Şimdi Ara

Black Desert Online (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Yani kimin ne kast ettiğine bağlı ama genel olarak elinizde dandelion yoksa normal ap'niz awakeningten biraz daha yüksek olur. 200 ap çok kolay yapılabilecek birşey değil, grind ve afk aktiviteleri bolca yapmanız lazım o yüzden takılmayın öyle şeylere şimdilik. Siz elinizden geldiğince geliştirin elinizdekileri, para oldukça daha üst itemleri alın.
  • Türkiye'nin banı kalkar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Selamlar bir kaç soru var akılma takılan. Cevaplayabilirseniz sevinirim.

İtemlerim bu şekilde;

Black Desert Online

1- Bu 180 - 200 AP dedikleriniz Total AP'mi yoksa Awakening ile Total AP'nin birleşimi mi? Ben 56 levelim itemlerim de fena sayılmaz ama o dediğiniz sayıların yanına yaklaşmıyor henüz Total AP.
    2- Total AP'nin Awakening silaha bir artısı oluyor mu? Yada tam tersi Awakening AP'nin normal silaha bir artısı?
    3- Awakening silahı açtıktan sonra aktif olan neredeyse tüm normal silah skillerini sıfırladım. Şuan saldırı olarak sadece Awakening kullanıyorum. Çünkü normal silah skili kullanınca normal silaha geçiş yapıyor. Bende tekrar Awakening silaha geçiş yapmak ile uğraşmak istemiyorum. Gerçi şu hali ile gayet de idare ediyor ama bu normal mi? Yoksa Hybird mi kullanmak lazım?
    4- Bosslar var gördüğüm kadarıyla ama şimdiye kadar hiç ilgilenmedim. Boss'dan herkese bir şeyler düşüyor mu yoksa bildiğimiz gibi sadece kesene mi düşüyor? Çünkü çok fazla kişi bossu arıyorda.

Teşekkürler şimdiden.

Ekleme yapayım. Kuno çok hybrid bir class bildiğim kadarıyla. Sürekli swap yapıyor ve eski skillerden de baya kullanıyor bu nedenle zor diyorlar. Ama pvede gerek yok muhtemelen swapa.

200ap dediğimizde 202/200/289 ap/awakening ap/dp gibi düşün. Zaten 200ap ulaşmak en az 3 ay falan alıyor full afk income ve grind ile.

Total apnin %50si awakeningi etkiliyor bu nedenle öncelik awakeningde olsa da ana silahı da 2. önemde geliştirmek lazım.

Oyunun ip banı kalkmayacak diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

Orijinalden alıntı: toridishler

ya arkadaslar bu oyundakı pvp sıstemı nasil yani arena 5vs5 veya open world pvp gibi sistemler varmı yoksa daha baska olaylar mı var youtubeden baktım pek anlamdım?_?

Pvp için red battlefield, node war ve siege var. Ayrıca flag açıp adam kesebiliyorsun 50lvl üstü herkesi kesebilirsin. Ama karma sistemi var çok düşerse kırmızı oluyorsun ölürsen para item kaybı falan oluyor. Arena şuan yok ama gelecek muhtemelen.

Ayrıca yukarda saydıklarım için 180ap 220dp civarı item gerekiyor yani arkadaşlarla duel hariç pvpyi unut 2 ay kadar Ama dueller de gayet zevkli sana yakın itemi olan birini bulursan.

hmm cok tskler verdgin bilgiler icin birde bu ap ve dp olayi nedir acaba?+15 son arti yapma seviyesi mi?ay sonunda almayi dusunuyorumda oyunu bilgi topluyorum :) simddiden tskler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

quote:

ya arkadaslar bu oyundakı pvp sıstemı nasil yani arena 5vs5 veya open world pvp gibi sistemler varmı yoksa daha baska olaylar mı var youtubeden baktım pek anlamdım?_?

Pvp için red battlefield, node war ve siege var. Ayrıca flag açıp adam kesebiliyorsun 50lvl üstü herkesi kesebilirsin. Ama karma sistemi var çok düşerse kırmızı oluyorsun ölürsen para item kaybı falan oluyor. Arena şuan yok ama gelecek muhtemelen.

Ayrıca yukarda saydıklarım için 180ap 220dp civarı item gerekiyor yani arkadaşlarla duel hariç pvpyi unut 2 ay kadar Ama dueller de gayet zevkli sana yakın itemi olan birini bulursan.

hmm cok tskler verdgin bilgiler icin birde bu ap ve dp olayi nedir acaba?+15 son arti yapma seviyesi mi?ay sonunda almayi dusunuyorumda oyunu bilgi topluyorum :) simddiden tskler

Ap attack power diğeri def power, silah ve zırha göre artıyorlar. +20 en son. Bence 5$ iken alın ay sonu yerine.

• Wirm kullanıcısına yanıt
    İndirim bitti sanırım hocam. 4'üne kadardı diye biliyorum. Sitesine girdiğimde de indirim ibaresi kalkmış zaten.
  • beyler oyunu çok severek başlamıştım ama grind'ı beni iyice çileden çıkardı ve bıraktım

hesabıda satılığa çıkaracağım bir süre sonra. herkese iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

beyler oyunu çok severek başlamıştım ama grind'ı beni iyice çileden çıkardı ve bıraktım

hesabıda satılığa çıkaracağım bir süre sonra. herkese iyi oyunlar

Beklenen son Bless veya potansiyeli olan başka bir oyunda görüşmek üzere hocam.

Piyasadaki en iyi oyun yine de bu bence, bir şey bulamayıp geri dönebilirsiniz hesabı satmayın derim.

• Zaris ile aynı zamanda verdik kararı heralde Klas dengesizliği ve end gamein pvp odaklı olup, pve tarafında sadece grinde odaklı olması canımı sıkmaya başladı. En azından grind yapılabilecek yerler düzgün ayarlansaydı, Valencia' nın çoğu yeri Sausan ve Pirate' lardan daha az para getiriyor. Valencia' daki yerlerde harbi çok hoşuma gidiyor, çok güzel spotlar ve yaratıklar var ama gidip saçma sapan 50 küsur level yaratığından daha fazla exp ve para geliyor, boş spot bulmak çok zor. Valencia yaratıklarının verdiği exp ve lootu bufflamaları lazım kesinlikle. Şimdilik ara veriyorum biraz, bir daha oynar mıyım veya döner miyim bilmiyorum.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Benim de sonum bu olacak bu gidişle Daha oyuna başlayamadım gerçi 2 haftam daha var. Witch sarmadı mı hocam?
    Vallahi aklım Valkyrie'de kaldı, Witch aşırı basit ve fazla güçlü ve öyle klasları pek sevmiyorum, orta halli olsun seveyim yani. Valkyrie pve'si de fazla kötü. Çok canımı sıktı, yani oynadığım klas kötü diye başka bir klasla oynamak zorunda kalmayım. Yeni silah almak, upgrade etmek falan da kanser ediyor insanı. Pvp' de iyi hede hödö falan diyenler oluyor Valkyrie için ama ben pvp yapar hale gelmek için deli gibi grind, boss farm falan yapmam lazım. Bir orta yolu bulamadım klas-pve-pvp dengesi konusunda, yani uzun vadede kendimi sürekli grindliyor, arada pvp yapıyor halde görüyorum ve çokta ilginç gelmiyor açıkçası. Life skill kısmı, çok iyi grafikler animasyonlar ve dövüş sistemi dışında elle tutulur bir yanı olmadığını anladım oyunun benim için 2 ay sonunda.
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam haklısın. Ama tab targettan aşırı sıkılmış biri olarak o sebepleri yeterli görüyorum şuan için.
    Sizin hevesiniz kaçmasın hocam zaten, oyun iyi. Birkaç haftaya düzgünce başlayacağım demiştiniz, belki çok hoşunuza gidecek ve aradığınız mmo olduğunu fark edeceksiniz. Bizim yorumlarımızdan dolayı önyargılı olmayın kesinlikle oyuna. Ama çok fazla zaman harcamanız gerektiğini ve oyundan yeterince keyif almak için ekstradan alınması gereken (pet, weight limit gibi) şeyler olduğunu da bilin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Sizin hevesiniz kaçmasın hocam zaten, oyun iyi. Birkaç haftaya düzgünce başlayacağım demiştiniz, belki çok hoşunuza gidecek ve aradığınız mmo olduğunu fark edeceksiniz. Bizim yorumlarımızdan dolayı önyargılı olmayın kesinlikle oyuna. Ama çok fazla zaman harcamanız gerektiğini ve oyundan yeterince keyif almak için ekstradan alınması gereken (pet, weight limit gibi) şeyler olduğunu da bilin.

Zamanımın çoğu okulda geçiyor zaten afk fishing ile götürürüm işi gibi geliyor Oynamasam bile kenarda kasılır karakter. Arada pet falan düşürürsem grind işine de girerim 30$ pete basmaya pek niyetim yok hala.

Tekrar görüşürüz hocam umarım Valk ı bufflarlar da sizi de oyunda görürüz tekrar :) Tamer ile birlikte en düşük tier adı bile geçmiyor hiç bir yerde

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

Vallahi aklım Valkyrie'de kaldı, Witch aşırı basit ve fazla güçlü ve öyle klasları pek sevmiyorum, orta halli olsun seveyim yani. Valkyrie pve'si de fazla kötü. Çok canımı sıktı, yani oynadığım klas kötü diye başka bir klasla oynamak zorunda kalmayım. Yeni silah almak, upgrade etmek falan da kanser ediyor insanı. Pvp' de iyi hede hödö falan diyenler oluyor Valkyrie için ama ben pvp yapar hale gelmek için deli gibi grind, boss farm falan yapmam lazım. Bir orta yolu bulamadım klas-pve-pvp dengesi konusunda, yani uzun vadede kendimi sürekli grindliyor, arada pvp yapıyor halde görüyorum ve çokta ilginç gelmiyor açıkçası. Life skill kısmı, çok iyi grafikler animasyonlar ve dövüş sistemi dışında elle tutulur bir yanı olmadığını anladım oyunun benim için 2 ay sonunda.

Hocam ben öyle kararsızlıklar yaşadımki 1 aydır oynuyorum oyunu, 51 lvl ninja, 54 lvl meahwa , 47 musa, 53 lvl tamer ve şuanda Ranger oynuyorum. Hepsini denedim kararsızlıklar başa bela gibi geliyor. Valkry'nin pveside kötü değil sadece yüksek kitleye vurmuyor ki siz valkry oynamak istiyorsanız yinede para kasacak bir hesapta para kasıp diğerine item alabilirsiniz. (Kimse rangerdan hızlı kesemiyor pve konusunda)

• quote:

Orijinalden alıntı: SkeironnWH

arkadaşlar oyunu satın alamıyorum account değişmekten level kasamadım nedir bunun çözümü vpn aç gir satın al basit diye bir olayı yok engelliyor sürekli

Satın alma sistemi değişti ben sorunsuz almıştım 1 ay önce ama şuanki sistem nasıl bilmiyorum açıkçası.

Bende de 56 sorc ranger witch wizard ve 50 musa var bu arada
  • quote:

hocam kopazar gibi yerlerden paysafe card codu alıp girsem olur mu öyle bir ödeme yöntemide varmış

Açıkçası fikrim yok hocam ama muhtemelen daha pahalıya gelir. Benim kartta para olsa deneyebilirdim aslında bu akşam ama 36tl yok şuan. Sizde enpara varsa şu dersleri halledip akşama yardımcı olabilirim - denerim en azından
  • quote:

hocam kopazar gibi yerlerden paysafe card codu alıp girsem olur mu öyle bir ödeme yöntemide varmış

TL Paysafecardları satışı $/€ ile olan yurtdışı sitelerinde geçerli değil. Kod alırsanız elinizde kalır.

Özellikle ödeme sorunuyla karşılaşan arkadaşlar için BDO EU tam sürüm key satışı yapmaktayım. İlanımı inceleyebilirsiniz.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/black-desert-online-eu-cd-key-259873168

• black fridayde oyun ne kadara dusmustu arkadaslar 5 dolar miydi ?
  • Evet.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.