Şimdi Ara

Black Galleon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    size şunu söyleyebilirim black galleon iyi bir sigara farklılık arayanlar için birebir öylesine gugıl amcaya arattım herkes kötülemiş ama ben orjinal captain black kullanıcısı olarak captain black bulamayanlara öneririm.
    Captain black 10/10 sa bu 10/7 farklı tat isteyenler veya captain isteyipde bulamayanlar bununla rahatlıkla yetinebilirler
    filtresinden gelen o çikolata tadı ve etrafa yaydığı kokusu insanı kendinden alıyor
    ayrıten birisini beklerken yaktığınızdaki verdiği coolluk dillere destan
    eğer bu sigaranın orjinalini bulursanız gerçekten sigara içtiğinizin farkına varırsınız tabi captain black bulabilirseniz daha iyi
  • buradada konu açınca hemen aşşağılara iniyor
  • yukarı yukarı
  • yukarı
  • Black Galleon bikere aldım , aldığıma pişman oldum .. Orjinal Captain Black bulamıyorum Türkiye'de. Djarium cherry ve vanilya ile idare ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [F][r][k][a][n]

Black Galleon bikere aldım , aldığıma pişman oldum .. Orjinal Captain Black bulamıyorum Türkiye'de. Djarium cherry ve vanilya ile idare ediyorum

djarum çok hafif ama haklısın orjinal captain black bulunmuyor ama ben buluyorum herneyse bence aldığın black galleon orjinal değildir tütünü farklıdır eminim çünkü heryerde kötülemişler ve ben sigaradan anlayan birisi olarak orjinal black galleon içipde beğenmeyeni görmedim, içirdiklerim beğeniyor hayran kalıyor.
  • quote:

Black Galleon bikere aldım , aldığıma pişman oldum .. Orjinal Captain Black bulamıyorum Türkiye'de. Djarium cherry ve vanilya ile idare ediyorum

Cherryi nerede buluyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonamiah

quote:

djarum çok hafif ama haklısın orjinal captain black bulunmuyor ama ben buluyorum herneyse bence aldığın black galleon orjinal değildir tütünü farklıdır eminim çünkü heryerde kötülemişler ve ben sigaradan anlayan birisi olarak orjinal black galleon içipde beğenmeyeni görmedim, içirdiklerim beğeniyor hayran kalıyor.

Orjinal CP 'yi nereden tedarik ediyorsun ?

@AvriL<3 Bir aralar optimum outlet'de vardı. Uzun zamandır uğramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [F][u][r][k][a][n] -- 21 Ocak 2014; 17:43:00 >
  • ilk önce istanbul kağıthanede buluna axix avmde ki tobacco shopdan dark crema alıyordum ama insanı gerçekten bayıyor o sigara sonra bi kaç araştırma yaptım ve sweet öneriyorlar bulabilen onu kullanmalı gibisinden prosuydu filan denedim enfes birşey şuan elime düzenli olarak 5 karton geçiyor(50 paket olması gerek saymadım) nereden bulduğum konusuna bağlıyacak olursak 3 hafta aramama rağmen bir yerde bulamadığım captain black sweet en yakınımdaymış benim bi arkadaşım gümrükden mal geçiriyor satıyor vsvs. çok umutsuzca gittim düşüncem yokdu sigarayı dahi bilmediğini düşünürken gittim ve bana 1 karton verdi inanın o sırada gelen mutluluk, sevinç ah be böyle birşey yok, olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jonamiah -- 21 Ocak 2014; 20:43:22 >
  • quote:

ilk önce istanbul kağıthanede buluna axix avmde ki tobacco shopdan dark crema alıyordum ama insanı gerçekten bayıyor o sigara sonra bi kaç araştırma yaptım ve sweet öneriyorlar bulabilen onu kullanmalı gibisinden prosuydu filan denedim enfes birşey şuan elime düzenli olarak 5 karton geçiyor(50 paket olması gerek saymadım) nereden bulduğum konusuna bağlıyacak olursak 3 hafta aramama rağmen bir yerde bulamadığım captain black sweet en yakınımdaymış benim bi arkadaşım gümrükden mal geçiriyor satıyor vsvs. çok umutsuzca gittim düşüncem yokdu sigarayı dahi bilmediğini düşünürken gittim ve bana 1 karton verdi inanın o sırada gelen mutluluk, sevinç ah be böyle birşey yok, olamaz.

Keşke öyle bir arkadaşım olsa bikere cherry içmiştim tadı ciğerlerimde hala

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

ilk önce istanbul kağıthanede buluna axix avmde ki tobacco shopdan dark crema alıyordum ama insanı gerçekten bayıyor o sigara sonra bi kaç araştırma yaptım ve sweet öneriyorlar bulabilen onu kullanmalı gibisinden prosuydu filan denedim enfes birşey şuan elime düzenli olarak 5 karton geçiyor(50 paket olması gerek saymadım) nereden bulduğum konusuna bağlıyacak olursak 3 hafta aramama rağmen bir yerde bulamadığım captain black sweet en yakınımdaymış benim bi arkadaşım gümrükden mal geçiriyor satıyor vsvs. çok umutsuzca gittim düşüncem yokdu sigarayı dahi bilmediğini düşünürken gittim ve bana 1 karton verdi inanın o sırada gelen mutluluk, sevinç ah be böyle birşey yok, olamaz.

Keşke öyle bir arkadaşım olsa bikere cherry içmiştim tadı ciğerlerimde hala

:D aslında satmayı düşünüyorumda düzenli olarak geliyor tabi ancak şu sıralar çok baskına vsvs. var mallar rahat gelmiyor, geçmiyor elime alıcıda rahat bulabilirim eminim :)
  • Eskiden BG bandrollu oluyordu
    Bakkallarda satılıyordu.
    Captain black dark crema cok sert geldi bana ama sweet daha iyi

• Iğrenç çok rezil bir şey Aldığınız 2-3 dumandan sonra tadı akıl almaz oluyor. (ne biçim bir tabir) Yokluktayken almıştım, bi daha tövbe. Prestige alır içine karanfil sokar onu içerim daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

Iğrenç çok rezil bir şey Aldığınız 2-3 dumandan sonra tadı akıl almaz oluyor. (ne biçim bir tabir) Yokluktayken almıştım, bi daha tövbe. Prestige alır içine karanfil sokar onu içerim daha iyi

benim içtiğim bg'nin tütünü alman tütünü olmalı çok süper birşey galiba fark burada
  • hort olucak ama bugün eminönü kaçakcılarından 5 liraya aldım her çekişte ağzımda değilde dudağımda çikolata tadı bırakıyordu sonra ağzımdan kokusu gitsin diye sakız attım sakızın tadı bildiğiniz çikolata oldu ya kalite arttırdılar yada bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.