Şimdi Ara

Black Desert Online (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fish botunun paralı olması kötüymüş :( bir sorc arkadaşım var ama oyuna başladığından beri bilgisayarı bozulup duruyor. Bir sorc bir Musa ne kadar iş yapar partide bilmiyorum artık. Önerileriniz için teşekkürler bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fish bot illegal fakat niye banlamıuorlar çözemedim. O kadar emek verdiğim kararkterimin banlanma riskine girmeye değmez. Afk olarak fishing yapabilirsiniz geceleri, bota gerek yok. Oltayı salın otomatik tutuyor o

• Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Bende bir kaç gündür hala Class deniyorum. Henüz bir karar veremedim. Maehwa oynarım belki, belki... Slot tutmaktan kasıtınız nedir hocam?
  • QuinDecim kullanıcısına yanıt
    Hocam classları 56 yapmanı tavsiye ederim. Oynanışlar baya değişiyor. 56 olmak da 8 saat falan sürüyor 0dan. Hele haftasonu exp eventi de var :)

• Wirm kullanıcısına yanıt
    8 saat çok kısa değil mi hocam ya? Arkadaşla grinding yapabileceğiz diye sevinçliydik biz de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuinDecim

8 saat çok kısa değil mi hocam ya? Arkadaşla grinding yapabileceğiz diye sevinçliydik biz de...

Hocam istediğin Grind olsun bıkacağın kadar var Oyun pve açısından 56da başlıyor çünkü yeni silah ve skiller geliyor. Ancak skillerin çoğu 56da açık olmuyor bu nedenle 60a kadar kasmak gerekiyor. 60 olmak ise günde 8 saat grindden 1-2 ay kadar sürüyor galiba belki daha fazla. 60 olunca skillerin çoğu açıldığından pvpde de ciddi avantaj sağlıyor.

O nasıl level/exp dağılı mıdır yahu? 56'ya kadar 8 saat 56-60 arası günde 8 saatten 2 ay toplamda 480 saat wow; Grinding diye ben buna derim 60'tan sonra level atlayınca skill point vs. etkisi oluyor mu peki?
  • QuinDecim kullanıcısına yanıt
    Oluyor ama 60-61 arası 500 saat falan diye duydum gerek yok L2deki 1 günde 85 olup 100 olmanın aylar sürmesi gibi hocam.

Bu arada sınavları verip eve geldim çok şükür ama oyun hata veriyor şimdi kendi bilgisayarıma atınca. 45gb baştan indirmem gerek 300kb/s ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 21 Ocak 2017; 13:56:30 >
    500 saat mi? E yuh artık. 1 skill fazladan açmak için değmez herhalde? O kadar etkisi olmuyordur sonuçta..

Dün benim arkadaşta da update ten sonra hata verdi oyun. Ekran gelmiyordu ilk başlarda. Sonra görüntüler yüklenmedi. Daha sonra herşey iyiydi oyun donu. Yani karakter dondu kaldı olduğu yerde oyun akmaya devam ediyordu ilginç şeyler yaşadı dün yani 30 fps te oynuyorum bende sorun olmuyor hiç..

AKK pişmanlıktır ya. 300kb ile 45gb indirmek 3 gün sürer en az.. Allah sabır versin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: QuinDecim

500 saat mi? E yuh artık. 1 skill fazladan açmak için değmez herhalde? O kadar etkisi olmuyordur sonuçta..

Dün benim arkadaşta da update ten sonra hata verdi oyun. Ekran gelmiyordu ilk başlarda. Sonra görüntüler yüklenmedi. Daha sonra herşey iyiydi oyun donu. Yani karakter dondu kaldı olduğu yerde oyun akmaya devam ediyordu ilginç şeyler yaşadı dün yani 30 fps te oynuyorum bende sorun olmuyor hiç..

AKK pişmanlıktır ya. 300kb ile 45gb indirmek 3 gün sürer en az.. Allah sabır versin hocam

Değmez zaten oyun 60lvl üstü adam istemiyor. Eskiden 50 olmak 15 saat sonra 56 olmak aylar sürüyordu sonra soft capı 56ya çıkardılar 60 da sonrası imkansız kısım oldu. İleride muhtemelen 58e çıkaracaklar soft capı 65 yapacaklar ilerlemenin imkansız olduğu kısmı da.

Haklısınız. Bakalım bende bu gece bir class'ı 56'ya kasayım diyorum.
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Seri farm ve boss drop için en iyi ranger ve witch wizard ikilisi guild de 58-59 olan Arkada?lar bile alt kasıp + 15 silahla boss bu classlarla kovalıyorlar pc çok çok iyi değilse bossta ölme ihtimalin çok yüksek melee ile ayrıca node sava?larında falanda witch ve wizard her türlü i? yapıyor ranger de tam bir suikast görevlisi rakibin kaçan veya sürüden ayrılmı? kim varsa yakalayıp hallediyorlar node sava?ları için özellikle musa maehwa ninja Kunoichi sanki biraz zayıf kalıyor kalabalıkta kim vurdu ya gidiyorlar yanlız ranger ı çözemedim forumdan Wirm oynuyordu sanırım ona sorabilirsin hiç adil olmayan bir damage ı var insan gibi vurmuyor okçu sevmiyorum ama aklımda kaymıyor değil nerf falan gelmezse item yapmak falan için acayip rahat edersiniz en azından 1 ranger olursa aranızda çok rahat farm atıyor çünkü low gear la

• Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Ranger daha ilk levellarda sıkıcı geldi bana. Oynayamadım nedense. Musa'yı 56 yapayım sanırım witch ya da wizard'a bakacağım bir. Bu aralar contrubition kasmaya çalışıyorum. Grind falan bıraktım git gel görevleri ile cont peşindeyim. 45 puan falan var daha. Sanırım baya düşük sayılıyor. Bakalım zaman ne gösterecek.

• Bende 65 var millette 200+ var ü?eniyorum görev yapmaya

• CP yi 50 yapıp Kaia weapon alın kesinlikle. Yuria+15 gücünde neredeyse. Zar zor biriken 20m ile de +15 green awakening alın.

• enerji olayını nasıl hallediyorsunuz.shop yapmaya 500 amity istiyor.
    50 cp ile aldığımız silah bizde mi kalıyor sürekli? Cp ile alınan şeyler hep "rent" başlığı altında. Bildiğim kadarıyla kiralamak demek bu. Tam çözemedim o işleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

50 cp ile aldığımız silah bizde mi kalıyor sürekli? Cp ile alınan şeyler hep "rent" başlığı altında. Bildiğim kadarıyla kiralamak demek bu. Tam çözemedim o işleri.

Kira hocam istediğin kadar kullanıyorsun. İşin bitince 50cpyi sana geri veriyor.

Oo güzelmiş. Teşekkür ederim. Peki bir sorum daha var. Malum oyunda ağırlık sistemi var. Bir şehirin deposunda olan ağır parayı diğer şehire nasıl aktarıyoruz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Oo güzelmiş. Teşekkür ederim. Peki bir sorum daha var. Malum oyunda ağırlık sistemi var. Bir şehirin deposunda olan ağır parayı diğer şehire nasıl aktarıyoruz acaba?

Transport veya gold bara çevirip kendiniz taşıyabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.