Şimdi Ara

Black Desert Online (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkürler peki üyelik alırken vpn acmam falan gerekiyomu blocklu oldugundan
  • Oyuna başlamayı düşünen arkadaşlara küçük bi uyarı yapayım.

Sadece 10$'lık paketi alıp oyundan keyif alma ihtimaliniz yok malesef. Ancak ilk hafta oyunu deneyimlerken idare eder. Ancak AAA kalitesinde oyuncu kitlesi bakımından top 5 MMO arasında bulunan bir oyun Black Desert. Neredeyse her sitede bu yılın MMOsu ödülünü aldı. Updateler batıya baya hızlı geliyor. Aynı şekilde Kore'de yeni içerik üretme hızı şaşırtıcı derecede iyi. Yapımcı firmanın kesinlikle işlerini severek yaptığını oyundaki küçük detaylardan anlıyorsunuz. Yenilikçi bir çok sistem var. Arkasında NCSoft olan BnS'da bile bu hızla content çıkmıyor. Zaten ölçek bakımından kıyası bile edilemez. Ama dediğim gibi 10$'lık access biraz yalan açıkçası.

Öncelikle en kısa sürede 30$ civarı para ayırıp 3 adet pet almanız gerekiyor asgari düzeyde. Kesinlikle manuel looting ile bu oyun oynanmaz. 4.peti event ile alabilirsiniz. Marketplace'den pet almak ikramiye vurması gibi bir durum. Bende 4 adet T3 pet var. Onlar bile grind hızıma yetişemiyor. Value pack de baya önemli, getirdiği kolaylıklar büyük ama marketplace'den almak nispeten kolay ben 5 adet alabildim sanırım 2 ay içerisinde. Ama ilk ay para yapmanız gerek o yüzden içinde value pack olan daha pahalı packlerden almanızda yarar var.

Ek olarak weight limit 2.büyük sorun. 250+ WL + 16'lık bir adet inventory slotu için bir 30$'daha harcamanız gerek ancak bunu 1.ayın sonunda yapabilirsiniz. 1250lt ile bile potionları 1 saat durmandan grind yapabilmek için doldurduğumdan 15 dk'da bir üzerim doluyordu. Remote storage maidlerinden biriyle 20 dk başı 500k silver gönderiyorum storage'a. İnsanlar karavan getirip parkediyor bu yüzden ama Pirates'da örneğin bu pek kolay değil.

6 ay içerisinde 30$ oyun + 120$ civarı cash store'a harcadım ancak 2000 saatim var oyunda. Her türlü değiyor bu kalitedeki oyuna. Birde bir süre sonra para harcayacak bir şey kalmıyor. Zaten avantaj sağlayan her şeye sahip oluyorsun. Şuan store'a baktığımda alıcak başka bir şey bulamıyorum açıkçası.

• Yarın Nouver geliyor bu arada.

Bugün kutu açtım az daha kzarka çıkıyordu tam bir altında cron stone düştü

Ayrıca 3 pete daha bid yaptım şans yok tabi
  • Enpara ile 5€ luk paketi alayım, casual olarak takılayım dedim, almaz olaydım. BDO ödemeden sonra Paymentwall diye bir yere yönlendirdi. Tc kimlik numarası fotosu istiyor, banka kartı ekstresi istiyor. Banka kartı ekstresini ve tc kimliğin son tarafı kapalı olacak şekilde gönderdim. Kabul etmediler, ekstre tam ekran olacak siteyi görebileceğiz, kimliğinizin tamamen görülebilir şekilde önlü arkalı resimi olacak dediler. Kabul etmedim, parayı geri istedim. Iade edildi, 5-7 gün içinde yatar diye geri dönüş yaptılar. Birde account ödemelere bloklu, ödeme yapmak için bunları mecburen paylaşmanız lazım dediler. Ödeme yöntemlerinde Paypal kapalı, 5€ luk paysafecard alsam yine beni bu Paymentwall yönlendirir mi acaba? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bunları yazarken para hesabıma geçmiş bile. Enpara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 28 Aralık 2016; 0:16:10 >

• Hocam ben alırken bu saçm olay yoktu vpn ile aldım geçtim. Siz de abd vpn ile deneyin isterseniz ya da bir arkadaş bu sistemde hiç uğraşmadan almıştı yukarıdaki mesajlarda olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem değişmiş hocam. Yukarıda arkadaş anlatmıştı. Benim arkadaşım da ona göre aldı hafiften korkmuş ama almış yine de oyunu. Vpn açıkken hesabınızdan sepete 5 dolarlık ürünü koyun. Birkaç adım ilerledikten sonra "check-up" kısmı gelecek. Ona basar basmaz vpni kapatın. Türkçe bir sayfa gelecek. Oradan bilgilerinizi girip satın alabilirsiniz. O sayfadan sonra VPN kapalı olduğu için bu ara your country blocked hebele hübele yazacak onu boşverin. VPN ile giriş yaptıktan sonra account info'da aşağılarda satın alma geçmişinde başarılı yazmayı lazım (succesfull) Karışık görünüyor ama basit aslında.

• Fişing yaparak para kazanmak güzel. Ben sandım ki hızlı gelişmek yerine normal gelişiriz. Bir arakdaş yazmıştı peti olmayan fakir kalır diye, haklı ben kaldım. 50 lwl ye geldim ama zor Ap yi yükselttim karakter musa kasıyorum. Öyle satın alma yaptım biriktirdiğim paralarla ama 3 peli adam Duo İtemlerle ile önümden püfledi. Ha şöyle oyunu sadece alıp pet almazsan fakirsin. Azcık oyun altını alman lazım. Yoksa pek bir şey olamıyorsun yardım gelmez ise.
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde yaptım hocam. Checkout kısmında VPN kapadım banka bilgilerini girdiğim yerde VPN kapalıydı. Ödemeyi karttan çekti ve onay için Paymentwall yönlendirdi. Para gidiyor onda sıkıntı yok, onay için TC Kimlik önlü arkalı fotokopi istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 28 Aralık 2016; 15:45:46 >
  • galyernus kullanıcısına yanıt
    Hocam kolay gelsin bir sorum vardı size. Valkyrie ile oynuyordum 143/142/255 gear score ile, Witch' e geçmeye karar verdim ve Kzarka staff gördüm marketplacete, bidledim ve geldi. Ama biraz işkence upgrade etmesi, hem memory fragment sıkıntı hem failstack yapması. +13' e kadar getirebildim failstack armor + green awakening weapon' a basmaya çalışırken ve max. failstack rakamında başlamama rağmen upgrade etmeye çok fazla fail oldu ve deli gibi memory fragment gitti. Acaba diyorum onu satıp tri Liverto falan mı alsam şimdilik, zaten pve odaklıyım ve Kzarka' dan gelecek olan accuracy ne kadar etkiler bilemiyorum. Ki üzerimde duo-tri grunil set var ve yakın zamanda night vendor' dan Muskan yada Giath denk getirirsem Bheg alıp kullanmayı düşünüyorum. Gerçi onlara da basması zor olacak ama silah sonuçta çok daha önemli ve yüksek upgrade seviyesinde olması farm hızını çok fazla etkiliyor.

tldr: +13 Kzarka' yı satıp tri Liverto mu alayım şimdilik ve diğer parçalara ağırlık vereyim (boss armora geçip, accessorylere odaklanma) yoksa sıkıntısını çekip Kzarka' yı duo-tri civarına getireyim mi ?

Edit: Parayı da belirteyim belki yardımcı olur, şu anda 120 milyon + 200 küsur satılacaklardan gelecek para var. Ve Kzarka' yı da satarsam iyi para olur ve kesin tri Liverto alıp üstüne birkaç parçayı daha upgrade edebilirim. Yada scroll farmlayıp/alıp gelen memory fragment ile yavaş yavaş Kzarka upgrade edebilirim, bayağı para harcar ama bis item sonuçta, tri yaptıktan sonra daha dokunmam main silahlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 28 Aralık 2016; 15:20:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Hocam kolay gelsin bir sorum vardı size. Valkyrie ile oynuyordum 143/142/255 gear score ile, Witch' e geçmeye karar verdim ve Kzarka staff gördüm marketplacete, bidledim ve geldi. Ama biraz işkence upgrade etmesi, hem memory fragment sıkıntı hem failstack yapması. +13' e kadar getirebildim failstack armor + green awakening weapon' a basmaya çalışırken ve max. failstack rakamında başlamama rağmen upgrade etmeye çok fazla fail oldu ve deli gibi memory fragment gitti. Acaba diyorum onu satıp tri Liverto falan mı alsam şimdilik, zaten pve odaklıyım ve Kzarka' dan gelecek olan accuracy ne kadar etkiler bilemiyorum. Ki üzerimde duo-tri grunil set var ve yakın zamanda night vendor' dan Muskan yada Giath denk getirirsem Bheg alıp kullanmayı düşünüyorum. Gerçi onlara da basması zor olacak ama silah sonuçta çok daha önemli ve yüksek upgrade seviyesinde olması farm hızını çok fazla etkiliyor.

tldr: +13 Kzarka' yı satıp tri Liverto mu alayım şimdilik ve diğer parçalara ağırlık vereyim (boss armora geçip, accessorylere odaklanma) yoksa sıkıntısını çekip Kzarka' yı duo-tri civarına getireyim mi ?

Edit: Parayı da belirteyim belki yardımcı olur, şu anda 120 milyon + 200 küsur satılacaklardan gelecek para var. Ve Kzarka' yı da satarsam iyi para olur ve kesin tri Liverto alıp üstüne birkaç parçayı daha upgrade edebilirim. Yada scroll farmlayıp/alıp gelen memory fragment ile yavaş yavaş Kzarka upgrade edebilirim, bayağı para harcar ama bis item sonuçta, tri yaptıktan sonra daha dokunmam main silahlara

Hocam bence kzarkayı kesinlikle satma dursun bankada. Tri liverto ve tri green aad sphere al, bir de tri steel dagger. Para yoksa +15 alıp Duo bas idare eder. Witchde accu çok önemli sayılmaz bence başlangıç için bu gayet yeterli, bhegs falan kzarkadan sonra alırsın.

Edit: Hatta kzarkayı +14ten 15 yaparken hayvani failstack birikiyor duoyla idare ederken kzarkadan gelecek fsler ile tet bile yapabilirsin muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 28 Aralık 2016; 15:50:23 >

• Bilmiyorum o zaman hocam. Arkadaş ödemeyi yaptı oyuna girdi oynadı falan. Sorun nerde ben de bilmiyorum.

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Dün zaten 13 > 14 denerken Kzarka' yı 23 failstackte başladım 37' ye failstack ile çıktım ve hala 13 duruyor, grunil parçalardan birini tri bastım o failstack ile Steel dagger ve green awa weapon pri zaten şu anda, 20-25 arası failstack için kullanıyorum onları, hani tri liverto' ya geçersem bu diğer 2 parçayı da tri yapmaya veya almaya çalışırım para oldukça. Bilemedim ne yapsam, sıkıntı şöyle oldu zaten; elimde bir backup silahı yok Witch için, zaten yeni geçiyorum karaktere Kzarka gördüm şansımı denedim geldi. Hani hali hazırda duo-tri Liverto olsa Kzarka bankada durur para oldukça basardım, şu anda sadece Kzarka olduğu için basmak zorundayım. Yada işte bir tanede tri Liverto alırım idare eder Kzarka' ya basana kadar. Ama buda deli gibi para yer, 250-300 milyon arası tri liverto + Kzarka upgradei çok fazla para yani. Accessory basılır duo-tri bu parayla

• quote:

Dün zaten 13 > 14 denerken Kzarka' yı 23 failstackte başladım 37' ye failstack ile çıktım ve hala 13 duruyor, grunil parçalardan birini tri bastım o failstack ile Steel dagger ve green awa weapon pri zaten şu anda, 20-25 arası failstack için kullanıyorum onları, hani tri liverto' ya geçersem bu diğer 2 parçayı da tri yapmaya veya almaya çalışırım para oldukça. Bilemedim ne yapsam, sıkıntı şöyle oldu zaten; elimde bir backup silahı yok Witch için, zaten yeni geçiyorum karaktere Kzarka gördüm şansımı denedim geldi. Hani hali hazırda duo-tri Liverto olsa Kzarka bankada durur para oldukça basardım, şu anda sadece Kzarka olduğu için basmak zorundayım. Yada işte bir tanede tri Liverto alırım idare eder Kzarka' ya basana kadar. Ama buda deli gibi para yer, 250-300 milyon arası tri liverto + Kzarka upgradei çok fazla para yani. Accessory basılır duo-tri bu parayla

Hocam 80m civarına bir +15 Liverto alsan zaten duo yapmak çok kolay 100m bile gitmez. Ama markete pek düşmüyor o kötü. Zaten diğerleri pri olarak varsa elinizde bir süre +13 kzarka ile idare edin +15 liverto alana kadar :) Grunilleri de tri basarsınız bir yandan.

Accessoryler iş görecek seviyedeyse bence gerek yok onun yerine boss armorları yavaştan hallederdim ben olsam. Şuan 300m varsa zaten

• Kzarka dursun kenarda. Hiç bir boss itemını satmayın. Ogre ring gelirse onu bile satmayın. Sadece Tungrade satılabilir. Zor elde edilen şeyler bunlar. Karanda'da 80 aura'ya geldim mesela hala box düşmedi, quest ile alacağım artık. +15 ya da pri liverto alıp, onu enchant edin idarelik. Tri liverto'ya o kadar para verilmez. Repair etmesi kolay çünkü artisan's memory + liverto ile 30 durability repair edebiliyorsunuz.
  • Teşekkür ederim cevaplar için, muhtemel satmayacağım Kzarka' yı, sürekli bulunan birşey değil sonuçta. Dediğiniz gibi +15 Liverto alırım, Kzarka' yı pri' ye çekince de satarım Liverto' yu çok aşırı bir para kaybım olmaz sanırım.

Kzarka' yı 14 > 15 forcelamak mantıklı mı bu arada ? 100 durability gidiyor sanırım, 750k memory fragment desek 75 milyona mal oluyor. Normal şartlarda denense 20 denemeye denk geliyor, 20 denemede geçer mi acaba. 13 > 14 arası 14 kere falan fail olunca gözüm korktu açıkçası.

Bugünün patch notelarını da şöyle bırakayım :http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/125495-patch-notes-december-28th/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 28 Aralık 2016; 20:12:35 >

• quote:

Teşekkür ederim cevaplar için, muhtemel satmayacağım Kzarka' yı, sürekli bulunan birşey değil sonuçta. Dediğiniz gibi +15 Liverto alırım, Kzarka' yı pri' ye çekince de satarım Liverto' yu çok aşırı bir para kaybım olmaz sanırım.

Kzarka' yı 14 > 15 forcelamak mantıklı mı bu arada ? 100 durability gidiyor sanırım, 750k memory fragment desek 75 milyona mal oluyor. Normal şartlarda denense 20 denemeye denk geliyor, 20 denemede geçer mi acaba. 13 > 14 arası 14 kere falan fail olunca gözüm korktu açıkçası.

Bugünün patch notelarını da şöyle bırakayım :http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/125495-patch-notes-december-28th/

Ben olsam force atmam kesinlikle. 30-35fs civarı başlayın zaten 20 denemede en kötü 55fs olur onu da tri için saklarsınız. +14-15 arası tri basmaktan zor diye biliyorum.

Yalnız 30u biraz salladım bir enchant charttan bak hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 28 Aralık 2016; 21:50:33 >

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Enchant sayılarını biliyorum hocam sıkıntı yok o konuda, 25 stackte %15 şansı var 14 > 15' in. Neyse bi +14 olsunda denerim birkaç kez. Teşekkürler cevap için.
  • quote:

Enchant sayılarını biliyorum hocam sıkıntı yok o konuda, 25 stackte %15 şansı var 14 > 15' in. Neyse bi +14 olsunda denerim birkaç kez. Teşekkürler cevap için.

Önemli değil başarılar :)

• Paysafecard ile ödeme yapabilirsiniz paymentwall olayı sıkıntı galiba artık
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ssdnin ilgisi var. Bir kaç saat önce kurdum, anlık fps dropları yok oldu. Şehirde 20-25 fps küfür gibiyken şuan 40ın aşağısını görmüyorum. Yani ssdsiz bu oyun oynanmaz hocam
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.