Şimdi Ara

Black Desert Online (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel anlatmışsınız hocam saolun. Bende de 50 armor 30 civarı da weapon stone var haftada sadece 5-6 saat oynayabildiğimden pek kasamıyorum. 30m para var bir liverto alıp başlayayım bari + basmaya.

Bu arada Sorc u 56 yaptım (51-56 total 6 saat civarı sürdü) ama awakening görevini bir türlü yapamadım gear yetmedi (107 60). Bir 15 kere öldükten sonra sinirlendim ranger alt kasıyordum ona giriyim dedim hazır exp event varken.

41 olana kadar aşırı sıkıcıydı. Hiç damage atamıyordum atla gezmeden o bile baya sürüyordu. Bir de accu çok düşüktü vurduğum işlemiyordu moblara. Bu arada ap 30 dp 10 falan Neyse biraz sabrettim 41 oldum. En temel cancel combolarını öğrendim, yok böyle bir şey. O kadar hızlı temizliyorum ki spotları, sadece ultimate styd bow var bir de +0 grunil. Takı falan hak getire. Sonra 41-45 arası 30 dakikamı bile almadı

45 oldum manshaya gittim. Hala aynı ap dp var. Bunlarda bile hiç zorlanmadan bir anda tüm slotu temizliyorum arkadaşlar bu nasıl class? Sorceressta buraya 80 ap civarı gitmiştim yine uğraştırıyordu. Bununla 30apde uğraşmadan kesiyorum ve hit alanı çok geniş. Yine 45-50 arasını 30dk da hallettim ve şuan 49.99dayım.

Şimdi, ben reroll düşünüyorum bir liverto longbow alıp yardırayım mı ne dersiniz? Ya da sorc awakening silahı alıp öyle mi karar vereyim?

Edit: Bir soru daha. Moblardan düşen trash itemlerden 2000 tane falan birikiyor. Sonra paraya çevirirken çok ağırsın diyip vermiyor parayı. Bir kısmını ata koyup parayı alıyorum ama bu sefer yürüyemeyecek kadar ağır oluyorum, at da koşamayacak kadar ağır oluyor şehre gidip bankaya koyuyorum( sadece 1m civarı ) sonra o kadar yolu geri gidip tekrar bozdurup aldığım 1mi bankaya tekrar götürüyorum.

Neyi yanlış yapıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 17 Aralık 2016; 21:47:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artı basmadan 200 Dp 135 Ap yaptımda ( Zırhlarda zararım büyük + bassam daha ucuza gelirmiş geç öğrendim al sat mahvetmiş beni ) Awakening silahına kafayı taktım yeşil olanın PRI versiyonu var daha iyi şeklini alıp kendim basasım vardıda mecbur 300m biriktirim Mavi TRI halini alıp devam edicem , zırhlarda sıkıntı yok Kafa El Grunil Zırh Bot Taritas kullnıyorum Boss itemleri şuan için basma şekli oysa rüya bile değil ki aşırı gereksiz masraf olur tabiki verdiği bonuslar güzel ama ona harcayacağım parayla Grunil / Taritas ikilisini Pen bile yaparsın deli gibi DP olur. Takı olayında fail stack işinle deneme yaptım ciddi manada büyük zararlar ettim satın almak hepsinden karlı bunu anladım da Pre-order için hangi şehir daha etkili şuan onu çözmeye çalışıyorum Hediel pek ujygun değil sanırım Altınova da falan Pre-order yapmak lazım takılar için. Baya zarar ettim ama ufak ufak öğreniyorum iki haftaya 250 Dp barajını aşmaya çalışıcam bakalım ölmedikten sonra bir şekilde öldürüyorsun silah sonraya kalsın. Bilgiler için ayrıca teşekkürler.

• kastıgın spot un yakınına mobların görmeyecegi bi yere atını koy sonra üstün doldukça at a koymaya başla çöpleri at ın üstü dolunca uyarı verir ozaman attaki çöpleri üstüne al sonra hepsini aynı anda at a koy bu şekilde bug gibi bişey var oyunda böyle yaparak 30 k bile çöpe koyabilirsin bişey olmaz sonra silahların felan yanınca attan bütün çöpleri üstüne al şehre gidip sat bu dedigim tek tür çöpte daha etkilidir aksi halde pek işine yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: D4nte

kastıgın spot un yakınına mobların görmeyecegi bi yere atını koy sonra üstün doldukça at a koymaya başla çöpleri at ın üstü dolunca uyarı verir ozaman attaki çöpleri üstüne al sonra hepsini aynı anda at a koy bu şekilde bug gibi bişey var oyunda böyle yaparak 30 k bile çöpe koyabilirsin bişey olmaz sonra silahların felan yanınca attan bütün çöpleri üstüne al şehre gidip sat bu dedigim tek tür çöpte daha etkilidir aksi halde pek işine yaramaz

Çöpleri üstüme alırken benim de ağırlık fazla geliyor üstüme almıyor. Bir de çöpleri npc ile exchange ediyoruz ama oradan gelen parayı ata koyamıyorum ben de aşırı ağırlık yapıyor tamamını takas edemiyorum en yakın şehre dönmem gerekiyor.

@Kaneki Ken Ben tam tersi ap fazla olsun moblar vuramazsa sorun yok modunda geziyorum Yerinde olsam ilk tri liverto alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Güzel anlatmışsınız hocam saolun. Bende de 50 armor 30 civarı da weapon stone var haftada sadece 5-6 saat oynayabildiğimden pek kasamıyorum. 30m para var bir liverto alıp başlayayım bari + basmaya.

Bu arada Sorc u 56 yaptım (51-56 total 6 saat civarı sürdü) ama awakening görevini bir türlü yapamadım gear yetmedi (107 60). Bir 15 kere öldükten sonra sinirlendim ranger alt kasıyordum ona giriyim dedim hazır exp event varken.

41 olana kadar aşırı sıkıcıydı. Hiç damage atamıyordum atla gezmeden o bile baya sürüyordu. Bir de accu çok düşüktü vurduğum işlemiyordu moblara. Bu arada ap 30 dp 10 falan Neyse biraz sabrettim 41 oldum. En temel cancel combolarını öğrendim, yok böyle bir şey. O kadar hızlı temizliyorum ki spotları, sadece ultimate styd bow var bir de +0 grunil. Takı falan hak getire. Sonra 41-45 arası 30 dakikamı bile almadı

45 oldum manshaya gittim. Hala aynı ap dp var. Bunlarda bile hiç zorlanmadan bir anda tüm slotu temizliyorum arkadaşlar bu nasıl class? Sorceressta buraya 80 ap civarı gitmiştim yine uğraştırıyordu. Bununla 30apde uğraşmadan kesiyorum ve hit alanı çok geniş. Yine 45-50 arasını 30dk da hallettim ve şuan 49.99dayım.

Şimdi, ben reroll düşünüyorum bir liverto longbow alıp yardırayım mı ne dersiniz? Ya da sorc awakening silahı alıp öyle mi karar vereyim?

Edit: Bir soru daha. Moblardan düşen trash itemlerden 2000 tane falan birikiyor. Sonra paraya çevirirken çok ağırsın diyip vermiyor parayı. Bir kısmını ata koyup parayı alıyorum ama bu sefer yürüyemeyecek kadar ağır oluyorum, at da koşamayacak kadar ağır oluyor şehre gidip bankaya koyuyorum( sadece 1m civarı ) sonra o kadar yolu geri gidip tekrar bozdurup aldığım 1mi bankaya tekrar götürüyorum.

Neyi yanlış yapıyorum?

Hocam klasınıza karar verin önce sonra silah işine girişin. Ben de Sorceress başlamıştım Valkyrie' e geçtim ve bayağı bir zararım oldu. Ranger genel olarak güçlü bir klas zaten ama Sorceress' ta kötü değil, grind hızı en yüksek klaslardan. Ranger awakening oynanış tarzına bakın severseniz ve kesin Sorceress' tan geçiş yapacaksanız silahları falan satın direk Ranger' a yatırım yapın.

@Kaneki Ken

Aynen hocam ben de birkaç parçayı direk marketten aldım ve pişman oldum, duo' ya kadar basması gerçekten kolay. Tri' ye geçerken pri' ye kadar düşme şansı olduğu için biraz zorluyor ama duo' ya kadar rahat çıkılabiliyor. Ve ap' ye daha çok önem verin. Dp çok iyi scale olmuyor, yani 20 ap 20 dp' den genel olarak çok daha yararlı çok ölmeyecek bir dp' niz varsa ki 220-230 civarı çok yeterli oluyor aşırı zor moblara gitmediğiniz sürece.

• Wirm kullanıcısına yanıt
    D4nte nin dediği gibi oluyorsa mesela bu ancient zımbırtıları var hatta awakening quest 100 tane kesmemizi istiyor orda deli para yapılır Ap 135 yetiyor rahat kesiyorsun ama 200 Dp yetmiyor menzilli vuruyorlar pot harcıyorsun bu arada Musa oynuyorum lvl 56 awakening skil leri harici kullanmıyorum gerek kalmıyor pvp videolarında da pek kullanan görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

D4nte nin dediği gibi oluyorsa mesela bu ancient zımbırtıları var hatta awakening quest 100 tane kesmemizi istiyor orda deli para yapılır Ap 135 yetiyor rahat kesiyorsun ama 200 Dp yetmiyor menzilli vuruyorlar pot harcıyorsun bu arada Musa oynuyorum lvl 56 awakening skil leri harici kullanmıyorum gerek kalmıyor pvp videolarında da pek kullanan görmedim

Aldığın tri livertonun %50 apsi awakened apne ekleniyor. %100 alman gereken bir item. Grunilleri +15 yap liverto ve mavi awaken silahı tri yap derim.

Açıkçası ranger oynanışı daha çok hoşuma gitti. Ama sorc da kesin oynamak istediğim bir class. Zaten tek fark silah, çok sorun olacağını sanmıyorum bir liverto daha basıveririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 18 Aralık 2016; 9:55:40 >

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Bu ekleniyor dediğin olay gizli Ap falanmı yoksa silahı taksamda çıkarsam da Ap aynı ama Sub Weaponu çıkartınca atak düșüyor

• quote:

Bu ekleniyor dediğin olay gizli Ap falanmı yoksa silahı taksamda çıkarsam da Ap aynı ama Sub Weaponu çıkartınca atak düșüyor

Gizli ap galiba tam bilmiyorum. Ama dediğim gibi olması lazım atağa çok ciddi etki ediyor.

• Markete koyulan Pearl itemleri nasıl satın alıyoruz? Bid'e basıyorum. Bid yapıyor ardından item already sold diyor. Nasıl bir sistem bu böyle? Bilen var mı yöntemini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Markete koyulan Pearl itemleri nasıl satın alıyoruz? Bid'e basıyorum. Bid yapıyor ardından item already sold diyor. Nasıl bir sistem bu böyle? Bilen var mı yöntemini?

Tamamen RNG dedikleri olay. Mesela bugün 4 tane pet bidledim, benimle birlikte bidleyen en az 10000 kişi vardır. Yani kazanma oranı 1/10000 Bunun sebebi ise pearl itemlerin çom ucuza satılmak zorunda olması. Adam 5m için 10$ harcıyor ama 5m kasmak zaten 15-20dk sürüyor bu adamlar için ( 200+ ap ). Petin tanesi 100m olsa gözü kapalı alacak çok adam var oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Markete koyulan Pearl itemleri nasıl satın alıyoruz? Bid'e basıyorum. Bid yapıyor ardından item already sold diyor. Nasıl bir sistem bu böyle? Bilen var mı yöntemini?

Normal item gibi alıyorsunda Outfit'ler harici müthiş şanslı olmalısın

Pet = Millipiyango tam bilet büyük ikramiye
    Value Pack = Çeyrek bilet büyük ikramiye
    Horse Outfit = Yarım bilet büyük ikramiye
    Outfit = Biletin son iki rakamı

Aşağı yukarı bu zorlukta ordan item alabilmek. Takıları bile alabilmek için hem paran olmalı hem şansın.
  • quote:

quote:

Aldığın tri livertonun %50 apsi awakened apne ekleniyor. %100 alman gereken bir item. Grunilleri +15 yap liverto ve mavi awaken silahı tri yap derim.

Açıkçası ranger oynanışı daha çok hoşuma gitti. Ama sorc da kesin oynamak istediğim bir class. Zaten tek fark silah, çok sorun olacağını sanmıyorum bir liverto daha basıveririm

Bir konuda haklısın bende senin gibi düşünüyordum birçok karakteri oynarım diye işin teorik kısmı çok mantıklı gidiyor fakat skill ve breath... point/level problemi ortaya çıkıyor. İki karakterede yatırım yapamayağım için bende teke indirgedim . Ninja açtım son olarak ve karar verdim , grunil set bastım baştan başladım bakalım güzel bir şeyler çıkar umarım

• Kötüymüş bu. Neyse en azından sorun bende değilmiş.

Şu oyunda bazı şeyleri açık açık zorlama yapmalarını sevmedim. Oyunda görünümü değiştiren armor neredeyse yok. Millet mecburen kostümlere gidecek tabi. Ona da öyle bir sistem koymuşlar ki tam sinir. Oyuna para vermek yetmiyor gibi birde para satın almamızı istemişler. Tamam bu her oyunda vardır ama f2p olmayan bir oyunda bu kadar zorlama olması çok paragöz gibi geldi bana.
  • PsiDoer kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben de daha tam karar veremedim ranger güzel ama scythe içimde kalacak gibi. Bugün son günümdü zaten 1 aylık maratona başlayacağım günlük giriş eventine katılırım sadece yarım saat her gün :(

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Bașta banada öyle gelmiști ama Șuan pet harici așılamayacak hiçbirșey yok bence skin iși halledilir de pet büyük sorun

• Herhangi bi guildemisiniz pek türk göremiyorum
  • oyun p2w mi hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

oyun p2w mi hala ?

Kısmen. Ama diğer oyunlardan çok daha az bence kore yapımlarıyla kıyaslarsak. Hatta p2w değil ama ağır p2c diyebiliriz.

Pet, inv slot, weight limit, maids, Artisan Memory ( en önemli p2w faktörü ama loyalty ile alınıyor neyseki )

Value pack ve kostümleri marketten almak nispeten mümkün. Oyuna hiç para yatırmadan zevk alır mısın? Kesinlikle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

oyun p2w mi hala ?

Kısmen. Ama diğer oyunlardan çok daha az bence kore yapımlarıyla kıyaslarsak. Hatta p2w değil ama ağır p2c diyebiliriz.

Pet, inv slot, weight limit, maids, Artisan Memory ( en önemli p2w faktörü ama loyalty ile alınıyor neyseki )

Value pack ve kostümleri marketten almak nispeten mümkün. Oyuna hiç para yatırmadan zevk alır mısın? Kesinlikle.

bizim arkadaş grubu tutturdular wow oynuyakta wow oynuyak diye biliyorum beceremiyecekler beni kanser ediceklerblack deserta başlıyam dedim de muhtemelen end gamei göremiyecez bile asıl sorum levelling kısmı zevklimidir videolardan bakınca haritalardır questlerdir zevkli duruyor ?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.