Şimdi Ara

Black Friday Bölge ABD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0,10 $ İken şu Haloları kapsak ya? Bölge abd yapınca adres eyalet ve posta kodu istiyor bunları sallayıp indirsem alsam bir sıkıntı olur mu gençler?

• Olmaması lazım.millet topluyor kaç gündür oyunları 28 kuruşa
    Keşke w10 telefondan da alabilsek ya

Edit:telin bölgeyi abd yaptım vergisiz oregon eyaletinden bi mcdonalds adresi yazdım,hesabımda kalan para ile 0,10 cent'e hitman go aldım.keşke şu preview u daha önceden yükleseydim kaçtı ilomilo vs ama olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Maximus is BACK -- 26 Kasım 2015; 18:44:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Gordon

Olmaması lazım.millet topluyor kaç gündür oyunları 28 kuruşa
    Keşke w10 telefondan da alabilsek ya

Edit:telin bölgeyi abd yaptım vergisiz oregon eyaletinden bi mcdonalds adresi yazdım,hesabımda kalan para ile 0,10 cent'e hitman go aldım.keşke şu preview u daha önceden yükleseydim kaçtı ilomilo vs ama olsun

Oluyor yani? adresi özelden atarmısınız hocam
  • Beyler internete xbox için adres yazın orada elçiliğimizin adresi var new yorktaki onu yazabilirsiniz adres kısmına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle.ilk doğru bilgileri yazarak denedim ödeme almadı...cakma adres ve paypalla aldım oldu...yanlız telefondn bu iş olmadı dil bölge yapmama ragmen rakam değişmedi.pcden bölge ayarı ile oldu bende pc den satın aldım.sonra platform ortaklığı yok...girdim telden mağazaya ne göreyim.halo ya hala 14 tl para istiyor pc de satın almış olmama rağmen...pc ve tel hesabı aynı bu arada
  • New yorkda eyalet vergisi var ayrıca bazı oyunlar cross buy ve cross buy olanlar telefondan alınabiliyor hitman go gibi

• Ben herhangi bir adres girdiğimi hatırlamıyorum ama 10cente aldım hepsini, siz ne yapıyorsunuz da adres soruyor size?

Edit: Adresi çok öncelerden girdiğim için hatırlamıyor muşum yanlış alarm Adresi kafadan sallayın beyler sıkıntı olmuyor zip kodu geçerli olsun yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtsydn -- 27 Kasım 2015; 13:57:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • chtsydn kullanıcısına yanıt
    Adres hep sorar

• Ödemeyi paypal ile yaptığınızda da soruyor mu?

• chtsydn kullanıcısına yanıt
    PayPal I unutmusum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.