Şimdi Ara

Black Desert Türkiye Pet Bugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TR mena sunucusundaki pet buguyla 5 liradan pet alan 1000 kişiye sadece para cezası kesildi. 30-40 tane alanlara kısa bir süre ban atıldı. Fakat ban yiyenler halinden memnun, 27 liralık petleri bende 5 liradan alsam bende 1-2 hafta ban yemeye razı olurdum.

Bir kez daha Türk kitlesine ve Türk yönetimine sahip bir oyunun oynanmayacağını böylece görmüş oldum.

Kesinlikle Black Desert Online'a TR sunucusunda başlamayın pişman olursunuz. Biraz paraya kıyın eu sunucusunu deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Mart 2018; 20:35:13 >

• Bu oyun icin keşke bir bölüm ayırsalar, burda diğer oyunlar diye geçmese

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteden duyuru geçmişler. Bu açığı kullananlara geçici ve kalıcı ban atmışlar.
  • goldenmouse kullanıcısına yanıt
    1000 kişiden işi abartıp 50-100 tane pet alan 3 kişiye kalıcı ban, geri kalan 100 kişiye 1-2 hafta ban atılmış. 900 oyuncu petleriyle oynamaya devam ediyor, onlarada ufak miktar para cezası kesmişler. Herkes halinden memnun, hatta bu bugtan faydalanmayanlara enayi gözüyle bakıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Mart 2018; 20:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

Siteden duyuru geçmişler. Bu açığı kullananlara geçici ve kalıcı ban atmışlar.

Siz öyle sanın hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Siz öyle sanın hocam.

Yanlış bir şey mi söyledim hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Siz öyle sanın hocam.

Yanlış bir şey mi söyledim hocam

Yok hocam sadece sadece göstermelik 3 kişi ban yemiş ondan bahsettim yani kimsenin ceza aldığı falan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLACK DESERT HESAP SATIŞ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.