Şimdi Ara

Black Desert Online (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-56 arası totalde 8 saat civarı sürüyor. Görevler tipik. Ama oyunda yapacak çok şey var. En az 100 saat rahat harcanır.

Endgame i görmek imkansız gibi yalnız. Siege war için 200+ ap gerekiyor o da aylar sürer. Raid zaten yok. Ben casual oynuyorum kendi ap seviyeme göre bir arena sistemi olsa efsane olacak oyun ama yok şimdilik.

Ben de wow da var ama ikisi çok farklı kategorilerde bence. Raid ve arena pvp için wow, grind ve zevkli kombat sistemi için bdo oynuyorum. Ayrıca ticaret, crafting vs de güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh ölücüler birliğinin yardımına ihtiyacım var.
    Eski hesabımda 100 m küsür para var ve yeni satın aldığım accye geçirmek istiyorum.Malum trade işe yaramıyor ne önerirsiniz hadi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: healheal

Dh ölücüler birliğinin yardımına ihtiyacım var.
    Eski hesabımda 100 m küsür para var ve yeni satın aldığım accye geçirmek istiyorum.Malum trade işe yaramıyor ne önerirsiniz hadi bakalım.

9m den red nose armor alıp 70mden satabilirsin Kore serverinde adamlar bu yolla 3b parayı transfer etmiş ana hesaplarına.

Üstteki mesajıma bir ek, bu oyun bence arkadaş grubuyla başlanıp zevkle oynanacak oyunlar arasında sonlarda yer alır. Solo RPG oynuyor hissi veriyor gibi bir eleştirisi vardı oynayanların. Ben de katılıyorum ama bu benim için bir eksi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 19 Aralık 2016; 22:25:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

9m den red nose armor alıp 70mden satabilirsin Kore serverinde adamlar bu yolla 3b parayı transfer etmiş ana hesaplarına.

Üstteki mesajıma bir ek, bu oyun bence arkadaş grubuyla başlanıp zevkle oynanacak oyunlar arasında sonlarda yer alır. Solo RPG oynuyor hissi veriyor gibi bir eleştirisi vardı oynayanların. Ben de katılıyorum ama bu benim için bir eksi değil.

Hocam düzelttiler onu maxla min arasında 2 3 m var

• quote:

quote:

quote:

Hocam düzelttiler onu maxla min arasında 2 3 m var

Biliyorum hocam bence banlanmayı gerektirecek bir durumdu hatta. Aklıma geldi yazayım dedim.

Yeni aldığınız hesap muhtemelen iyidir 2 günde 100m kasarsınız, bildiğim kadarıyla eski hesaptaki parayı aktarmanın pek yolu yok. En yüksek fiyattan pazara item koyup alabilirsiniz veya pre-order ile şansa denk getirmeye çalışırsınız. Daha deneyimli arkadaşlar farklı yollar biliyor olabilir.

• Bu arada Kakao kredi kartı sağlayıcısını değiştirmiş hafta sonu. Paymentwall diye yeni bir sisteme geçmişler. Pearl alayım derken account'um bütün yeni alışlara bloke yedi. Zaten Paypal ülkemizi terketti kullanamıyoruz, BDO'da kapıdan kovulup bacadan giriyoruz. Game package, pearl vs. satın almak baya zorlaştı artık.
  • galyernus kullanıcısına yanıt
    Ben starter pack aldım kartı deneme amaçlı . Biraz uzun sürdü para aktarma işlemi ama başarıyla tamamlandı sanırım . Starter olarak gözüküyorum şimdi .

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

Herhangi bi guildemisiniz pek türk göremiyorum

Henüz birinde değilim ama Purge ve Göktürk guildi var bildiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

oyun p2w mi hala ?

oyuna para yatırmadan oynamak çok zor. iki durum var ki para yatırmadan altından kalkmak oldukça zor. Birincisi, hack and slash oyunları tarzında mob kesiyorsun 4 tane pet şart. Yoksa toplamaktan sıkılıp kolayca soğursun oyundan. İkincisi de ilerde boss gear upgrade yapmak istediğinde artisan memory şart. onu da pearl ile satıyorlar.
  • yuems kullanıcısına yanıt
    Loyalty shopdan günlük gelenler ile artisan memory alınıyor ama onun dışında bir bilgim yok . Oyun oynacaklara ikisinide yapmalarını tavsiye ederim
  • PsiDoer kullanıcısına yanıt
    yanlışım yoksa 4 günlük loyalty ile 1 tane artisan alıyorsun ama 10 dolara 20 tane alıyorsun yani 80 günlük loyalty ile 10 dolarlık iş yapıyorsun gel de para yatırma
  • Beyler oyunda 1 aydan fazla sürem oldu başlayalı, oyun pay 2 win değil ama aşırı can sıkıcı pay 2 win dedirtecek şeyler var.

Şuan patlama noktasındayım, oyun komple farm üzerine kurulu buna lafım yok aslına bakarsanız farm olduğunu bile bile başladım. Farm oyundaki en iyi para ve item kasma yöntemi, bunun yanında party ile farm yaparken 4-5 tane peti olan adam anında lootu topluyor.

Tek başına farmlasan zaten eğil kalk eğil kalk, petin tanesinin fiyatı 10 euro. 4 tane pet almak için 40 euro vermen lazım. Bununlada kalmıyor petlerin tierini arttırmak için aynı petlerden yine alıp çiftleştirmen gerekiyor, buda yine aynı petleri tekrar satın alman demek. Petlerin levelini yükseltip çiftleştiriyorsun yüksek tier pet veriyor bununla daha hızlı lootluyorsun.

Market place'de diğer oyuncuların gerçek parayla alıp sattıkları petler ise 5m, tahminimce 500den fazla insan aynı anda almaya çalışıyor şansa kime giderse o alıyor peti. Şu ana kadar 50'ye yakın bid basmışımdır. hiç pet alamadım.

Ben şahsen bana 5m'den verilsin şirket para kazanmasın demiyorum ama oyun emek veren insanlara peti vermesi lazım. Mesela 100 m'e versin peti kasayım parayı alayım petimi, 400m kasayım alayım 4 tane petimi... Para yerine emek veren insanlarda birşeyler yapabilmeli oyunda. Sabah akşam market place'in önüne pusuya yatıyosun pet almak için.

Oyun pay 2 win değil, ama bu pet olayı ve diğer bir takım şeyler beni iyice bunalttı, soğumaya başladım.

Ayrıca oyuna 1 sene önce başlamış çoğu kişi atını almış üsküdarı geçmiş, yeni başlayanlar için durum biraz ızdırap verici. Kısacası oyun güzel ama beni şişirdi, özellikle pet olayı çok şişirdi beni.

Bir tane petim var arada loot alırsa ne ala (yıl başı eventinden gelen penguen), party ile farm yaparken milletin petine çalışıyorsun resmen.

Son demlerim oyunu bırakacağım gibi...

Dip not: Kısacası oyun hayvan gibi para yatırmanıza sizi zorluyor Ama pay2win değil, ama zorluyor. Böyle salak bir durum söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 20 Aralık 2016; 20:31:56 >

• Zaris kullanıcısına yanıt
    500 olsa iyi bence 10000 vardır pete bid basan Lifeskill ile para kasacağım gibi ben.

• quote:

500 olsa iyi bence 10000 vardır pete bid basan Lifeskill ile para kasacağım gibi ben.

Ya bilmiyorum gerçekten 500 derken sıktım sadece, kaldıki kesin afkye bırakıp bota bidleten bi dünya insan vardır eminim.

Bende şuan mesleklere yöneldim zaten onlar olmasa çoktan bırakmıştım oyunu. AFK fishing ve işçi çalıştırma olayı sayesinde oyuna bağlandım bir derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 20 Aralık 2016; 20:36:7 >
  • Arkadaslar oyun su anda %50indirimdeymis an itibariyle fiyat**** kadar acaba ben stesinden bakamiyorum ulke engeli felan yazziyor acaba su anda oyun ne kadar acaba ??oyuna girebilenler cevapbatabilirmi simdiden tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: toridishler

Arkadaslar oyun su anda %50indirimdeymis an itibariyle fiyat**** kadar acaba ben stesinden bakamiyorum ulke engeli felan yazziyor acaba su anda oyun ne kadar acaba ??oyuna girebilenler cevapbatabilirmi simdiden tskler

5$ sadece.

@Zaris Oyuna biraz endgame content ve düşük gearlı adamlar için pvp arena koyarlarsa her türlü oynanır. Pet falan illa denk getiririz. Ama böyle planları yok gibi duruyor.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    2 pet daha mecbur alman lazım hadi afk meslekler sayesinde 1000 saat gameplay yaptın oldu ordan da 1 petler 4 tamam anca farm iși sarmaya bașlar geri kalan herșey çözülür ağırlık tı outfit ti falan ama pet sıkıntı așırı șanslı olmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaneki Ken -- 20 Aralık 2016; 23:19:12 >

• yeni classtan sonra yeni bölge geliyor yarın Kore versiyonuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galyernus -- 21 Aralık 2016; 12:31:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: galyernus

yeni classtan sonra yeni bölge geliyor yarın Kore versiyonuna.

Daha çoğu kişi valenciada bile zorlanırken, hatta mediahın daha çok para kazandırdığını söylerken yeni kıta gelmesi ve buna ayar çekmemeleri çok ilginç. Her gelen kıta diğerinden bariz daha zor oluyor. 250+ ap altı giremeyecek gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galyernus

yeni classtan sonra yeni bölge geliyor yarın Kore versiyonuna.

Daha çoğu kişi valenciada bile zorlanırken, hatta mediahın daha çok para kazandırdığını söylerken yeni kıta gelmesi ve buna ayar çekmemeleri çok ilginç. Her gelen kıta diğerinden bariz daha zor oluyor. 250+ ap altı giremeyecek gibi

Oyunda denizler acayip buglı ve deniz içeriği çok yetersiz bence de yeni harita yerine deniz olayını ele almaları lazım, büyük gemi gelicek diyorlar ama bakalım gelse bile yine yetersiz. Denizler neredeyse komple buglı.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.