Şimdi Ara

Black Mirror 2 %100 Türkçe Yama ÇIKTI (Oyunceviri.com Yapımı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
13.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Tam çözümü var mı bu oyunun bilen var mı şurda var oraya bak diyebilecek

http://www.gameboomers.com/walkthroughs.html
  • @venomtrk Kolay gelsin. Bu oyunu merak ediyordum. Türkçe yama çıkınca zevkle oynarım yazın.
  • bu zorlu yolda sana basarılar diliyorum dostum
  • yamadan 2 resim vereyim,

Black Mirror 2 %100 Türkçe Yama ÇIKTI (Oyunceviri.com Yapımı)

adventure oyunu olduğu için oldukça fazla diyalog içeriyor bu sebeple oynayarak çeviriyorum.

• Arkadaşlar çeviri devam etmekte, Türkçe karakter sorununu da çözdüm tam anlamıyla %100 bir çeviri gelecek
  • Kolay gelsin hocam. DH de sizin gibi insanların olduğunu görmek güzel.
  • Oh venom çok seviyorum seni. Sayende Batman'i büyük zevk alarak oynadım bu yama sanırım ben maratona başladığımda çıkar bu yüzden seneye bu zamanlarda başlarım. Tekrar kolay gelsin...
  • Teşekkürler arkadaşlar

Türkçe karakterlerle Black Mirror 2

Çeviriyi hızlandırmaya başladım

• harıkasın venomtrk
  • Güzel iş , umarım yakın zamanda bitirirsin
  • gelinen son durum nedir yamayla ilgili olarak?
  • yama devam ediyor chapter halinde ilerliyorum %25 bitti çok fazla kelime olduğu için biraz sarkabilir.

Oyunu Türkçe oynamak isteyenler biraz daha beklesin lütfen
  • %25:( daha çok işin var ya..allah kolaylık versin ne diyim:) beklemedeyiz...
  • Yama çalışması bu aralar biraz sarktı (malum askerlik ) ama haftasonu hızlandırmayı düşünüyorum
  • Hocam mükemmelsin sayende Türkçe adventure oyunu oynayabilicez zaten Türkçe yama en çok adventure oyunlarına gerekli neyse kolay gelsin takipteyim
  • başlığı özenle takipteyiz
  • arkadaşlarbu araa size bir şey danışayım. bende w7 64 bit var...bu oyun 64 te çalışmıyor. Çalıştırmanın bir yolu varmı... sanal xp kullanımı falan var galiba bu işe yararmı?
  • Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

arkadaşlarbu araa size bir şey danışayım. bende w7 64 bit var...bu oyun 64 te çalışmıyor. Çalıştırmanın bir yolu varmı... sanal xp kullanımı falan var galiba bu işe yararmı?

win7 64 bitte oynuyorum sorunsuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

quote:

Orijinalden alıntı: ARTAGON99

arkadaşlarbu araa size bir şey danışayım. bende w7 64 bit var...bu oyun 64 te çalışmıyor. Çalıştırmanın bir yolu varmı... sanal xp kullanımı falan var galiba bu işe yararmı?

win7 64 bitte oynuyorum sorunsuz...

hadi ya şaşırdım bak buna rica etsem bana pm den hangi siteden bulduğunu yazarmısın belki farkediyordur... bende şu anda bile kurulu oyun ama açmıyor ya...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.