< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 16 Mayıs 2020; 15:51:30 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 16 Mayıs 2020; 15:51:30 > |
Xen tam surum için çıkış gerçekleştirdiğinde kimse yeni sürüme uyarlamazsa, ben uğraşırım.
|
Lütfen biri yamayı uyarlayabilirmi zaten hazır resmi olarak türkçe olan bir oyun sadece remake e uyarlanacak. Forumdada bu oyuna neden ilgi yok anlamadım black mesa yazınca insanlar bilmiyor olabilir belki gelmiş geçmiş en iyi fps lerden olan half life ın remake i bu oyun.
|
Evet bügün görmüştüm, torrente düşerdüşmez indirip kontrol ederim. Hata düzeltmesiyse çokiyi olur. Ama yeni içerikler varsa o kötü 😀 dosya kıyaslaması uzun sürüyo malum. Tam bügünde dokuları bitirmiştim, bu hafta sonunu dokulara ayırdım bitti sonunda, sıra pnglere geldi farklı formata alacağim onları tekrardan önceden hepsini jpg olarak çıkartıp hata ettik. onlarada abanacagız işallah 😉
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 26 Haziran 2017; 22:59:37 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|