinden örnek verirsem Musa'nın awakeiningden önceki skilleri combosu hızlı bir kombo , awakeningden sonra ise kombo hızı biraz daha yavaşlıyor.

Bilgiler için teşekkürler. Classlar baya ilginç hale bürünüyor gibi gerçekten. Şu dark knight da oldukça hoş gözüküyor. Zaman geçse de oynasam şu oyunu.

Oyun 5$ düştü yılbaşı indirimleriyle

• Oyun inanılmaz detaylı. Neredeyse her şeye bir özellik eklemişler. Dolayısıyla benzer MMO'lara göre bayağı bir zorlandım. Daha item enchant oalyını bile çözemedim. Gerçi hiç aramadım nasıl yapılıyor diye

Benim kafama takılan ve eğer cevabı doğruysa oyundan koşarak uzaklaşacağım bir soru var.
    Level 33'üm ve giydiğim kıyafet farklı armorlar giysem bile değişmiyor. Bu gerçek mi? Oyun paralı ve bizden görünümü değiştirmek için de mi para alıyorlar? F2P oyunlarda da vardır bu özellik ama en azından costume olarak geçer. Oyununun başından beri giydiğin armorların hepsinin aynı görünümde olması nasıl bir mantık lan böyle?

+ olarak VPN kapatılınca DC oluyor bende. Sorunsuz çalışıyor diyenler nasıl oynuyor bilmiyorum. DC sistemi de harika. Bağlantı kopunca direk masaüstüne atıyor. Süper özellik gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 16 Aralık 2016; 8:38:27 >

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Oyunda kostüm sistemi var. 20m ile marketten alabilirsiniz 20m kasmak da 3-4 saat sürüyor zaten. Benim de hoşuma gitmedi o ayrı.

Farklı vpn ile denediniz mi? Betternet ile sorun yaşamadım playe bastıktan sonra kapatıyorum.

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Evet farkettim Yukarı ekran görüntüsü ile post attım hatta heyecandan Mutlu olsun baya. Yalnız arkadaşın bahsettiği zırh olayı kötüymüş biraz.

• Üye olunca 7gün hediye veriyormuş.
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Oyunun hediye gönderdiği paralarla tier 6 at aldım ekstradan value pack ile pet bidlemeye çalışıyorum 47 leveldım ama baştan başlamaya karar verdim şu lifeskill olayınıda kendimce anlayıp yapabilirsem güzel olacak kısacası farmlamak için gerekli olan itemleri alıp tekrar baştan başlayacağım. Musa oynuyorum farm yapmak için ortalama ap/dp puanı kaç olması gerekir ?
  • quote:

Oyunun hediye gönderdiği paralarla tier 6 at aldım ekstradan value pack ile pet bidlemeye çalışıyorum 47 leveldım ama baştan başlamaya karar verdim şu lifeskill olayınıda kendimce anlayıp yapabilirsem güzel olacak kısacası farmlamak için gerekli olan itemleri alıp tekrar baştan başlayacağım. Musa oynuyorum farm yapmak için ortalama ap/dp puanı kaç olması gerekir ?

Ben o paralarla grunil set ve takı aldım bir de yeşil orak alacağım bugün. O paralar çok değerli başlangıç için aman boşa harcama

İyi farm için 140ap/180dp falan lazım minimum ama yukarda attığım bir resim var orada diğer spotlara bakabilirsin. Düşük ap için en iyi yer catfish.

• quote:

quote:

Ben o paralarla grunil set ve takı aldım bir de yeşil orak alacağım bugün. O paralar çok değerli başlangıç için aman boşa harcama

İyi farm için 140ap/180dp falan lazım minimum ama yukarda attığım bir resim var orada diğer spotlara bakabilirsin. Düşük ap için en iyi yer catfish.

Grunil set ne kadar tutuyor ? şuan benim 15 m civarı param var baştan başlayacağım için item konusunda hiç bir şeyim yok (yarın günlük hediyeden penguen gelecek bilemedim şimdi ne yapsam) value pack almak zorundayım baya kafam karıştı

• Beyler bu silahları upgrade ederken illa silahın aynısından bulup o şekilde mi tamir ediyoruz yoksa başka yolu var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Grunil set ne kadar tutuyor ? şuan benim 15 m civarı param var baştan başlayacağım için item konusunda hiç bir şeyim yok (yarın günlük hediyeden penguen gelecek bilemedim şimdi ne yapsam) value pack almak zorundayım baya kafam karıştı

+15 yuria ve awakened silah toplam 30m tutuyor. +15 Grunil set 80m tutuyor. Takılar da 10m civarı başlangıç için. Benim grunil set +7 şuan kurtarmıyor

@Kaneki Ken Başka yolu var. Memory Fragments ama silahı alıp tamir etmek daha ucuza gelir

• memory fragment sadece boss itemlarına kullanılıyor. liverto'ya bile liverto + artisan memory kullanıyorum ben. 30 durability arttırıyor o şekilde tamir edince.
  • Beyler silah ve zırhları duo'ya (yani +17) kadar kendiniz basın kesinlikle marketten almayın ve failstack olayını iyi kavrayın. Yuria falan geçin, direk Liverto' dan başlayın silah upgrade işine. Level alırken 55' e kadar sadece 10 levelda bir gelen para ile 16 milyon birikiyor, görevleri yapıyorsanız çok çok daha fazlası geliyor, kestiğiniz yaratıklardan düşen itemler, gatheringten gelen hard/sharp crystal, exchange itemleri falan derken 50-55 olduğunuzda deli gibi paranız olması lazım. Benim yaptığım olay da şuydu, para biriktikçe grunil armorları tek tek aldım, black stone armor düştüğükçe bastım. Ki şu anda black stone eventı var deli gibi düşüyor. Tüm armorları +5' e çektikten sonra Liverto aldım 9 milyona.

Armorlar için +5 ve silahlar için +7 safe spot sayılıyor, yani hiç bir şekilde fail olmadan + basabiliyorsunuz bu noktaya kadar ondan sonra da belirli bir fail olma şansı var ve bu şansı fail stack ile düşürüyorsunuz. Failstack ise her fail olduğunuzda artan bir stat (esc > disconnect bastığınızda karakterlerin portrelerini görürsünüz, orda failstack sayınız yazar) Şimdi olay şu: grunil armorları basması çok kolay çünkü fail oldukça durability' si 5 düşecek armorun. O yüzden korkmadan basın. Ve durability 20' ye kadar düşebiliyor, düştükçe aynı grunil parçadan alın ve blacksmith' te repair edin. Yani aynı itemi kırdırtarak elinizdeki itemin durability' sini 10 arttırıyorsunuz. Grunil parçaları da 200-300k olduğu için bir sıkıntı olmuyor. Ama elinizde Liverto, Kzarka, Dandelion gibi silahlar varsa bu işlemi yapamıyorsunuz çünkü çok pahalılar. Ya memory fragment ile 2 durability arttırabiliyorsunuz yada Liverto için yapabileceğiniz şöyle bir yöntem var: Artisan Memory adında bir item var bunu pearl shop veya 400 loyalty ile alabiliyorsunuz. Bu arkadaş bir itemin durability' sini arttırırken 3 katı arttırmanızı sağlıyor. Yani Liverto' yu tamir ederken başka bir Liverto ile tamir edecekseniz 10 durability yerine 30 durability tamir ediyor Artisan Memory.

Grunil' leri bastıkça ve fail oldukça (özellikle +10-11' den itibaren bayağı bir fail olmaya başlıyor) Liverto' unuza basmaya başlayın, böyle böyle hem silahınızı hem armorlarınızı kolayca +15 ve daha sonrasında pri ve duo' ya getirebilirsiniz. Tabi armorları ve offhandi yeşilden sarıya getirmeyi unutmayın, bunun için de ultimate armor/weapon reform stone kullanıyorsunuz. Offhand aynı şekilde armor bastığınız gibi basabilirsiniz bayağı ucuz offhandler. Awakening weapon olayı ise nasıl bir yol izleyeceğinize bağlı. Normal awakening silahın 3 farklı rengi var, yeşil mavi ve sarı ve en iyi awakening silahı olan Dandelion. Bu awakening silahının yeşil versiyonunu diğer itemler gibi sarıya çekemiyorsunuz. Ama mavisini sarı yapabiliyorsunuz. Yeşilin verdiği ap diğer 2' sine göre çok daha düşük tabi ama tüm mob çeşitlerine +5 ekstradan damage veriyor. Mavi ve sarıda ise human tarzı yaratıklara daha fazla vurmanızı sağlıyor, yani yeşil awakening silah bir nevi maviye denk oluyor daha düşük ap'si olmasına rağmen ama sarı tabiki çok daha iyi. Ve paranız oldukça ki bayağı pahalı kendisi, Dandelion' a geçersiniz.

Silah-armor isimleri veriyorum kafa karışmasın, şöyle sıralayım kötüden iyiye itemleri derecelerine ve basma zorluğuna göre:

**Silah: Yuria < Liverto < Kzarka
    **Armor: Grunil-Taritas vb. < Boss armor set (hebetate tree spirit armor veya red nose armor, bheg's glove, giath's helmet, muskan's shoes. Bunları ya belirli zamanlarda olan eventlardan alırsınız yada world bosslardan ve boss scrollarından düşürebilirsiniz. Tabi bulursanız markette de var ama hem bulması zor oluyor hem de çok pahalılar)
    **Offhand: standart offhandler (klasına göre değişiyor) < kutum (Kutum dp verdiği için çok fazla tercih edilmiyor birkaç klas ve çok yüksek level yaratıklar dışında)
    **Accessory: (Birkaç farklı accessory türü var bazıları klasına göre değişiyor, tam hakim değilim bu kısma ama bildiğim kadarıyla yazayım)
    *Ring: red/blue coral ring < mark of shadow < ring of crescent guardian
    *Earring:red/blue coral earring < witch's earring < blue whale molar < khalk
    *Necklace: ancient set necklace'ı < ogre ring = tungrad
    *Belt: ancient set belti < belt of shultz < tree spirit belt
    **Awakening silah: Kendi klasınızın yeşili < mavi < sarı < Dandelion

Accessory' lere + basmak diğer itemlerden farklı oluyor. Direk aynı accessory parçasını kullanarak + basıyorsunuz ve fail olduğunuz anda 2 item de patlıyor. Bunu cron stone ile engelleyebiliyorsunuz ama tam şansı ve olayı nedir bilmiyorum. Yani accessory' ler için failstack işi ve çok fazla şans gerekiyor.

Kısaca item upgrade işini kendi gittim yol üzerinden özetleyim:

1)Yeşil grunil armor parçaları ve main offhandinizi alın
    2)Liverto alın
    3)Grunilleri +5, Liverto ve offhandi +7 yapın
    4)Grunillere + basmaya başlayın ve failstack oldukça Liverto' ya deneyin
    5)Bu şekilde tüm itemleri +15 olana kadar götürün
    6)Itemlerin durability'si düştükçe, gruniller ve offhand için aynı parçaları alıp blacksmithte tamir edin. Liverto için ise ya memory fragment basın ya da loyalty ile artisan memory ve marketten aynı Liverto' yu alarak durability' sini arttırın
    7)Grunil parçalarını ve offhandleri sarı yani ultimate' e geçirin (Ultimate reform stone ile yapıyorsunuz bu işlemi)
    8)Tüm armor ve offhandi pri yapın ve failstack birikirse Liverto' yu deneyin
    9)Aynı şekilde tüm parçaları duo yapın ve failstack biriktikçe Liverto' ya basın.

Failstack yüzdelerini ve rakamlarını da şu linkten görebilirsinizhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1OQxh7v-M_h6hvU7dFkcUXZODSNWFUbu25NG1j04QsSc/edit#gid=443741434

Mesela +14 bir Liverto silahı +15 yapma şansınız %2,5. Ama 25 failstack ile bu şansı %15' e kadar çıkarabiliyorsunuz.

Son olarak failstack kısmına şunu ekleyim. Hadi diyelim offhand/armor vs. tüm parçaları bastınız ama Liverto/Kzarka için failstackiniz kalmadı. O zaman şöyle birşey yapıyorsunuz:

1)Yan bir karakter açıp 10 levela getirin.
    2)Velia' daki blacksmithtten en ucuz Reblath armor parçasını alın ve black stone armor ile +15 basmaya başlayın
    3)+14' e kadar getirin. Tabi durability' si düştükçe aynı armor parçasını npc' den alıp durability' sini yükseltin. Zaten çok ucuz olduğu için parça bir sıkıntı yaşamazsınız.
    4)+14' ten sonra failstack yapmaya başlayacaksınız ve istediğiniz failstack rakamına ulaşınca, ana karakterinizden + basmanız gereken itemi bu yan karaktere geçirip + basmaya çalışın üzerinizdeki failstackler ile.
    5)Eğer yanlışlıkla failstack yapmak için kullandığınız armoru +15 yaparsanız, gidip wild horse kesin ve P' de görebileceğiniz Karma' nızı negatif yapın ve failstack armoru üzerinizdeyken ölün. Böylece birkaç ölmeden sonra bu armor tekrar +14' e geçecek ve 4. maddedeki olaya devam edeceksiniz.

Item upgrade işi kısaca böyle arkadaşlar. Tabi sırf grunil armor ve Liverto üzerinden örnek verdim ama hiç param yok diyorsanız Yuria ile de başlayabilirsiniz silah upgrade işine, zaten basması çok kolay ve ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 17 Aralık 2016; 16:40:29 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.