Şimdi Ara

Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
287
Cevap
30
Favori
22.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

1-2 hafta önce linkleri paylaşmıştınız fakat şimdi linkleri göremiyorum. Steamdan satın almıştım. Bu aralar oynamayı düşünüyordum. Acaba kaldırdığınız linkleri tekrar paylaşabilir misiniz?
    yeni güncelleme gelecek beklemedeyim, eski paketin üzerine biraz değişiklik yapıldı bayraklar eklendi, arayüzler güncellendi, ayar menüsü yazıları düzeltildi. güncelleme gelmesi gerek yakında takipte kalın. steam kullananlar için steamden mod olarak paylaşacağım, crakliler için setup kurulumu yapacağım.
  • Hocam linkler ne zamana çıkar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam konuyu tamamen okuyamadım anladığım kadarıyla doku ve altyazıları yapmışsınız ama steam sıkıntı çıkartabiliyormuş (yanlış anlama olduysa düzletin beni)
    Şimdiye kadar birkaç yama denedim hiçbiri şu anki steam sürümüyle uyuşmuyor bu uyuyor mu steam sürümüne? Eğer uyuyorsa linki atabilir misiniz bir de bunu deneyeyim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlokShot

Hocam linkler ne zamana çıkar
    Zaman veremem suanlık, steamden güncellemeyi takip edin, çıkarsa uyarlama yapar 1*2 haftaya paylaşırım. ne denli bir değişiklik olacak bilmiyorum, sistemsel sıkıntıları konu alıyorsa bizlik bişey yok ama harita içinde veya dokular içinde revizyon yapıldıysa bizde yapacağız.
  • Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt
    Hocam peki yama %100 çeviri mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhittin Kandemir

Hocam konuyu tamamen okuyamadım anladığım kadarıyla doku ve altyazıları yapmışsınız ama steam sıkıntı çıkartabiliyormuş (yanlış anlama olduysa düzletin beni)
    Şimdiye kadar birkaç yama denedim hiçbiri şu anki steam sürümüyle uyuşmuyor bu uyuyor mu steam sürümüne? Eğer uyuyorsa linki atabilir misiniz bir de bunu deneyeyim. Şimdiden teşekkür ederim.
    Altyazılar bana ait değil ben sadece sürüme göre güncelledim dokular bana ait.
    ben mod yapımına crackli sürümde başladım ve yayınladım. sonradan orjinal sürüme geçtim ve orjinal de denedim bir sıkıntı çıkmadı.
    yakın zamanda steam atölyesinde paylaşacağım ve oradan da indirip deneyeceğim, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
    crakliler için ise saglam bir setup yapma programı bulamadım, buldumda temiz değildi, yakında onada bakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlokShot

Hocam peki yama %100 çeviri mi?
    altyazılar oyunceviri ekibine ait ben ve bir kaç arkadaş sadece sürüme güncelleme yaptık, ve tabiki xen bölümleri o zamanlar henüz çıkmadıgından çevirisi yoktu, bende dahil bir arkadaşla onuda çevirdik, zaten xen bölümünde gman sahnesinden baska bir konuşma yok, çok az yani.
    Dokular ise okunabilenlerin hepsini düzenledim, okunamayan veya yazıtahtaları ve küçük eşyalar gibi küçük yazıları olanlar veya matematiksel terimleri olanları ellemedim, konu içinden videolara ve resimlere bakarsan görürsün bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf GÖL

Altyazılar bana ait değil ben sadece sürüme göre güncelledim dokular bana ait.
    ben mod yapımına crackli sürümde başladım ve yayınladım. sonradan orjinal sürüme geçtim ve orjinal de denedim bir sıkıntı çıkmadı.
    yakın zamanda steam atölyesinde paylaşacağım ve oradan da indirip deneyeceğim, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
    crakliler için ise saglam bir setup yapma programı bulamadım, buldumda temiz değildi, yakında onada bakacağım.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam. Atölyede paylaşınca buraya da linkini atarsanız sevinirim. İnşallah başarılı olursunuz. Hayırlı günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgutyetis

Bekliyoruz :)
    Bende güncellemeyi bekliyorum :) gelecek mi, betada mı kalacak bakacagız.
  • beklemekten öldüm tahmini olarak ne zaman çıkacak artık bu sürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtlhyksl -- 16 Temmuz 2020; 22:6:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtlhyksl

beklemekten öldüm tahmini olarak ne zaman çıkacak artık bu sürüm
    valla güncelleme gelmeceyek gibi, ben modu toplasam mı acaba? tekrar tekrar ugrasmak istemiyorum modla, tek seferde bitirmek istiyorum, şimdi paketlerim
    modu sonra güncelleme çıkar, 10 yıl beklersiniz.
  • bende tam yeni oyun olarak blackmesa ya karar vermiştim ki yama linkinin olmadığını fark ettim. neyse demeke kısmet değilmiş shadow of mordor a başlayım ben o zaman o zamana kadar paketlenir heralde yama. link vardı aslında şuan çalışmıyor da mı kaldırıldı anlamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

bende tam yeni oyun olarak blackmesa ya karar vermiştim ki yama linkinin olmadığını fark ettim. neyse demeke kısmet değilmiş shadow of mordor a başlayım ben o zaman o zamana kadar paketlenir heralde yama. link vardı aslında şuan çalışmıyor da mı kaldırıldı anlamadım?
    Linkler duruyor gayet sağlamlar ama eski sürümler. son yaptıgım değşiklikleri içermiyor doku düzenlemelerini içermiyor veya altyazı ve menü düzenlemesini, daha eklemem gereken doku ve düzenlenmesi gereken ceviri yerleri var, boş zamanda ugraşacagım artık ve yeni gelecek güncellemeyi bekliyorm.
    sen sağlam diyince tekrar baktım indirme linkininin ve yükleme talimatının altında güncellenecek yazıyor. benim için sıkıntı değil shdow of mordor a başladım black mesa sonraki oyun olacak artık.
  • Türkçe yamayı indirdiğimiz zaman oyun türkçe olmuyor. TR_MOD v1.0.rar dan iki tane dosya çıkıyor ve oyunu türkçe yapmıyor. Bir çok linki indirdim ama yama türkçe olmaktan ziyade oyunu bozuyor. Menü görünmüyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

sen sağlam diyince tekrar baktım indirme linkininin ve yükleme talimatının altında güncellenecek yazıyor. benim için sıkıntı değil shdow of mordor a başladım black mesa sonraki oyun olacak artık.
    Eski linkler saglam yani bulutta duruyor dosyalar ama linkleri sildim buradan, millet eski halini oynamasın modun. yakında boş zamanlarda güncellenecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Türkçe yamayı indirdiğimiz zaman oyun türkçe olmuyor. TR_MOD v1.0.rar dan iki tane dosya çıkıyor ve oyunu türkçe yapmıyor. Bir çok linki indirdim ama yama türkçe olmaktan ziyade oyunu bozuyor. Menü görünmüyor. :(
    evet sürüm farklılıkları olursa bunlar gayet normal, olsa bile oyundan atar belli yerlerde. linkler henüz güncellenmedi, güncel modu yakında paylaşacagım ve daha kolay bir kurulumla eski yöntem kafa karıştrıcıydı.
    5 gün oldu, var mı gelişme. Eğer gelmeyecekse oyunu bitireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

5 gün oldu, var mı gelişme. Eğer gelmeyecekse oyunu bitireyim.
    Şuan başka işlerle uğraşıyorum, kurban bayramı öncesi paylaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.