Şimdi Ara

Black Desert Oynayanlar bir kaç sorum olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Black Desert Oynayanlar bir kaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. oyunu satın almak istiyorum. boşuna para vermek istemiyorum.

1-Open pvp de aşırı kasma varmı ? (sistemim gtx 850m, i5 işlemci)
    2- 1v1 pvp sistemi mevcutmu
    3- arena pvp varmı ? (3v3, 5v5 tarzında)
    4- Siege pvp varmı
    5- Rank sistemi mevcutmu. Yani oyunda rekabet varmı. puan sıralaması vs. insanlar kuru kuru pvp mi yapıyor yoksa bir amacamı koşuyorlar
    6- pvp için özel itemler varmı. ayrıca itemlere + basılıyormu
    7- hack, hile vs oyunu ele geçirmiş durumda mı ?

bu özellikler black desert de mevcut ise hemen başlamayı düşünüyorum. bu özelleri ve büyük kısmını daha öncesinde Aion Onlinede, wow ve BNS de buldum. Ancak Aion'un ölmesinden dolayı oynamıyorum. wow'un ise grafikleri tahammül edilecek gibi deil. BNS ise bot, hack den geçilmio ayrıca open pvp si çok kasıyor oynancak gibi değil.

bu özellikleri taşıyan başka oyun tavsiyelerinde açığım.

• tr bloklu değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

tr bloklu değil mi?

vpn ile basitce oynanabiliyor. ben satın aldım. 30 dolar. göktürk die bir guild buldum akşamları 30-40 arası online türk oluyor. deneyelim bakalım. ak mı karamı 20 güne belli olur.
  • satın almadan denemek için bir yol varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoricoDH

satın almadan denemek için bir yol varmı ?

rusya ücretsiz. indirip deneyebilirsin. ben direk aldım. rusya musya uğraşılmaz. oyunu ilerde beğenmesem bile 50 tl ye forumda rahat okuturum. 40 tl de oynama param olur. ne olcak
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    Satın alanlara 7 günlük deneme kodu gönderiyorlar. Tanıdığınız oyunu alan birisi varsa kodu isteyebilirsiniz, yada rusya serverini oynayabilirsiniz ancak oyun yaklaşık 30GB ve clientler farklı. NA/EU oynamak isterseniz tekrar indirmeniz gerekebilir.
  • oyunu 90 tlye nerde buldunuz ki?

edit:ben sadece 50 € luk paketi görmüşüm,30€luk ta varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 10 Nisan 2016; 21:55:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

oyunu 90 tlye nerde buldunuz ki?

edit:ben sadece 50 € luk paketi görmüşüm,30€luk ta varmış

Vpn üzerinden amerika seçersen 30 euro değil 30 dolara alablirsin.
  • Oyun beklediğiniz gibi çıktı mı?Bns forumlarında aktif görüyordum sizi aynı sebeplerden ötürü bende bnsyi çok sevsemde bırakmıştım.Black deserti kore sw sini 2-3 lvl e kadar oynayıp silmiştim lag yüzünden yani bilgim çok az.Deneyimlerini paylaşırsan bende almayı düşünüyorum avrupa için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Oyun beklediğiniz gibi çıktı mı?Bns forumlarında aktif görüyordum sizi aynı sebeplerden ötürü bende bnsyi çok sevsemde bırakmıştım.Black deserti kore sw sini 2-3 lvl e kadar oynayıp silmiştim lag yüzünden yani bilgim çok az.Deneyimlerini paylaşırsan bende almayı düşünüyorum avrupa için.

lag durumu mevcut değil. bns den sonra çok çok iyi geldi. tabi bns son durum ne bilmiyorum. 20 gündür girmiyorum belki lag durumu düzelmiştir. ancank bdo da lag yok. grafikler bns den güzel ve kasma yok. optimize olayını iyi ayarlamışlar. şuan level kasıyoruz. leveller sıkıcı değil bana göre. bazıları sıkıcı olduğunu söylüyor. ama bns den daha eğlenceli diyebilirim. pek fazla bir yorum yapamıcam. kafadan sallamak istemiyorum. henüz pek bişey göremedim. level kastığım için tam anlamlı yorum yapamıyorum. ama şuan herşey güzel. biraz daha oynuyum daha detaylı bir açıklama yazarım. kısaca ilk yorumum, lag yok, kasma yok ve görevler güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: limon2015

quote:

Orijinalden alıntı: hamza53

Oyun beklediğiniz gibi çıktı mı?Bns forumlarında aktif görüyordum sizi aynı sebeplerden ötürü bende bnsyi çok sevsemde bırakmıştım.Black deserti kore sw sini 2-3 lvl e kadar oynayıp silmiştim lag yüzünden yani bilgim çok az.Deneyimlerini paylaşırsan bende almayı düşünüyorum avrupa için.

lag durumu mevcut değil. bns den sonra çok çok iyi geldi. tabi bns son durum ne bilmiyorum. 20 gündür girmiyorum belki lag durumu düzelmiştir. ancank bdo da lag yok. grafikler bns den güzel ve kasma yok. optimize olayını iyi ayarlamışlar. şuan level kasıyoruz. leveller sıkıcı değil bana göre. bazıları sıkıcı olduğunu söylüyor. ama bns den daha eğlenceli diyebilirim. pek fazla bir yorum yapamıcam. kafadan sallamak istemiyorum. henüz pek bişey göremedim. level kastığım için tam anlamlı yorum yapamıyorum. ama şuan herşey güzel. biraz daha oynuyum daha detaylı bir açıklama yazarım. kısaca ilk yorumum, lag yok, kasma yok ve görevler güzel.

Bende satın aldım oyunu iniyor şuan yarın oyunda olurum bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İngilizcen varsa Jordine - yoksa - Alustin'de başlamanı tavsiye ediyorum.Türk Guildleri Alustin'de bulunmakta.Ama Alustin serverı şuan için en boş server.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.