|
Black Friday indirimleri başladı! İşte 2024 Efsane & Kara Cuma kampanyaları (9. sayfa)
-
-
Hala “Kara” olarak adlandırabildiğinize inanamıyorum!!! -
Türkiye'de kara cuma indirimi yapanı pek göremedik. Umarım bu sene kara cumanın adına yakışır işler çıkar.
-
Eskiden di -
amazonun indirim olayı bitmiştir, her internet satış sitesi artık birbirine çok yakın satışlarla yaşamını sürdürüyor; amazonun tek güzel yanı peşin fiyatına taksit olayı onu da zaten diğer internet satış siteleri biraz vade oranı ile dengeliyor...
-
Çünkü bu şekilde telaffuz eden ve yazanların içleri, kalpleri katran karası olmuş da o yüzden...
-
Kara Cuma indirimlerini sanırım ilk senelerde güzel gördük. Ekran başında anlık haberleşir ve gerçekten güzel indirimler yakalardık. Artık bir arkadaşın da dediği gibi muhtemelen rekabet halindeki e-ticari siteler birbirleriyle çok benzer fiyatlarda satıyorlar. Hatta bir zincir mağazanın hangi ürün gamlarında ve hangi siteler/markalar ile anlık fiyat takibi yaparak alım fiyatına göre otomatik fiyat belirlediğini anlatmıştı bir arkadaşım. Bu nedenle birileri para yakmak ya da stok eritmek istemedikçe zor geliyor bana da bugüne özel hadi duran ekonomiyi canlandıralım amaçlı indirimlerin olması artık.
Bu arada Kara Cuma'nın adı Kara Cuma'dır. Gidip batıl inançlarınızı evinizde ya da çölde falan yaşayabilirsiniz. Ha ayrıca kalbe ultrasonla baktırdım gayet de rengi normaldi.
-
En yakın zamanda kendinize bir beyin alın. -
Türkiyede bu %50 bindirim üzerinden %40 indirim olur. Çünkü Türkiye ucuzu hak etmeyen bir ülke. Bunu da geçtim. Haftanın bir günü olan cuma gününü kutsal gün olarak nitelendiriyorlar sonra da biz batıla inanmayız diyorlar. Demek ki cumaya tapıyorsunuz siz. ayrım yapamayacak kafadalar. O yüzden indirimlerde ilk olarak kendinize bir beyin satın alınız. Bol makarna değil bol protein tüketiniz lütfen. :)) -
Şu "Kara Cuma" lafını en azılı Müslüman düşmanları bile kullanmıyor Müslüman müşteriyi geri itmemek adına. Elin adetlerini edindiğimiz yetmiyor bir de Mübarek Cuma'nın ismi Kara diye adlandırılır oldu birkaç yıldır, forumda hala Kara Cuma diye yazılıyor! Yani hiç saygı kalmamış, buna karşı çıkanlara da hakaret ediyor bazı akıl fukaraları, böyle "ne olacak, boşver, salla" dedikçe iyice cılkı çıktı çoğu şeyin, anlayın artık!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Mami -- 17 Ekim 2024; 11:10:7 > -
2024 yılında hala bu tiplerin teknoloji forumlarında olması üzücü. Bu indirim döneminin adı black friday. Siz bilmezsiniz henüz Türkiye’de Amazon’unun esamesi bile okunmuyorken yurtdışı alışveriş sitelerinde bu dönemlere her sene katılırdık. Bu dönemin adı budur. Bu konuda çok hassas işeniz bu konuda yapabileceğiniz iki şey var. Birincisi ecnebilerin bu indirim dönemini Türkiye’ye uyarlamaktan vazgeçirmek üzere yetkililere ulaşarak başka bir indirim dönemi talep etmek. Amerika ile aynı anda indirim yapmak zorunda mısın? 1 hafta önce veya sonra yap adına da pembiş pazartesi de abicim o zaman? Ya da cuma günü yapma? İşine geleni arakla işine gelmeyeni.. ikincisi ise bu döneme katılım göstermezsin görmezden gelirsin. İsteyen istediği şekilde telaffuz eder. Auuu cuma gününe saldırıyollaaa diyecek adam bana cevap vermezse sevinirim hayatta yapacak daha iyi şeylerim var. -
Olum bu insanlar gerizekalı 😂 Hala kara cuma denmesini tartışıyorlar -
Mantığa gel Cuma namazına laf ediliyor sanki... Adamların piyasalarının göçtüğü güne Kara Cuma diyorlar. Hani unutmamak için. Bizde 3 güne unutuluyor ya, unutulmasın diye. Hani bir kız vardı, kesildi dereye atıldı cesedi. Adını hatırlayabildiniz mi? Dilan'ı hatırlamakta biraz güçlük çekip 750TL savunma sanayine vermemeyi çok net hatırlıyorsanız, Kara Cuma batıyorsa, ha işte o zaman vicdanınız kararmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 17 Ekim 2024; 13:1:2 > -
Amazon bile ayıktı, indirimden 2 gün önce fiyatları uçuruyor sonra indirim yaptım diyor :D
-
bilek fıraydey adı genclerin zihinsel, fiziksel ve ahlaki gelişimini olumsuz etkiliyor. türk toplumu örf ve adetlerine uygun degil. Hatta deyil. Bizdeki adı 'hayirli cumalar" olsun bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X