Şimdi Ara

Black Mirror 2 %100 Türkçe Yama ÇIKTI (Oyunceviri.com Yapımı) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
13.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

quote:

arkadaşlarbu araa size bir şey danışayım. bende w7 64 bit var...bu oyun 64 te çalışmıyor. Çalıştırmanın bir yolu varmı... sanal xp kullanımı falan var galiba bu işe yararmı?

win7 64 bitte oynuyorum sorunsuz...

hadi ya şaşırdım bak buna rica etsem bana pm den hangi siteden bulduğunu yazarmısın belki farkediyordur... bende şu anda bile kurulu oyun ama açmıyor ya...

Açmıyor derken ? Açılınca siyah ekran gelip kalıyor mu ? Yoksa öylece kalıyor mu oyun ? Bende Black Mirror 2 ve The Black Mirror bu iki sebepten açılmadı win7 64 bitte.Sonra sildim tekrar yükledim , açıldı.

• bilmiyorum sorun yasamadım keza format atmak zorunda kaldım raıd çöktü yeniden kurulum yaptım yükledim yine calıstı..sorun yasamadım bu oyunda ..şu anda yüklü calısıyor..yamayı beklıyorum:)pm den atıyorum indirdiğim siteyi..

ayrıca 4 gözle beklıyoruz bir bitse de şu çeviri hayırlısıyla....

son durum nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 6 Temmuz 2010; 15:08:36 >
  • Süpersin venomtrk
  • quote:

bilmiyorum sorun yasamadım keza format atmak zorunda kaldım raıd çöktü yeniden kurulum yaptım yükledim yine calıstı..sorun yasamadım bu oyunda ..şu anda yüklü calısıyor..yamayı beklıyorum:)pm den atıyorum indirdiğim siteyi..

son durum nedir acaba?

Yama yapımı halen özveriyle devam ediyor, test ederek çeviriye devam ettiğim için haliyle biraz zaman alacak ama sonuç itibariyle son çıkan adventure oyunlarından birine Türkçe yama yapılmış olacak.
  • harika bir çalışma tebrikler.. merakla bekliyoruz
  • hocam harikasın ben bu oyunu yani blac mirror 2 yi acer 5738g ile oynayabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

bilmiyorum sorun yasamadım keza format atmak zorunda kaldım raıd çöktü yeniden kurulum yaptım yükledim yine calıstı..sorun yasamadım bu oyunda ..şu anda yüklü calısıyor..yamayı beklıyorum:)pm den atıyorum indirdiğim siteyi..

son durum nedir acaba?

Yama yapımı halen özveriyle devam ediyor, test ederek çeviriye devam ettiğim için haliyle biraz zaman alacak ama sonuç itibariyle son çıkan adventure oyunlarından birine Türkçe yama yapılmış olacak.

çok iyi:) de oyunun 3 ü geliyormus dıye duydum :)

valla oyun kurulu yamayı beklıyorum ...ne diyeyim kolay gele

• son durumları öğrenmek için konuyu canlı tutmakta fayda var
  • Çok sağol valla keşke bu adventure oyunlarının çoğunda olsa yama. adventure türünün çok seviyorum fakat ingilizcem iyi olmadığından oyunlardan zevk alamıyıp bırakıyordum. sayende bu oyunu zevkle oynayabilcem =) teşekkürler
  • yanarım yanarım böylesi bir yama monkey island gibi baba adventure lara yapılmadı ona yanarım... oysa asıl onlara lazım böyle bir yama....her neslin her adventure severin oynaması gereken baş yapıtlara niye yapılmaz anlamadım
  • quote:

yanarım yanarım böylesi bir yama monkey island gibi baba adventure lara yapılmadı ona yanarım... oysa asıl onlara lazım böyle bir yama....her neslin her adventure severin oynaması gereken baş yapıtlara niye yapılmaz anlamadım

Sana katılmakla birlikte bundan sonraki projede tales of monkey island serisi için birşeyler düşünüyorum, adventure oyunlarındaki ingilizcenin zenginliği yüzünden tr yama yapılması haliyle hem kolay değil hem de çok zaman alan birşey. Ama imkansız da değil

Bu yama devam ediyor arkadaşlar bölüm bölüm ilerliyorum. Umarım beklediğinize değecek bir yama olur.

• ya bu noktada aklıma birsey geliyor ama olabilirliği hakkında fikrim yok..böyle durumlarda oyunu çıkartan firma ile görüşülse ..oyunun türkçeleştirilmiş metinleri istense..ellerinde yoktur elbet %90 ama belki hazırlamaları daha kısa sürebilir..bu tarz birşey denendi mi acaba daha önce?
  • konuyu sıcak tutmakta fayda var
  • Venom arkadaşım...nasılsın...ne durumdasın?...kesin bir yanıt olmayacağını bilsemde... senin tahminin yüzde kaçlardasın...sadece bunu bilmek bile yeter şimdilik bize....sana kolay gelsin
  • konunun ilk açıldıgı günden beri bekliyorum takip ediyorum inşallah erken zamanda bitirisin venom üstteki arkadaş da bahsetmiş bende sorayım şuan durum nasıl agustosa kadar tamamlanır mı sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexxaH -- 16 Temmuz 2010; 2:02:08 >
  • Arkadaşlar yamayı beklediğinizi biliyorum çalışmalar devam ediyor ağustos ayı içerisinde yamayı çıkarmayı planlıyorum , oyun adventure olduğu için haliyle çok fazla metin ve diyalog var bu da yamanın çıkmasını geciktiriyor.

Umarım beklediğinize değecek bir yama olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

Arkadaşlar yamayı beklediğinizi biliyorum çalışmalar devam ediyor ağustos ayı içerisinde yamayı çıkarmayı planlıyorum , oyun adventure olduğu için haliyle çok fazla metin ve diyalog var bu da yamanın çıkmasını geciktiriyor.

Umarım beklediğinize değecek bir yama olur.

beklediğimize değeceğine eminim...daha önce kaç çalışman oldu bilmiyorum ama Batman gayet iyi bir çalışmaydı...
  • wala süpersiniz sizin gibi 10 tane adam olsa yasarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: akibeel

wala süpersiniz sizin gibi 10 tane adam olsa yasarız

Hemde nasıl
    Ben olmak isterdim ama ingilizcem pek yeterli seviyede değil
  • Sizde olmasanız ne yapacaz biz .)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.