Şimdi Ara

Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
30
Favori
22.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gönder gelsin. Ben de kuruyorum oyunu.
  • Link Eklendi. İlk konuya bir uğrayın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf GÖL -- 30 Temmuz 2020; 1:37:6 >
  • ne kadar teşekkür etsem az. çok kral adamsınız <3 kusursuz çalışıyor, emeğinize sağlık.
  • Çok teşekkür ederim, iyi oyunlar diliyorum. Bayram namazına black mesadasınız galiba :) sabah sabah..
    Bu arada kurulumda sıkıntı çıktı mı?
  • Günaydınlar. iyi bayramlar. bi deneyelim bakalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eline emeğine sağlık.
  • Çok teşekkürler hepinize iyi oyunlar diliyorum, bir hata çıkarsa yorumlarda ss alıp gönderin.
    Cümleten iyi bayramlar.
  • Ne oldu şimdi her şeyi ile birlikte full sürüm çıktı mı yama. İyi bayramlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Ne oldu şimdi her şeyi ile birlikte full sürüm çıktı mı yama. İyi bayramlar.
    Şimdi şöyle anlatayım :D
    doku paketi ve altyazı paketi steam atölye ortamına eklendi. ama oyun bazı öncelikler tanımadığı için bazı kopyala yapıştır işlemleri yapman gerekiyor, atölyede abone ol ve önce paketler insin, sonra begen puan ver :), dokuyu elleme ve altayazıyıda ordaki talimata göre yap gönül rahatlıgıyla oyna.

Yada forumda indirme linkinden kurulum.exe dosyamı indir oyunun kurulu oldugu yere kur yada sağ tıkla arşivden çıkar de,
    bms.bat yada TR DOKU MODU kısayolundan oyuna başla ( steam ve crakli sürüm hiç farketmez çalışır yani)

Türkçe altyazı yamasıysa artık Yusuf ARAS arkadaşımız ilgileniyor, son güncellemeleri steamdan alabilirsiniz. ( crakli ve steam sürümünde kullanabilirsiniz)

• Linki tekrardan güncelledim, içerikte değişen yok. sadece kurulumu kolaylaştırdım.
    henüz başlamayanlar tekrar indirsin modu.

- Modu oyunun kurulu olduğu yere yüklesin.
    - masaüstündeki kısayoldan başlatsın oyunu.

Link'e ulaşmak için konuya dön <----------------
  • Dostum bence doku modundan bayrağımızı kaldırsan daha iyi olur çünkü oyunun orijinalliğini bozuyor. Oyunla alakasız olmuş yani. Sadece girişte ana menüye Türkçe yamayı belirtmek için sade bir şekilde eklesen daha şık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Dostum bence doku modundan bayrağımızı kaldırsan daha iyi olur çünkü oyunun orijinalliğini bozuyor. Oyunla alakasız olmuş yani. Sadece girişte ana menüye Türkçe yamayı belirtmek için sade bir şekilde eklesen daha şık olur.
    Evet orjinallik açışından dogru normalde amerika üssü orası ve amerika askerleri var, ben sembolik davrandım orada. bayraga karsı herhangı bir etkişleşim olsaydı oyunda eklemezdim zaten ama amatör bir mod oldugu için farklı renklerede boyar veya korsan bayragıda koyabilirdim sonuçta. asker renklerini tank desenlerini veya objeleri değiştirebiliriz. mod olarak olaya bak :) Ve orası bu doku modu için en önemli görsel yeri, orası orjinal haliyle dursa şuanki kadar etkileşim görmezdi.
    Ve millete sormak lazım kalsın mı, kaldıralım mı diye bence sonra niye kaldırdın diye sorarlar :D

• Doku moduyla oyunu bitirenler Bir zahmet konuya yorum yapsınlar, iyi, kötü, şurda hata veya sıkıntı var gibisinden.
    son eksiklikleri tamamlayıp rafa kaldıracağım modu ve konuyu sabitleyelim :)
    Teşekkürler, İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf GÖL -- 10 Ağustos 2020; 12:44:38 >
  • Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu indirdim de yama ve doku pakedini kurmayı unuttum. Araya Horizon Zero Dawn falan girdi oyuna bakmadım bile.
  • quote:

Ben oyunu indirdim de yama ve doku pakedini kurmayı unuttum. Araya Horizon Zero Dawn falan girdi oyuna bakmadım bile.
    Setup dosyasını oyunun kurulu olduğu yere kur, masaüstündeki kısayoldan başlat. Gordon abimizide fazla bekletip üzme :P
    Ben modu rafa kaldırdım, başkada bir değişiklik veya güncelleme gelmez gibi dokular için.
    Geçen gün atölyelerinden indirdim yama + doku olarak. Ama denemedim. FPS olarak 2 Halo oyunu bitirdiğim için yakın dönemde yorgunluk var, o yüzden başlamadım. Girersem çünkü bir kaç saat oynamadan durmam.
  • quote:

Geçen gün atölyelerinden indirdim yama + doku olarak. Ama denemedim. FPS olarak 2 Halo oyunu bitirdiğim için yakın dönemde yorgunluk var, o yüzden başlamadım. Girersem çünkü bir kaç saat oynamadan durmam.
    Atölyeden indirdiğinde doku paketi işlem yapmadan tek başına çalışır ama tryama paketini arkadaşın dediği talimatlara göre yüklemen gerekir, dokuyuda o talimatlara göre yüklersen daha iyi olur.
    yada forumdan linkten setup indir, oyunun kurulu oldugu adresi seç bitir işi

Açıkçası incelememiştim pek açıklamalarını, indirmeye alıp dışarı çıktım hatta. Direk kurulum paketi ile de oluyorsa onu kurayım geçeyim. Yemişim Atölyesini.
  • quote:

Açıkçası incelememiştim pek açıklamalarını, indirmeye alıp dışarı çıktım hatta. Direk kurulum paketi ile de oluyorsa onu kurayım geçeyim. Yemişim Atölyesini.
    Yani direkt setup indir kur, unistall yok ama oynayıp bitirdikten sonra kurduklarını sil. atölyeden uğraşma istersen ama begeni yap puan mı rozetmi neyse gönder destekle yani
  • Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]

eline sağlık

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.