Şimdi Ara

Black Friday fırsatlarını takip edebileceğiniz başlıklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
4.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Black Friday fırsatlarını takip edebileceğiniz başlıklar

Dünyanın en büyük alışveriş festivali Black Friday (Kara Cuma) başladı. Birçok mağaza, elektronikten gıdaya temizlik ürünlerinden kozmetiğe kadar onlarca ürün gamında çeşitli indirimler düzenliyor. Peki kara cuma indirimlerinde dikkat çeken fırsatlar neler?

Ayrıca Bkz.Black Friday indirimleri başladı mı? Black Friday (Kara Cuma) nedir?

Efsane Cuma'da nerede ne kadar indirim var diye merak ediyorsanız sıcak fırsatlar forumumuz tam da size göre. İşte DonanımHaber Forum üyelerinin paylaştığı gerçek fırsatları takip edebileceğiniz konu başlıkları:

• Adamlar, Müthiş, Efsane, Harikulade, Süpsüper kampanya tarihleri içinde, ürünlere saatlik kur güncellemesi adında fahiş zamlar yaptılar utanmadan ve hala zamlı ürünleri, kampanyalı fırsat ürünü diye satıyorlar.
    Ülkede bunlara yönelik bir denetim olmadığı için istedikleri gibi at koşturuyorlar.

Sahi, bizim vergiler nereye gidiyor?
  • Millette parami varki indirimden bir sey alsin.

• çok açıklayıcı olmuş TEBRİKLER

• Adamlar, Müthiş, Efsane, Harikulade, Süpsüper kampanya tarihleri içinde, ürünlere saatlik kur güncellemesi adında fahiş zamlar yaptılar utanmadan ve hala zamlı ürünleri, kampanyalı fırsat ürünü diye satıyorlar.
    Ülkede bunlara yönelik bir denetim olmadığı için istedikleri gibi at koşturuyorlar.

Sahi, bizim vergiler nereye gidiyor?

• Dolar ve Euro’ dan haberiniz yok galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    Erb de görünmüyor hocam, uygulamada görünüyor

• Çok Pahalı fiyatlardan pahalı fiyatlara inmiştir anca.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet 350 tl lik ürün 450 tl yapılıp sonra 100 tl indirim efsane harika acayip cuma süper kasım aşk kasımda başkadır filmler ve filmler eleştirel parodi izleyin güzel yorumlamış. ek olarak da bu tür yakıştırmalara karşıyım indirim yapacaksan her zaman yapabilirsin yok şu güne özel yok bu güne özel milletin canını sıkıyorlar

• 2 günde liste fiyatları yüzde 20-30 arası yükseldi. Birçok ürünlerde şu anki indirimli fiyatları 2 gün önce liste fiyatlarıydı. P tesi günü 1800 e B550 Carbon anakart aldım. 2000den düşmüş sözde. Şu an indirimli fiyatı 1980 lira 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İndirimlere inanan varsa sağda makyajını tazelesin

• Burada yazilan her yorum yapan arkadasa sonuna kadar katiliyorum. Bu ulkede bundan baska birsey beklememez zaten. Fakat ben bir urun alacagim ve eger bu saticilardan birisi suan indirim mindirim artik baskalarindan asagida fiyat vermezse zaten bir darbede oradan yiyecegim. Asil konu su. Neden sadece sponsorlu sicak firsatlar basliklari paylasilmis? Amazonun firsatlari firsat da hepsiburada n11 gittigidiyor çiçek sepeti pttavm bunlarin ki firsat degilmi?

• Keşke bu kadar reklam afiş yapacaklarına gerçek indirimler yapsalardı da en azından bazı kullanıcılar gerçekten indirime sahip olsalardı

• Fiyatlar aşırı yüksekten fazla yükseğe düşmüş. Veya çok yüksekten aşırı yükseğe artış olacakken bir "falan filan cuma indirimleri"yle fiyatların çok yüksekte kalması sağlanmış da olabilir. Bilemedim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Kasım 2021; 3:52:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanfo kullanıcısına yanıt
    Ben takip ettiğim ürünleri indirimli aldım. Hepsiburada sepette %15 ile 4 6 öncesine döndü. Bazı ürünlerde.

Ha zamlı ürünler de vardı.

Hiç bir firma tüm ürünlerde indirim yapamaz. Reklam olsun diye bazı ürünleri bazı şanslı kişiler indirim ile alabilir istisnalar kaideyi bozmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unlucyk U kullanıcısına yanıt
    Bunu firmalar daha iyi biliyor. Çoğu kişi araştırma yapmıyor aaa indirim de diye alıyor. Reklamı vergiden düşüyor. Devlet sağ olsun saçma sapan bir vergi sistemi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.