Şimdi Ara

Black Mesa - [Steam Sürümü] Türkçe Yama Çalışması [Yayınlandı] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
13
Favori
12.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OyunPLAYHDTV

Yazım Bulunsun..... Şaka bir yana çok güzel bir iş çıkarıyorsun. Aman nazar değmesin.
    Selamün aleyküm
    yaptığın işten ötürü ALLAH senden razı olsun.
    ben steam kullanıcısı değilim. oyunu torrentten indirdim Black Mesa [FitGirl Repack] serisi olarak. Türkçe yamayı denedim olmadı. bunun için bir şey yapabilir miyiz yoksa oyunu komple silip oynamayayım mı :)
  • Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt
    Hocam eline sağlık ben bu yamayla black mesa 2020 codex vesiyonunu sıfır hatayla bitirdim, half life heyacanını hissetmeyeli 17 sene olmuştur tekrar bu atmosferi bu grafiklerle görmek çok güzeldi
  • rustem1905 kullanıcısına yanıt
    Bitirmeseydin keşke :D neyse bidaha bitirirsin şu Doku modunu tamamlayayım, yeni konu açtım ordan takipte kalın, şuan test ediyorum dokuları yeni gonarch bölümüne geldim, yakındır yamayı paylaşmam :D

konu adresi :https://forum.donanimhaber.com/black-mesa-v1-1-tr-mod-doku-paketi-devam-ediyor--143141307#143196657
  • Hocam emeğiniz için teşekkürler 6 mart 2020'de çıkan ile uyumlu mudur?
  • sipahiysn kullanıcısına yanıt
    Son sürüme uyumlu olanı paylaşmadım henüz. Yeni konu açtım ordan takip edin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Teşekkürler peki steam üzerinde bir paylaşım var bu size mi ait? Bu yeni sürümle uyumlu sanırsam?
    steamcommunity.com
    Steam Workshop :: Black Mesa 1.1 - Türkçe Yama
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2016297976
  • Hayır bana ait değil, birçok yerde türkçe yama var hepside oyunçeviri ekibinin yapmış olduğu yamadan türemiş.2017 yeni sürüme uyarlayan arkadaşta bu konunun sahibi.
    bende bu konudan alıp devam ettim, 1.1 güncel sürüm elimde hazır ama doku moduyla uğraşiyorum, çalışmam bittiğinde yeni açtığım konuda paylaşacağım.
    biraz daha bekleyip türkçe dokularla oynayın derim.
    Merhabalar Yusuf Bey
    Cahilliğimi bağışlayın. Türkçe doku dediğiniz nedir. Türkçe karakterlerle ilgili bir şey mi?
  • erdal73 kullanıcısına yanıt
    Türkçe dokular, oyun içi resimlerin yada kaplamaların çevrilmiş hali. Yakında Yeni konuda paylaşacağim, konu içeriğine göz at anlarsın. Yeni konu :https://forum.donanimhaber.com/black-mesa-v1-1-tr-mod-doku-paketi-devam-ediyor--143141307#143196657

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Dün itibariyle türkçe doku mod düzenlemesi bitti, yakında yeni konuda linkleri paylaşırım takipte kalın.
  • Yama sonrası menü türkçe gözükmüyor ? Sorununun çözümünü bilen varmı?
  • Yama sonrası menü yok oluyor eski yamayı kaldırınca sorun düzeliyor.
  • kasvaa2 K kullanıcısına yanıt
    Yama güncel değil, güncel sürüm için yeni konu açtım oraya bekliyorum,yakında güncel sürümü paylaşacağım. https://forum.donanimhaber.com/black-mesa-v1-1-tr-mod-turkce-doku-paketi-devam-ediyor-yeni-video-geldi--143141307-2#143469303

güncel sürümü paylaşmış başka arkadaşlarda var araştırabilirsin nette
  • Teşekkürker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • . silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 19 Eylül 2020; 11:57:44 >
  • korsan oyun icin uygun yamasi yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Definitive Edition için güncelleme yayınlanacak mı?

• Türkçe yama güncellendi mi?

Oyuna son gelen Definitive Edition güncellemesinden sonra çalışıyor mu?

• Definetive Edition için yama olacak mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.