Şimdi Ara

Black Desert Online (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.387
Cevap
26
Favori
141.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklısınız hocam.Muhtemelen free trial falan eklerler oyuna bu sayede almayı düşünenlerin deneme fırsatı olur.
  • Rusyada biraz oynadıktan sonra kore serverına geçtim oyun daha açık kore de rus serverı baya eski sürüm korede hafif lag oluyor ama genede değiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: Ashina

Alpha hocam.2017'yi nerden duydunuz bilmiyorum fakat en geç bu yaz oyun resmi olarak batıya çıkacak.

http://forum.blackdesertonline.com/

http://wccftech.com/black-desert-online-a-chat-with-the-western-project-manager/

Ya yanlış kaynaklara baktım yada artık beynim yandı. Sonuç olarak isterse yarın çıkıyor olsun yinede b2p açıklamasından sonra almazdım, kesinlikle desteklediğim bir şey f2p olmasını istemem ama mmorpg ye para vermeden önce bi süre oynamak gerektiğine inanıyorum.

oyunun release edilmesi 2016 sonu olur yine 2017ye yakın çıkar ve bana kalırsa sıkıcı bi oyun ben 2-3gün oynadim nedense sarmadı

• wildstar nasıl ki oyunun grafikleri oynanışı atmosferi falan baya hoşuma gitti oynayan varmı wildstar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Rusyada biraz oynadıktan sonra kore serverına geçtim oyun daha açık kore de rus serverı baya eski sürüm korede hafif lag oluyor ama genede değiyor

Link falan varmı hocam indirelim bizde bide ip block varmı ? ek olarak bide ingilizce patch
  • Rusya için mi kore için mi rusyada ip block var ama atlatılıyor birşekilde ancak 1 ay sonra hesapları hep silecekler diye bir söylenti var kore üyelik 7 dolar ingilizce patch var ikisi içimnde
  • ip blok yedik oyun açılmadan türkiye oyuncuları oyunun hiç bir sürümünü oynamıycakmış
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Hadi rusyanın kendi serverı var da eu serverının türkiyeyi almamasının mantığı nedir biri bana açıklasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan ya 2 yıldır bekliyorum bari baştan deseydiniz. neyse zaten vakitte yoktu deyip teselli edeyim kendimi.
  • Zaten duyduguma gore ici bos bir oyunmus blade n soul a geceriz biz de neyapalim.

• Büyük ihtimal Türkiye ye lokalizasyon yapacaklar bekleyelim release e kadar
  • Bu kadar saçma bir şey görmemiştim. Artık görmedim demem.
  • Placeb0 kullanıcısına yanıt
    Black desert daha oynmadım ama blade and soul oynadım ve 2012 den beri black desert videolarını izliyorum.Blade and soulda şuana kadar ki en güzel combattan başka kaydadeğer pek içerik yok.İçerik olarak black desert ondan kat kat fazla.

• Proxy ve vpn e katlanacaz artık yapacak bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

Black desert daha oynmadım ama blade and soul oynadım ve 2012 den beri black desert videolarını izliyorum.Blade and soulda şuana kadar ki en güzel combattan başka kaydadeğer pek içerik yok.İçerik olarak black desert ondan kat kat fazla.

Oyunda end game pve yok neyi kat kat fazla ?
  • Oyunda endgame pve istediğimi nerden çıkarttın?Open world bosslar var bu kadar endgame pve benim için yetiyo benim istediğim pvp zaten.
  • Bu blade and soul'da benim anlamadığım bir olay var, bu oyunda arena pvp de herkesi aynı lvl aynı item yapıp sokuyormuş biz neden bu oyunda PVE yapalım?

Yada bu oyunu mmorpg yapmanın anlamı ne, dövüş oyunu olmuyor mu bu?
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Oyundaki pvp arenadan ibaret değil çünki.Dahası pvpnin amacı sadece öldürmek değil.Örnek senaryo:Düşman bi tarafın topraklarına sızıyosunuz ve sizin tarafınızda nadir olan bişeyi alıp geri çıkıyosunuz tabi dönüşte farkedilebilirsiniz karşınıza çıkanları öldürmeniz lazım.Dönüp o sizde nadir olan şeyi iyi bi paraya satabilirsiniz.

Edit:Ayrıca asıl önemli şey guild pvpsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 9 Kasım 2015; 19:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

Oyundaki pvp arenadan ibaret değil çünki.

Open pvp de var fakat bir olayı yok, rekabetçi değil. Kime sorduysam oyunu arena pvp seviyorsanız oynayın diyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.