Şimdi Ara

Black Mesa - [Steam Sürümü] Türkçe Yama Çalışması [Yayınlandı] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
13
Favori
12.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mantıklı 😁 kaçgündür milleet çözüm arıyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turgutyetis kullanıcısına yanıt
    harbi mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf GÖL

Mantıklı 😁 kaçgündür milleet çözüm arıyordu
    Kaptan nasıl gidiyor.
  • OyunPLAYHDTV O kullanıcısına yanıt
    İyi herşey yerinde bugün 20 tane daha bitti. 150 civarı kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf GÖL

İyi herşey yerinde bugün 20 tane daha bitti. 150 civarı kaldı.
    ooo az kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgutyetis

Hev Suit Bölümünde Yamayı silmene Gerek Yok. Ayarlardan alt yazıyı kapatıp dili değiştir Sonra Giyebilirsin. Ben bitirdim oyunu hiçbir sıkıntı olmadan. Yama gayet düzgün çalışıyor.
    teşekkürler
  • düşündükçe projenin güzellği her bakar oldum konuya . Gittikçe sabırsızlanıyorum.
  • Çok teşekkürler :D bende günlük bakıyorum, soru soran cevap yazan varmı diye. telefonda bildirim gelmiyor nrdense uygulamada sıkıntı var sanırım.
    dokulara devam ediyorum bu gün 25 tane daha bitti, png yani seffaf olanlar için çok iyi bir yöntem buldum, seffaflar yada maskelenmiş dokular diyeyim çok zorlamıştı beni neyseki dün çözümünü buldum.
    yoksa işler kötüydü geçen akşam test ettim birazını seffafların hepsi hatalıydı. yanıp sönen, kayan yazılar da varmış işin içinde :D hareket ediyolar falan, oyunu ilk bölüm harici test etmediğim için görmemiştim.
    neyse hatalı olanları tekrar düzenleyeceğim, önce hepsini bitireyim.
    bu arada bende bir çok yerde hata aldım oyunda pc kitleniyor, oyundan atıyor falan bunlarada en sona bakarım yamadan kaynaklanıyormu bilmiyorum açıkcası.

haftaya da ev taşıma işim var şimdiden söyliyeyim, yaklaşık 1 hafta sürer. sonrasında aynen devam.

• beklemedeyiz sağ salim bitsin de.
  • Oyuna bugün bi güncelleme gelmiş ufak tefek hata düzeltmeleri falan oyunun sürümü v1.1 olmuş umarım yamayı etkilemez kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burhan2525 B kullanıcısına yanıt
    Evet bügün görmüştüm, torrente düşerdüşmez indirip kontrol ederim. Hata düzeltmesiyse çokiyi olur. Ama yeni içerikler varsa o kötü 😀 dosya kıyaslaması uzun sürüyo malum. Tam bügünde dokuları bitirmiştim, bu hafta sonunu dokulara ayırdım bitti sonunda, sıra pnglere geldi farklı formata alacağim onları tekrardan önceden hepsini jpg olarak çıkartıp hata ettik. onlarada abanacagız işallah 😉

• Oyunu steam'den dün indirdim. Açıklamalarda yazdığı gibi dosyayı uygun yere attım ama bu ekranda kalıyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba?

Black Mesa - [Steam Sürümü] Türkçe Yama Çalışması [Yayınlandı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZENTURK -- 21 Nisan 2020; 0:0:21 >
  • Dün indirdiysen oyunu son sürümü indirmişindir büyük ihtimal dün versiyon1.1 çıkmıştı. yama ise 1.0 a uyumlu daha güncellenmedi, yamasız hata veriyormu onu deneyin birde cevap bekliyorum, iyi oyunlar
  • Steamde 1.1 güncel yama paylaşmış bir arkadaş. hayrına biri onu indirip bana yollasa. Yada steamden gelen 1.1 updateyi bana atacak olan varmı? Steam sınırlı erişimde oldugundan indiremiyorum

• Nasıl gidiyor sorun var mı.
    Aynen devam, günlük devam ediyoruz editlemeye. 1.1 güncellemesi biraz sorun oldu doku arkalarında bazılarına beyazarka fon bıraktı bu size resmini paylaştıklarım dahil yani önce gayet iyilerdi, sonradan bozuldu. neyse halletik onu. Normalde 800 adet doku vardı bitirmiştim onları. Oyunu test ederken, çevrilmemiş dokularda vardı. Yada gözümden kaçanlar işte tekrardan arşivi ayıkladım bi 350 adet daha doku ekledim. Düzenliyorum suan onları. 1000e ulastım , toplam dokuda 1150 civari. Bunların arasında düzenlemediklerimde var, lab boardlar, kitaplar ve küçük eşyalar. Yazıları tam okunanları çevirdim diyeyim. Yakında her an bitebilir. İlk bölümler harici test etmiyorum .ilk 3 bölüme hızlıca baktım atlayarak, hep beraber test ederiz artık bi sorun olacagını sanmıyom.

• güzel haber
  • Doku modu için yeni konu açtım, güncellemeleri ordan yapacağım artık takip edenler buyursun :
    https://forum.donanimhaber.com/black-mesa-v1-1-tr-mod-doku-paketi-devam-ediyor--143141307

yeni konu açtım ama hak getire, başlık resimlerini bi büyütemedim, bir kaç yol denedim olmadı. yardım edebilecek varsa mesaj atsın.
  • Yazım Bulunsun..... Şaka bir yana çok güzel bir iş çıkarıyorsun. Aman nazar değmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyunPLAYHDTV -- 1 Mayıs 2020; 6:41:27 >
    teşekkürler şu karantina zamanlarında tam zman geçirmelik :D neyse yeni konuya gel oraya bekliyorum seni ;)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.