Şimdi Ara

Black Friday ne zaman? İşte 2025 Efsane & Kara Cuma tarihi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
17
Favori
64.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Listemde baya ürün var fakat indirim kollarken 9. ay bittikten sonra dolar inmesine rağmen sebep yokken 10. ay yani ekimde bir hayli zam yedi ürünler hala da zam yiyor bir sey alamadim. 11.11de tüm fiyatları 9. Ay olan eylule gore ayarlayacaklar. Indirim diye kakalayacaklar. Indirim orani eyluldeki fiyatlar civarinda olmayacaksa almayacagim. Nasilsa para benim, harcamamakta yapabilecegim en iyi boykot.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç kamerası bakıyorum ama fiyatlar uçuk.

• Why Shy kullanıcısına yanıt

uygun bir şey bulursan yazar mısın hocam

• Lastik haberi yanlış, fiyatlar 2'ye katlamış zaten.

• Şimşek sağ olsun(!) her günümüzü karartmak için gece gündüz durmaksızın çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6 yıl önceki işlemciye sahip PC indirimi, 5 yıl önce üretilen telefon indirimi... Bu ülkede yapılan budur. Zaten çoktan fiyatlar katlanmış bekliyordur bence

• O dediğiniz indirimler Amerika'da var ve hepsi de gerçek indirim. Burada Black Friday (Kara Cuma) indirimi demişler ama 1 ay önce aldığım ürün daha pahalı satılıyor. Yine başka sitede indirim dedikleri ürün, indirim yapmayan sitede daha ucuza satılıyor. Sözde indirim yapmışlar ya gözlerim yaşardı.

• HighDynamicRange kullanıcısına yanıt
    Bu yeterli bir açıklama :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçek indirim olması için öncelikle Akp+Mhp iktidarından bir an önce kurtulmalıyız.

• %40 hangi üründe?

• saltanat1299 kullanıcısına yanıt
    Kurtulmamız Gereken Daha Çok Var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • “Güzel Cuma” demeyi denesek!!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aman tanrım! ne kadarda büyük indirim haberi.
    hemen 2şer tane alıyorum hepsinden

• 3 hafta önceden 1000 liralık ürünü 1200 liraya çıkar. İndirim günü 1100 liraya sat al sana kara cuma.

• Stoklar hızlı tükenir kapın gitmeden

• hayırlı cimalar indirimi ile türkiyenin en çok satan delikli yastıklarında sürpriz indirimler var.

Black Friday ne zaman? İşte 2025 Efsane & Kara Cuma tarihi
  • Black Friday keriz silkeleme etkinliğidir. Aklı başında bir insan bunu ciddiye almaz. Asıl bu ayda alışveriş yapılmaz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.