Şimdi Ara

Black Desert Online (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • butun servlerler ayni cati altinda degil mi?

ornegin EU tarafinda herhangi birisinde online isen baska serverdan pm atamiyormusun? veya clan a giremiyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

butun servlerler ayni cati altinda degil mi?

ornegin EU tarafinda herhangi birisinde online isen baska serverdan pm atamiyormusun? veya clan a giremiyormusun?

EU tek server 36 channeldan oluşuyor. İstediğinden istediğine pm atılıyor fark etmiyor. Bence iyi oldu birleşmesi :)
  • Tam oyuna başlayabilecegim diyordum oyuna giremiyorum . DC verip duruyor. Yükleme ekranı sonrası. VPN ile denedim olmadı vpnsiz yine olmadı. Ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Tam oyuna başlayabilecegim diyordum oyuna giremiyorum . DC verip duruyor. Yükleme ekranı sonrası. VPN ile denedim olmadı vpnsiz yine olmadı. Ne yapmalıyım ?

Hocam launcheri sonra vpnyi aç. Betternet denediklerim arasında en iyisi. Sonra login de play de. Altta xigncode yüklenmeye başlıyor sağ en alt. O sırada disconnect de vpnde.

Ben böyle yapıyorum 1 kere dc yemedim :)
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Hocam Olivia'ya girince atıyor. Diğerlerinde atmadı şimdilik. Bir de dediğiniz gibi deneyeyim. Başlayalım maceraya.

Edit: evet girdim bu kez sonunda Olivia'ya. Teşekkürler hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 13 Ocak 2017; 13:29:20 >
  • Arkadaşlar family name Meaninqless, nick Xhh / Mhh isteyen friend ekleyebilir. Şimdilik kardeşimle oynuyorum. Aramızda bir guild varsa ona katılabiliriz. Discord tarzı bir chat programıyla da çok rahat haberleşilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Hocam Olivia'ya girince atıyor. Diğerlerinde atmadı şimdilik. Bir de dediğiniz gibi deneyeyim. Başlayalım maceraya.

Edit: evet girdim bu kez sonunda Olivia'ya. Teşekkürler hocam.

Hayırlı olsun :) Olivia sadece 1 ay girilebiliyor, %200ün keyfini çıkar Ben olsam beğendiğim tüm classları 56 yapardım, ki yaptım sayılır. Haftaya cumartesi ben de başlıyorum bakalım.
    İlk levellarda beğenmediğim karakterlere devam etmek hoş gelmiyor. O yüzden Ranger ninja ve musa açtım. Musa ile devam edeceğim sanırım. Bakalım oyunu cozmem ne kadar surecek.
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    56 olunca oynanış stili çok değişiyor. Şahsen Musa favorilerimden, mesela Sorceress ilk 55 lvl ölümdü, 56 olunca oynanabiliyor hale geliyor. Ranger yine ilk 41lvl aşırı sıkıcıydı, musa ise 1lvlda bile sınırsız dash sayesinde zevkliydi. Kasarken en çok hoşuma giden class oldu. Witch ise yavaş ama aşırı güçlü.

Bir de main değiştirince çok geri kalınıyor baştan item diz falan.
    Ben herkesten daha yavaş kasacağım sanırım. Hem vakit sınırlı hem de yetenek ile alakalı. Ve yavaş ilerliyorum nedense biraz. 56 olayım şu iş meseleleriyle uğraşayım. Bir de bir sorum var. Npcler ile "converstation" kurmak için 25-50 puan falan toplamak lazım. Bunu nasıl yapıyoruz ? O npc'nin görevleriyle falan mı? Ve bir artısı oluyor mu? Şimdiden teşekkürler.
    Eğlenmene bak hocam :) Artısı oluyor da şuan gereksiz.
    O dediğiniz olay amity, conversation yapıp npc' nin sevdiği şeyleri seçince amity yükseltebiliyorsunuz. Birkaç görevde yararı oluyor bunun, knowledge alabiliyorsunuz veya belirli amity harcayıp o npc' den normalde alınmayan itemler alabiliyorsunuz. Mesela stable npc' lerinden yanlış hatırlamıyorsam 100 amity ile at için malzemeler alabiliyorsunuz. Veya Valencia' daki bir npc' den grunil parçalarını alabiliyorsunuz amity harcayıp. Ama bunların dışında pek bir yararını görmedim, çok ilgilenmeseniz de olur.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Biraz oynasam güzel olacak oyunu ya. Fırsat bulamadım adam akıllı. Güzel şeyler görürüm umarım oyunda.
  • Merhaba;

Bir arkadaşımla bu oyuna başlamayı düşünüyoruz. Videolarda ve forumlarda epey methedilmiş. IP block olduğu için denemeye korkmuştum ilk çıktığında ama gördüğüm kadarıyla bir sorun yok gibi.

Sormak istediğim 3 soru var.

- Oyun ücreti ne kadar? İnternette net bilgi bulamadım. Sitesinede vpn'siz girince ip block olduğundan fiyat göstermiyor.

- Oyun içi content'lerde cosmetics hariç p2w öğesi var mı?

- Oyunun PVE'si nasıl? Elderscrolls Online gibi Solo-Leveling değildir umarım. Yani bu oyuna başlayacaksak eğer PVE'si bizim için çok önemli. Beraber Party ile bir şeyler yapabilecekmiyiz? (Leveling, dungeong ve raiding gibi...) Kısaca Party kurduğumuzda süs niyetine mi gözüküyor yoksa işe yarıyor mu? Birçok MMORPG'de party sistemi mevcut fakat süs niyetine. Support Class olmadan herkes bam güm yaratıklara saldırıyor. Ben böyle oyunları sevmiyorum. Tabii diğer PVE content'leri göz ardı etmiyorum fakat günümüz MMORPG'lerinin en büyük eksikliği bu diyebilirim.

Teşekkürler, iyi forumlar.

• QuinDecim kullanıcısına yanıt
    Hocam bu oyun tamamiyle solo gibi bir şey. Party content yok ne yazık ki. Oyun 10$ ancak 4 tane pet, weight limit, inv slot ve 1-2 şey daha var almanız gereken. P2W diyebileceğim tek item Artisans Memory, ama oyun casual olarak da zevkli olduğundan çok takılmadım ben. P2W var ama hafif sayılır diyebiliriz.
    Party Content yoksa oyunun mmorpg olmasının amacı nedir cidden merak ettim herhalde end game'de pvp yapmak içindir yanılmıyorsam. Ben arkadaşımla party yapamayacaksam çok bir anlamı kalmıyor. Ha offline elderscrolls oynamışız ha bunu fark etmiyor öyleyse. Tek farkı yukarıda bahsettiğim pvp mevzusu. Kaldı ki ben çok pvp yapan biriside değilim.

Peki hocam bu vpn meselesi ve oyunu alım süreci nasıl olacak? Sitesine VPN açıp girip o şekilde mi alacağız? Kredi Kartı var ama sonuçta Türkiye merkezli. Bu sorun olur mu?
  • QuinDecim kullanıcısına yanıt
    Aynen oyun Solo Mmorpg olarak geçiyor tek avantajı PvP. Party content de inatla eklemiyorlar.

Oyunu alma sistrmi biraz değişti açıkçası, ben sorunsuz aldım vpn ile ama şuan sorun çıkabiliyor sanırım. Önceki mesajlarda vardı yeni sistemle alabilen arkadaşlar bir bakın isterseniz :)
  • Oyun nasıl arkadaşlar, değer mi başlamaya? Amacım pvp. Wow oynuyorum aynı zamanda. P2w değildir inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IllidanStormrage

Oyun nasıl arkadaşlar, değer mi başlamaya? Amacım pvp. Wow oynuyorum aynı zamanda. P2w değildir inş

Oyun güzel ama pvp yapacak seviyeye gelmek rahat 3 ay civarı alıyor. P2W kısmen var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 gün trial versiyonu nu oynadım oyun berbat gidin rusyada oynayın daha iyi eso da buna bin çeker iki yıl önce çıkmasına karşın hem solo dungeon var hem grup farm ville tarzı meslek görevlerinden ve başka bir yere gidince gene toplamacılık falan aynı görevler var paranıza yazık olur.blade and soulda önce rusyaya çıktı sonra eu bu işi sevdim.önce oradan bakacan oyun güzelse eu da oynayacan.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.