Şimdi Ara

Black Desert Online (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet Türkiye'deyim. Telefondan satın aldım. Supervpn açıktı tüm işlem boyunca. Hangi ülkeye bağlıydım hatırlamıyorum ama. Kredi kartı olarak aldım evet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Evet Türkiye'deyim. Telefondan satın aldım. Supervpn açıktı tüm işlem boyunca. Hangi ülkeye bağlıydım hatırlamıyorum ama. Kredi kartı olarak aldım evet.

Teşekkürler. Son bir soru olarak, BDO'nun sitesinde adres bilgilerini girerken TR adresi mi kullandınız yoksa başka bir ülkenin adresini mi girdiniz? Ben $ ile ödeme yapabilmek için US adresi kullanıyordum.
  • galyernus kullanıcısına yanıt
    Los angeles California yaptım sanırım. Adres barına da bir şeyler sacmaladim. Dolar çekti benden.

• Merhaba, ben pek bilmiyorum oynamiyorum ama oyle dolasirken dikkatimi cekti, neden 4 pet? Yani bi mob kac loot dusuruyor ki bi pet neden yetmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Merhaba, ben pek bilmiyorum oynamiyorum ama oyle dolasirken dikkatimi cekti, neden 4 pet? Yani bi mob kac loot dusuruyor ki bi pet neden yetmiyor

Bir mobdan 1 loot düşüyor ama 1 pet lvl10 iken 4saniyede bir topluyor. 4 saniyede biz rahat en az 5 mob kesiyoruz. Yani 4 pet bile yetmiyor. Optimal çözüm 5 tane t5(daha gelmedi galiba) pet = 1000 dolar falan

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Ha petin toplama cdsi var, yanında max kac pet çıkabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan 4 çıkabiliyor yakında 5 olacak.

• yuems kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın ama zaten artisandan 1 tanesi kullanarak +15 item rahat basılıyor, yani para kasmak için diyorsanız haklısınız ama demiyorsanız bence loyalitysiz endgame karakter oluşturulabilir (1.5 ay yerine 2 ay verir zaman)
  • Livertoyu +10 yaptım kaç failstack lazım ilerisi için?
  • Arkadaşlar fish balık yakaladım biraz ne yapcam bunları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC Master Race

Arkadaşlar fish balık yakaladım biraz ne yapcam bunları?

abi trade managera sat veya imperial fish delivery'e sat sarı ise.
  • Birkaç haftaya sonunda başlayabiliyorum oyuna. Ama class karmaşası şimdi de. Musa ve wizard'in awakening videoalri muhtesem. Ama ranger 'da çok mobil ve farmı kolay sanırım. Oneriniz var mı arkadaşlar ? Bir de bu ev gemi balik işçi olaylarını 56dan önce mi sonra mı halletmek iyi olur ?
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Farm hızı açısından Ranger/Musa gerçekten çok iyi. Wizard için pek fazla yorum yapamayacağım, diğer 2' si kadar hızlı olmayabilir ama deli gibi aoe ve support skilleri var. Ama farm hızına göre seçmeyin klası, mesela Sorceress ile başladım oyuna ve şu anda Valkyrie ile devam ediyorum, farm hızı olarak attan inip eşşeğe binmiş gibi oldum ama çok daha fazla zevk alıyorum şu andaki karakterim ile. Klaslar arası kararsızsanız 55' e kadar kasın istediğiniz klasları, çok hızlı level alınıyor zaten. Eğer o ana kadar hoşunuza gittiyse 56 yapıp awakening skillerini görün. Aynı şeyi diğer oynamak istediğiniz klaslar için de tekrarlayın.

Life skill, worker vs. tarzı olaylara istediğiniz zaman başlayabilirsiniz, tabi ilk karakterinizi nasıl bir hızda oynarsınız bilmiyorum ama çok hızlıca level alayım hemen 56 olayım demiyorsanız bence herşeye ufak ufak girişin. En azından bir fikriniz olur ve ilerleyen zamanlarda nelere odaklanacağınıza karar verebilirsiniz. Tabi aynı şeyi 56 olup da yapabilirsiniz ama en azından işçi olayına haritada ilerlerken girmek önemli. En azından bira tarzı her zaman ihtiyacınız olacak itemlerin materyallerine worker verirseniz ilerde rahat edersiniz. Balık tutma olayını afk iken yapın, ilk townlardan biri olan Velia' nın sahilinde bir hot spot var yani iyi para edecek balıklar ve ancient shard adı verilen önemli bir itemi tutabiliyorsunuz. İş, okul, uyku vs. durumlarında oyunu açıp bırakıp balık tutabilirsiniz. Ev olayı ise mecbur zaten birşeyler craft etmek, worker ve storage için. Diğer craft, gathering vs. olaylarına da zaten canınız isteyince girişirsiniz.

Yani kısaca nasıl oynamak istiyorsanız öyle oynayın, istediğiniz levelda istediğiniz olaya girin. İlla ki 56' dan sonra yapmaya başlayım bunları gibi düşünmenize gerek yok level ile pek alakası olmadığı için bu aktivitelerin.

• erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler. Sanırım hızlı lv atlama yerine az biraz sindire sindire oynayacağım. Musa oynayacağım sanırım. Melee ilgi çekici duruyor benim için. Teşekkürler tekrardan.

• Bir de oyunun resmi forumunda yama notu konusunda Nouver diye bir şeyden bahsetmisler. World boss sanırım da millet neden bu kadar peşine dustu anlamadım. Bir de resim var bi tane world boss Nouver dlc 90$ şeklinde. Gerçek mi meme mi bilmiyorum .
    Nouver AP offhand veriyor milleti tekliyorsun Ama muhtemeşen 2 aya falan gelir. Bize fark etmiyor yeni oyuncular olarak.

• Merhaba ben bu oyuna başlayalı 1 hafta oldu. Daha çok ticaret ve at yakalama olayını sevdim ona yüklendim. Görev yerine bireysel kastım . Kara görevleri yapıyorrum , le basınca çıkan hayvanı. Diğerleride önemli ama 40 lwl oldum ve AP 60 sadece . Forumda okur iken 250 ap leri duydum . Ben zaten +7 den sonra black taşı ile +8 yapamıyorum. markette +15 leri göründe şaşırıyorum. bunun tarifi filan var mı bilidğiniz yerde. yada yardımcı olabilir misinz ?
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Peki bu gerçek mi hocam ? 90 dolar.. boss çağırma falan kağıdı sanırım. da kim buna 90 dolar verir merak ediyorum.

Gerçek değil bu, Nouver diye bir boss var Eylül' de NA/EU' ya gelecek denmiş zamanında ve hala gelmedi o yüzden alaya vurdu millet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Orijinalden alıntı: toridishler

Arkadaslar oyun su anda %50indirimdeymis an itibariyle fiyat**** kadar acaba ben stesinden bakamiyorum ulke engeli felan yazziyor acaba su anda oyun ne kadar acaba ??oyuna girebilenler cevapbatabilirmi simdiden tskler

5$ sadece.

@Zaris Oyuna biraz endgame content ve düşük gearlı adamlar için pvp arena koyarlarsa her türlü oynanır. Pet falan illa denk getiririz. Ama böyle planları yok gibi duruyor.

hmm tskler tera vegw2 de dusuk lwlerde pvplere girebiliyordu lwl eşitleniyor vs vs tuh yaa bu oyunda olmamasi buyuk eksiklik olmus.birde dungeonlara giris nasil acaba yani partyi otomatik mi ariyor oyun yoksa guild wars 2 deki gibi biz mahsen listesinden mi bulcaz acaba?

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.