Şimdi Ara

Black Desert Online (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok enteresan. Bende bir deneyeyim bakalım. Yalnız şehrin yoğunluğuna göre fps değişebilir. Umarım böyle bir durum değildir gördüğünüz artış.

Edit: Denedim ve bende fps'e herhangi bir katkısı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 30 Aralık 2016; 10:57:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Çok enteresan. Bende bir deneyeyim bakalım. Yalnız şehrin yoğunluğuna göre fps değişebilir. Umarım böyle bir durum değildir gördüğünüz artış.

Edit: Denedim ve bende fps'e herhangi bir katkısı olmadı.

Ssd fps değil de yolda giderken sürekli bir yüklenme oluyordu onu düzeltti bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Hocam fps droplardan bahsediyorum, fps artışından değil. Harddiskte 25-30 fpsden 1-2 fpsye düşüyordu. Temiz kurulum yapın ssdye farkı anlarsınız
  • Mesajınızdan 20-25'den fps'den 40'a yükseldi anlamı çıkıyor. Bu yüzden öyle yazdım bende.

"Şehirde 20-25 fps küfür gibiyken şuan 40ın aşağısını görmüyorum."
  • turkelerin yogun oldugu server var mi?
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Çünkü fps droplarda bu fpsleri görüyordum hocam. Zor bir anlatımım olduğunu düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

turkelerin yogun oldugu server var mi?

Ayrı server yok hepsi EU çatısı altında birleşti. Ama oynayan pek Türk görmedim daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

turkelerin yogun oldugu server var mi?

Ayrı server yok hepsi EU çatısı altında birleşti. Ama oynayan pek Türk görmedim daha.

oynayan var ise nick atsin msjlasiris
  • Bu oyunda aylik odeme mi var yoksa sadace alirken mi ucret oduyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toridishler

Bu oyunda aylik odeme mi var yoksa sadace alirken mi ucret oduyoruz?

Sadece alırken. Ama yukarıda bir mesajda ek olarak gereken şeyler anlatılmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

GTX 1070 kart var adamlar 2k da şehrin ortasında 60 fps aliyor hadi oc yaptı diyelim ben 1080p de 30 35 e dps düşüyorum anlamadım gitti ve şu kar efekti bi benimmi gözümü kanatıyor keşke yapmasalarmış ve şehirler arası dolaşırken sürekli yolda bir şeyler değişiyor otun şekli değişiyor ağaca dallar ekleniyor saçma sapan bir şey çıldırdım sildim oyunu

bende 1070 var cok rahat oyun imzamda benim makina.
  • quote:

GTX 1070 kart var adamlar 2k da şehrin ortasında 60 fps aliyor hadi oc yaptı diyelim ben 1080p de 30 35 e dps düşüyorum anlamadım gitti ve şu kar efekti bi benimmi gözümü kanatıyor keşke yapmasalarmış ve şehirler arası dolaşırken sürekli yolda bir şeyler değişiyor otun şekli değişiyor ağaca dallar ekleniyor saçma sapan bir şey çıldırdım sildim oyunu

Kar ve şehir içi o fps çok normal. Çevrenin yüklenmesi ise ssd ile bir nebze düzeliyor. Oyunun optimizasyon sorunları var ne yazık ki.

Bir de high end mode açıksa kapatın biraz fark ettirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 30 Aralık 2016; 22:10:0 >
  • quote:

ayın 1 ine kadar tekrar indireyim hocam o zaman bida deneyeyim mmorpglerde optimizasyon sorunu olmazsa olmaz zaten

Bir de kar eventi bitince fps baya düzeliyor hocam bence oyun her türlü denemeye değer :) O dalların çimenlerin sonradan gelme olayı ssd de bile var bu arada ama alışılıyor beni pek rahatsız etmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 30 Aralık 2016; 23:39:26 >
  • quote:

quote:

ayın 1 ine kadar tekrar indireyim hocam o zaman bida deneyeyim mmorpglerde optimizasyon sorunu olmazsa olmaz zaten

Bir de kar eventi bitince fps baya düzeliyor hocam bence oyun her türlü denemeye değer :) O dalların çimenlerin sonradan gelme olayı ssd de bile var bu arada ama alışılıyor beni pek rahatsız etmedi.

nick ney oyunda?
  • quote:

quote:

quote:

nick ney oyunda?

Nick Riesviel. Ama bu sıralar yoğunum hiç oynamıyorum neredeyse. Günde yarım saat event için giriyorum.

• ya arkadaslar bu oyundakı pvp sıstemı nasil yani arena 5vs5 veya open world pvp gibi sistemler varmı yoksa daha baska olaylar mı var youtubeden baktım pek anlamdım?_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toridishler

ya arkadaslar bu oyundakı pvp sıstemı nasil yani arena 5vs5 veya open world pvp gibi sistemler varmı yoksa daha baska olaylar mı var youtubeden baktım pek anlamdım?_?

Pvp için red battlefield, node war ve siege var. Ayrıca flag açıp adam kesebiliyorsun 50lvl üstü herkesi kesebilirsin. Ama karma sistemi var çok düşerse kırmızı oluyorsun ölürsen para item kaybı falan oluyor. Arena şuan yok ama gelecek muhtemelen.

Ayrıca yukarda saydıklarım için 180ap 220dp civarı item gerekiyor yani arkadaşlarla duel hariç pvpyi unut 2 ay kadar Ama dueller de gayet zevkli sana yakın itemi olan birini bulursan.

• Selamlar bir kaç soru var akılma takılan. Cevaplayabilirseniz sevinirim.

İtemlerim bu şekilde;

1- Bu 180 - 200 AP dedikleriniz Total AP'mi yoksa Awakening ile Total AP'nin birleşimi mi? Ben 56 levelim itemlerim de fena sayılmaz ama o dediğiniz sayıların yanına yaklaşmıyor henüz Total AP.
    2- Total AP'nin Awakening silaha bir artısı oluyor mu? Yada tam tersi Awakening AP'nin normal silaha bir artısı?
    3- Awakening silahı açtıktan sonra aktif olan neredeyse tüm normal silah skillerini sıfırladım. Şuan saldırı olarak sadece Awakening kullanıyorum. Çünkü normal silah skili kullanınca normal silaha geçiş yapıyor. Bende tekrar Awakening silaha geçiş yapmak ile uğraşmak istemiyorum. Gerçi şu hali ile gayet de idare ediyor ama bu normal mi? Yoksa Hybird mi kullanmak lazım?
    4- Bosslar var gördüğüm kadarıyla ama şimdiye kadar hiç ilgilenmedim. Boss'dan herkese bir şeyler düşüyor mu yoksa bildiğimiz gibi sadece kesene mi düşüyor? Çünkü çok fazla kişi bossu arıyorda.

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 4 Ocak 2017; 8:20:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Selamlar bir kaç soru var akılma takılan. Cevaplayabilirseniz sevinirim.

İtemlerim bu şekilde;

1- Bu 180 - 200 AP dedikleriniz Total AP'mi yoksa Awakening ile Total AP'nin birleşimi mi? Ben 56 levelim itemlerim de fena sayılmaz ama o dediğiniz sayıların yanına yaklaşmıyor henüz Total AP.
    2- Total AP'nin Awakening silaha bir artısı oluyor mu? Yada tam tersi Awakening AP'nin normal silaha bir artısı?
    3- Awakening silahı açtıktan sonra aktif olan neredeyse tüm normal silah skillerini sıfırladım. Şuan saldırı olarak sadece Awakening kullanıyorum. Çünkü normal silah skili kullanınca normal silaha geçiş yapıyor. Bende tekrar Awakening silaha geçiş yapmak ile uğraşmak istemiyorum. Gerçi şu hali ile gayet de idare ediyor ama bu normal mi? Yoksa Hybird mi kullanmak lazım?
    4- Bosslar var gördüğüm kadarıyla ama şimdiye kadar hiç ilgilenmedim. Boss'dan herkese bir şeyler düşüyor mu yoksa bildiğimiz gibi sadece kesene mi düşüyor? Çünkü çok fazla kişi bossu arıyorda.

Teşekkürler şimdiden.

Üzerinizdeki itemlerin ap'si, awakening ap'yi etkiliyor. Ana silahın sanırım yarı ap'si awakeningi etkiliyor tam emin değilim o konuda. Ama awakening ap sadece awakening silahı kullanırken işe yarıyor.

Klasınızın guidelarına videolarına falan bakın, illaki normal silaha geçip yapmanız gereken kombolar veya işe yarayan skiller vardır.

Bosslardan düşen itemlerin loot table ı 2 şekilde, en çok vuran belirli sayıda kişiye ve geri kalana rasgele atıyor. 2 vurup boss item düşürebilirsiniz şansınıza.

Silahlarınızın hepsini duo'ya çekmeye çalışın, sonra aynı şeyi armorlar için yapın ve daha sonra silahlarınızı tek tek tri deneyin. Valencia hikayesini bitirirseniz 2 tane 7 ap ve 25 hp veren yüzük alacaksınız ki pri Mark of Shadow'a denk oluyor. Küpe olarak para oldukça pri-duo witch yapabilirsiniz, diğerlerini de para oldukça geliştirin. Ama asıl hedefiniz silahlar tri ve armorlar duo olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 4 Ocak 2017; 15:11:10 >

• erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için. Awekening silaha güç veriyorsa normal silahın daha güçlüsünü almakta fayda var o zaman. Şu aralar pek aktif değilim afk fishing takılıyorum. Fena para gelmiyor geldikçe geliştiriyorum işte itemleri. Peki bu 200 AP falan dedikleriniz sadece Awekening AP'mi oluyor o zaman?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.