Şimdi Ara

Black Desert Online (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunda dungeon yok denebilir. Ama eksikliğini hissetmedim.

Edit: Value pack olmadan markete item koyma olayı çok canımı sıkıyor. %65 ini alıyorsun vp olmadan. Vp olursa %85ini alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 23 Aralık 2016; 20:12:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Oyunda dungeon yok denebilir. Ama eksikliğini hissetmedim.

Edit: Value pack olmadan markete item koyma olayı çok canımı sıkıyor. %65 ini alıyorsun vp olmadan. Vp olursa %85ini alıyorsun.

hmm tskler evet value pack olayi kotuymüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: arisoyoglu

Merhaba ben bu oyuna başlayalı 1 hafta oldu. Daha çok ticaret ve at yakalama olayını sevdim ona yüklendim. Görev yerine bireysel kastım . Kara görevleri yapıyorrum , le basınca çıkan hayvanı. Diğerleride önemli ama 40 lwl oldum ve AP 60 sadece . Forumda okur iken 250 ap leri duydum . Ben zaten +7 den sonra black taşı ile +8 yapamıyorum. markette +15 leri göründe şaşırıyorum. bunun tarifi filan var mı bilidğiniz yerde. yada yardımcı olabilir misinz ?

Benim ap de 62 sorun yok

250 ap seviyesi oyunun en iyileri şuan eu için. + basmayı öğrenmek biraz zaman alıyor şimdilik. 45 olunca Kaia weapon al 50cp ile (black spirit yönlendiriyor) 100ap falan oluyor 56 olana kadar idare eder. 56 olunca awaken weapon geliyor 62 ap ile tek atıyorum her şeye ( manes ve helms )

Taşlarını şuan harcama biriktir. Görevden gelen zırhlarla 56 oldum ben şimdi taş buldukça basıyorum. Grunil armora bas bir de.

• Oyun nasıl arkadaşlar, ilk paket 5 dolara düşmüş. P2W lik durumlar var mı? Oyun genel olarak beğeniliyor. GTX 560 Ti varken trial denemiştim, orta grafiklerde bile oyun iyi gözüküyordu. Türk guildleri, oluşumları var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Oyun nasıl arkadaşlar, ilk paket 5 dolara düşmüş. P2W lik durumlar var mı? Oyun genel olarak beğeniliyor. GTX 560 Ti varken trial denemiştim, orta grafiklerde bile oyun iyi gözüküyordu. Türk guildleri, oluşumları var mı?

GTX 750 TI ile düşük ayarlarda akıcı sayılabilecek şekilde oynuyorum. Çoğu kişi aksini iddia etse de bence F2P olmayan bir oyun için fazlasıyla P2W öğesi var. Pet satın alarak diğer oyuncuların fazlasıyla önüne geçmiş oluyorsunuz. Bunun dışında görünüşe etki eden armor yok, bunun yerine marketten kostüm almanız gerekiyor.

İlk başlarda combat sistemi nedeniyle hoşuma gitse de PvP'nin tamamen gear-based olması, P2W öğeleri, lore ve karakter derinliğinin sıfır olması, lag gibi sorunlar nedeniyle oyunu bırakmış sayılırım.

• quote:

Oyun nasıl arkadaşlar, ilk paket 5 dolara düşmüş. P2W lik durumlar var mı? Oyun genel olarak beğeniliyor. GTX 560 Ti varken trial denemiştim, orta grafiklerde bile oyun iyi gözüküyordu. Türk guildleri, oluşumları var mı?

Oyunda eksikler var. P2W de aşırı olmasa da var. Şahsen pvp nin gear bağımlı olması sevdiğim bir özellik olsa da gear sınırlaması olan arenalar olmalıydı. Ancak combat sistemi ve oyunda yapacak çok şey olması ( lifeskill olarak ) oynamak için yeterli sebep bence. Ben casual oynuyorum şuan haftada 5-6 saat kadar.

5$ bedava, alın kenarda dursun bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Oyunda eksikler var. P2W de aşırı olmasa da var. Şahsen pvp nin gear bağımlı olması sevdiğim bir özellik olsa da gear sınırlaması olan arenalar olmalıydı. Ancak combat sistemi ve oyunda yapacak çok şey olması ( lifeskill olarak ) oynamak için yeterli sebep bence. Ben casual oynuyorum şuan haftada 5-6 saat kadar.

5$ bedava, alın kenarda dursun bence.

oyunda sınırlı arena var arkadaşlar esc basıp red battlefield tıkladıgınızda sol tarafında kırmızı renkle 150 200 300 yazanlar sınırlı olanlar ap leri ve dp yi max 150 yapıp girebilrsiniz pek giren olmasada gün içinde girenler oluyor sayı durumuna göre sizde girebilirsiniz

• Zeiden kullanıcısına yanıt
    Hocam pay2win kavramı tam olarak bu değil. Yani elbet pete ihtiyaç var ama mmorpg oynuyoruz. Bana bir mmorpg söyleyin p2w olmayan. 1 tane yeterli. Ki bu oyunun p2w olduğunu düşünmüyorum

Günlük 40-60m arası para bırakan fishing'e yönelebilirsiniz. Şöyle bir durum da var, parayla alınan nesneler minimum fiyatlara satılıyor. Yani bir pete max 5.5m fiyat biçilmiş. Sırf bu yüzden bırakmak doğru değil diye düşünüyorum. Combat olarakta guild olmadan bu oyun biraz anlamsız. Gear based olmasa ne olacaktı birde o var hocam. Yani herkes eşit olacaksa mmorpg oynamanın ne manası var? Knighttaki gibi gear üstünlüğü de yok hem, doğru para kasma yollarıyla 2 haftada full set dizilebilirsiniz.

-Oyun benim 2. baharım oldu açıkçası. Gerek görevlerin genişliği, gerek crafting vb. olumlu şeylerden dolayı Sisteminiz kötüyse cidden bulaşılmayacak bir oyun bunu rahatlıkla kabul edebilirim, ssdsiz asla oynanmaz bir de. Gtx 1070 ile 20 fpslerde dolaşıyorum battlegroundlarda hdd kaldıramadığı için.

Black Desert Online

Ben kendim bastım bunu, denk gelince almak daha mantıklı low class eşyaları;

Hedefimse;https://www.youtube.com/watch?v=Tbj1MDBTdI0 TET:Kzarka Longbow ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 27 Aralık 2016; 13:4:48 >

• Oyun P2P olduğu için yapılıyor tüm bu eleştiriler bana göre. Çünkü F2P oyunlardaki gibi bu kadar vurucu paralı içerik satması bana göre de yanlış. SSD'nin performansa etki etkiği doğru mu? Benim bildiğim sadece yükleme süresine bir etkisi olabilir SSD'nin. Eğer dediğiniz gibiyse bir deneyebilirim.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    1070 ile townda 20 fpsye kadar düşüyorsam demek ki bir sıkıntılar mevcut hdd ile alakalı. Muhtemel cuma gününe falan ulaşır bana, fps droplardan kurtulurum diye düşünüyorum en azından. Çoğu kişiye sordum, townda 40 fps lagsız oynuyorlarmış. Ben 2 fps 5 10 artık Allah ne verdiyse oynuyorum.

Bu arada hocam şimdi oyun p2p de sade paketi sadece €10, aylık ücreti yok.. Böyle düşününce de bana normal geliyor
  • Hocam işlemci de baya etkiliyor. 480 ve 6600 ile Heidel 20 üzeri oluyor genelde ve diğer şehirler çok daha yüksek. Bir high-end mode kapalı ayarlarda aşırı fps düşürdüğü için, sizde açıksa kapayın fps artışını hissedersiniz.

Birde hemen Kzarka'ya geçme lüksünüz yoksa Liverto almanızı öneririm. Adım adım gitmek daha mantıklı bu oyunda. Grunilleri de +15' e çekin en kısa zamanda ve failstack biriktikçe Liverto'ya basın farkı hissedersiniz. Levelınız düşük ama 56' dan sonra Valencia tarafındaki ana hikayeyi takip ederseniz (O > Suggestions kısmında görebilirsiniz) 7 ap ve 25 hp veren 2 tane yüzük alabiliyorsunuz görevlerin sonunda. O da pri Mark of Shadow' a denk oluyor ki idare eder bir süre.
  • Bunun HDD ile alakası yok. Tamamen işlemci ve optimizasyonla alakalı bir durum. Bende de FX 8320 var. Oyun çoklu çekirdeğe değilde tek çekirdeğe yüklendiğinden darboğaz yaşıyorum şehirlerde.

Örnek vermek gerekirse GTA 5 veya Witcher 3 ultra da 60 fps alırken aynı sistemde bu oyunda şehirlerde 10 fps alıyorum.

Aylık ücret zaten çoğu oyunda yok. wow ayrı bir kategori.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam saolasın bilgiler için

-Hocam ssd olmadan fps droplara sahip oyun. Evde çift sistem var, 8350 ve gtx 760, ssdli halde bu bilgisayar kadar fps drop yaşamıyor. Fps olarakta cpuda %70~75 kullanım mevcut. %100e dayandığını henüz göremedim, ssdden sonra fps beni tatmin etmezse 6402pyi satıp 6700e geçiş yaparım, kaçarı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 27 Aralık 2016; 16:12:46 >
  • Fishing nasıl 50-60m bırakıyor günde? Ben bi ara denemek için 7 saat falan yaptım 4m civarı para geldi. Neyi yanlış yaptım ki? Fishing bufflarını falan da basmıştım.

• Wirm kullanıcısına yanıt
    Hocam shard düşürerek yapıyorlar bunu. oda 800kydı yanlış hatırlamıyorsam, ufak bir makroyla hep makroyla hep en sonda yakalayıp, sırf sarı balık ticaretiyle yapılıyor bu dediğim olay. Birde kıyıdan açılmanız lazım güzel eşyalar için. +sı yüksek oltalar ile afk modunda da bi 10m bırakıyor du yanlış hatırlamıyosam
  • Amd işlemciler genelde online oyunlarda tam performans çalışmıyor. Firmalar da pek önemsemiyorlar amd işlemcilere optimize etmek için. Sorun büyük ihtimalle bu yüzden. 6402p'yi bilmiyorum açıkçası o yüzden yorum yapamam. SSD'den sonra büyük ihtimalle düzelmez. Ama en azından SSD sahibi olursunuz.
  • Enpara ile satın alma aşamasında kaldım, 4,99 € ücreti çekti ama ikinci adımda benden fatura ve tc kimlik istedi. Siz nasıl aştınız bu adımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinterLoot

Hocam shard düşürerek yapıyorlar bunu. oda 800kydı yanlış hatırlamıyorsam, ufak bir makroyla hep makroyla hep en sonda yakalayıp, sırf sarı balık ticaretiyle yapılıyor bu dediğim olay. Birde kıyıdan açılmanız lazım güzel eşyalar için. +sı yüksek oltalar ile afk modunda da bi 10m bırakıyor du yanlış hatırlamıyosam

Olta olayı halledilir de makro olayını anlamadım. Bu adamlar afk olarak active fishing mi yapıyor yani autoit tarzı bir şeyle, siz denediniz mi 50m olayını?

• hala 1 hafta deneme gecerlimi simdi indirsem deneyebilirmiyim
  • KargalarınKargasası kullanıcısına yanıt
    Evet devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.