Şimdi Ara

Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
30
Favori
22.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler, altyazılar otomatik ölçekleniyor ama sizde acayip küçükler :D biraz yazı boyutunu büyütsemmi ne yapsam?
    İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf GÖL

Teşekkürler, altyazılar otomatik ölçekleniyor ama sizde acayip küçükler :D biraz yazı boyutunu büyütsemmi ne yapsam?
    İyi oyunlar.
    benim çözünürlük 3440 x 1440 o yüzden sanırım. Eline emeğine sağlık bu arada harika olmuş her detayı tek tek inceliyorum özellikle bayraklar harika olmuş gurur duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: maliozkara03

benim çözünürlük 3440 x 1440 o yüzden sanırım. Eline emeğine sağlık bu arada harika olmuş her detayı tek tek inceliyorum özellikle bayraklar harika olmuş gurur duydum

Alıntıları Göster
    çözünürlüğü gördükten sonra araştırma gereksinimi duydum 34" ekrana tekammül ediyormuş gayet iyi bir ekran özellikle çoklu pencerelerde çalışırken iyi olur.
    tekrar teşekkürler, editlerken orjinalden sapmamaya gayret gösterdim, 1100 küsür dokuyu bastan düzenledim. sonucta gayet iyi bir iş çıkardığımı düşünüyorum.
    Bayrakları ilk partide yapmamıştım, sonradan moda ekledim.
    2-3 arkadaş oyunun hikayesine ters düştügü için kaldırsan daha iyi olur dedi yani haklılarda aslında
    ama modu paketleyip rafa kaldırdım artık oyunuda sildim bitirdim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf GÖL

çözünürlüğü gördükten sonra araştırma gereksinimi duydum 34" ekrana tekammül ediyormuş gayet iyi bir ekran özellikle çoklu pencerelerde çalışırken iyi olur.
    tekrar teşekkürler, editlerken orjinalden sapmamaya gayret gösterdim, 1100 küsür dokuyu bastan düzenledim. sonucta gayet iyi bir iş çıkardığımı düşünüyorum.
    Bayrakları ilk partide yapmamıştım, sonradan moda ekledim.
    2-3 arkadaş oyunun hikayesine ters düştügü için kaldırsan daha iyi olur dedi yani haklılarda aslında
    ama modu paketleyip rafa kaldırdım artık oyunuda sildim bitirdim yani

Alıntıları Göster
    Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]

böyle bir ekranda oynuyorum işte :)

Black Mesa [Türkçe Doku Modu]-[GÜNCEL]

Black Mesa hayranı olarak herşey harika olmuş tekrar eline sağlık

• maliozkara03 kullanıcısına yanıt
    Modu senin yapıp benim oynamam gerekiyormuş gibi hissettim
    İstasyon gayet geçerli ne işle uğraşıyorsun merak ettim?
  • Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt
    Elektrik teknikeriyim hocam ingilizce bilgim yok sizin gibi insanların sayesinde oyunları anlayarak ve zevk alarak oynuyorum 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Güzel sisteminiz varmış, iyi günlerde kullanın. Profil bilgileriniz doğru ise de benden 1 gün büyüksünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Güzel sisteminiz varmış, iyi günlerde kullanın. Profil bilgileriniz doğru ise de benden 1 gün büyüksünüz.
    teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olur inşallah.
    İngilizce bilgisine öyle çok gerek yok yani dokular için, birkaç uyarı levhası çoguda günlük hayatta ve işte karşılaştığımız levhalar, diğerleride internette mevcut zaten benimde ingilizcem yok, mesleki ve programlardan ögrendiğim kelime haznem belki biraz fazla sadece.
    Forumu okuduysanız altyazılar da bana ait değil zaten.
    yani bu tarz levhalar olsun oyun ana menü cevrimleri olsun google translate kullanarak yapabilirsin.
    Bende makine teknisyeniyim bu arada. mod benimde ilgim dışı lakin pandemi süreci bana bolca zaman tanıdı. bir şekilde ögrenip yaptık
  • Forumun eski müdavimlerindenim. Uzun bir süre üye olmadan okuyucu olarak takip edip sonunda üye olmuştum. Az sayılabilecek mesajım var.

22 yıl önce pentium 2 266 mmx sistemde Half Life oynamış birisi olarak bu emeğe kayıtsız kalmak istemedim.

Yusuf bey, emeğinize sağlık.
  • fermatt F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler efendim, 22 yıl önce biz emzikle geziyoduk daha modu oynadıysanız ne mutlu bana.
    Keşke millet forumda oyundan kareler paylaşsa daha iyi olacak arasıra girip bakardık ve ne kadar etkileşim olmuş onu görürdük.
    İyi oyunlar.
  • Steam versiyonunda Suit giyme kısmında sorun yaşayan oldu mu. Orada oyundan atıyor bende.
  • quote:

Steam versiyonunda Suit giyme kısmında sorun yaşayan oldu mu. Orada oyundan atıyor bende.
    türkçe altyazı yamasını steam atölyesinden indirdiysen oradaki kurulum talimatlarını uygula veya setup olarak kurduysanda gerçi her iki ihtimalde oyunun bms/ ve hl2/ klasörleri içindeki .cache uzantılı dosyalarını sil tekrar dene bir.
  • Güzel çalışma olmuş... Türkçe oyun hissi veriyor ya çok güzel.
  • Yusuf GÖL kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, uğraşıp çözdük.

Kuracak arkadaşlara tavsiye, Atölye ile falan hiç uğraşmayın. Normal kurulum ile kurup oynayın.
  • Teşekkürler, umarım türkçe dublajda çıkarda birkez daha oynarız
    İyi oyunlar.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Öyle denir mi Modu Kuracak arkadaşlar steam atölyesinden doku paketini indirip gönül rahatlığıyla sıkıntısız oynayabilir.
    Konuyu begenip öne çıkartabilir ve daha çok etkileşimle destek olabiliriz. steamden konuya ödül verebilirsiniz

Altyazılar için ise yine atölyeden kurulum talimatlarını yapıp oynayabilirsiniz.

Yada hiç uğraşmayıp setup dosyasını kurup masaüstünden kısayoldan başlatabilirsiniz.

Teşekkürler, İyi oyunlar.
  • Benim gibi "genç" ortayaşlılar unutkan olabiliyor. Masaüstündeki linkten çalıştırmayı unutup steam içinden oyunu başlatıyorsanız, steam'de oyun başlatma seçeneklerine

-game TR-DOKU-MODU

satırını ekleyiverin.
  • Kısa bir güncelleme yapayım;

Suit giyme kısmında oyun atıyorsa, oraya geldiğinizde save alın ve altyazıları kapatın. Suit giyip ekrandaki gösterge tanıtım yazıları tamamlanınca biraz bekleyip save alın. Ardından altyazıları açıp her hangi birisi ile konuşun, atmıyorsa sorun çözülmüş demektir. Oyunun altyazıları ile suit kısmı çakışıyor nedense.

@fermatt,

İpucu için teşekkürler, akşam deneyeceğim. Sözüm meclisten dışarı ayrı exe vs oyun çalıştırmaya bir türlü alışamadım zaten. Yama grupları sağolsun.
  • quote:

Kısa bir güncelleme yapayım;

Suit giyme kısmında oyun atıyorsa, oraya geldiğinizde save alın ve altyazıları kapatın. Suit giyip ekrandaki gösterge tanıtım yazıları tamamlanınca biraz bekleyip save alın. Ardından altyazıları açıp her hangi birisi ile konuşun, atmıyorsa sorun çözülmüş demektir. Oyunun altyazıları ile suit kısmı çakışıyor nedense.

@fermatt,

İpucu için teşekkürler, akşam deneyeceğim. Sözüm meclisten dışarı ayrı exe vs oyun çalıştırmaya bir türlü alışamadım zaten. Yama grupları sağolsun.
    Arkadaşım senin sıkıntın atölyeden modu indirip sonra setuplı halini kurmak bence
    üçü bir çakışıyor orjinal haliyle, komple silip kursan yada gameinfo dosyasını değiştirirsn olur bence

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.