Şimdi Ara

Black Mirror 2 %100 Türkçe Yama ÇIKTI (Oyunceviri.com Yapımı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
13.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dostum o sürpriz oyun hangisi? tek başına mükemmel işler başarıyorsun. devamını bekliyoruz...
  • Arkadaşlar beta v1.0 ile ilgili konuşayım, bir nevi demo sürümü olacak sizlerin isteklerine göre yamayı askıya alabilirim çünkü zamanımı daha kaliteli bir oyuna çeviri yaparak harcamak istiyorum. Bu oyunun çevirisini tamamlamayı da düşünüyorum ama bir süre askıya alabilirim.

Demo sürümünü 2 saat içinde yayınlayabilirim.
  • kolay gelsin hocam sabırsızlıkla bekliyoruz yamayı, çok çok teşekkürler
  • bı bakalım masıl olmus...sagolasın..
  • lol yamadan sonra menüden ayarlar kısnına gırdıgınde oyundan atmaya basladı..ayarlara gırmeyıp dırek oyuna gırılebılıyor bu sefer de oyun acılır acılmaz oyundan atıyor..yamayı yenıden gözden gecırsek ıyı olucak sanırım..yamadan once acılıyordu oyun deneedım..yamadan sonra sorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

lol yamadan sonra menüden ayarlar kısnına gırdıgınde oyundan atmaya basladı..ayarlara gırmeyıp dırek oyuna gırılebılıyor bu sefer de oyun acılır acılmaz oyundan atıyor..yamayı yenıden gözden gecırsek ıyı olucak sanırım..yamadan once acılıyordu oyun deneedım..yamadan sonra sorunlu

Geri dönüş için teşekkürler fontlarla ilgili sorun vardı halloldu. Şimdi sorunsuz çalışıyor tekrar çekin

http://hotfile.com/dl/62219965/68353a9/Black_Mirror_2_TR_DEMO.exe.html

http://rapidshare.com/files/413053294/Black_Mirror_2_TR_DEMO.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 15 Ağustos 2010; 12:25:14 >

• Sırada hangi oyun var acaba :D
  • Bu yamayla oyunun yüzde kaçı Türkçeleşmiş oluyor???
  • evet font sorunu hallolmus görunuyor ..şu an sorunsuz çalışıyor..eline sağlık..tbı konusmalar da türkce olsa süper olacak ama:)
  • Tam Sürüm ne zaman cıkar
  • chapter 1 deki herşeyi yaptım ama araya sinematik gireceğine öylece bekliyor. youtube dan da izledim herşeyi doğru yapıyorum anlamadım gitti.
  • oyunun kurulu olduğu dizine kurdum ama olmadı..neden acaba..?
  • İlk önce bu oyunu bitir,sonra yenisine geçersin,başından beri bekliyorum çünkü. :)

Unutmadan,Mafia 2'nin çıkmasına az bir zaman kaldı,hazırla kendini,senden müthiş bir yama bekliyoruz.Unutma herkez Mafia 2'yi bekliyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0y7o07 -- 16 Ağustos 2010; 1:53:56 >
  • eline sağlık askere gidicektin galiba gidip geldinmi :)
  • Emeğinize sağlık.Çok güzel bir yama fakat bence bu yamayı demo halinden kurtarıp,aynen Batman gibi yapmadan bırakmamalısınız,sizede bu yakışır.Diğer bir düşüncemide paylaşırsam Splinter cell conficius'a yama yapma fikrinizden vazgeçmenizi hiç istemiyorum.Bu oyunu yama olmadan rahatlıkla bitirebiliriz fakat böylesi mükemmel bir oyunu anlayarak oynamanın tadıda insanın damağında kalır.Bu düşüncelerim ile oyunlara türkçe yama yapma konusunda en başarılı kişi olarak gördüğüm size başarılarınızın devamını diliyorum.

Saygılar,iyi Forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Emeğinize sağlık.Çok güzel bir yama fakat bence bu yamayı demo halinden kurtarıp,aynen Batman gibi yapmadan bırakmamalısınız,sizede bu yakışır.Diğer bir düşüncemide paylaşırsam Splinter cell conficius'a yama yapma fikrinizden vazgeçmenizi hiç istemiyorum.Bu oyunu yama olmadan rahatlıkla bitirebiliriz fakat böylesi mükemmel bir oyunu anlayarak oynamanın tadıda insanın damağında kalır.Bu düşüncelerim ile oyunlara türkçe yama yapma konusunda en başarılı kişi olarak gördüğüm size başarılarınızın devamını diliyorum.

Saygılar,iyi Forumlar

bende katılıyorum arkadasa black mirror 2 %100 tr yamasını bekliyorduk devam etmenı dılerım.Splinter cell conficius bu oyununda tr yamasıyla tadı baska olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Emeğinize sağlık.Çok güzel bir yama fakat bence bu yamayı demo halinden kurtarıp,aynen Batman gibi yapmadan bırakmamalısınız,sizede bu yakışır.Diğer bir düşüncemide paylaşırsam Splinter cell conficius'a yama yapma fikrinizden vazgeçmenizi hiç istemiyorum.Bu oyunu yama olmadan rahatlıkla bitirebiliriz fakat böylesi mükemmel bir oyunu anlayarak oynamanın tadıda insanın damağında kalır.Bu düşüncelerim ile oyunlara türkçe yama yapma konusunda en başarılı kişi olarak gördüğüm size başarılarınızın devamını diliyorum.

Saygılar,iyi Forumlar

güzel düşünceleriniz için teşekkürler oyunun yamasını iptal etmedim zaten demo dışında ilerlediğim yerler var, bu oyunun Tr yamasını %100 şekilde çıkaracağım elbette. Yurt dışında askerlik yaptığımdan dolayı hep boş zamanım olamıyor ama zamanım oldukça çeviriye ayırdığımı bilmenizi isterim. Bu oyununda bu çeviriyi hakettiğini düşünüyorum. Yani kısacası yama devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 17 Ağustos 2010; 21:11:53 >

• tahmınen nezaman %100 cıkartabılırsin saygılar.
  • Mafia 2'nin de Splinter Cell'in de dosyalarını açmıştım. Yardım istersen PM
  • quote:

güzel düşünceleriniz için teşekkürler oyunun yamasını iptal etmedim zaten demo dışında ilerlediğim yerler var, bu oyunun Tr yamasını %100 şekilde çıkaracağım elbette. Yurt dışında askerlik yaptığımdan dolayı hep boş zamanım olamıyor ama zamanım oldukça çeviriye ayırdığımı bilmenizi isterim. Bu oyununda bu çeviriyi hakettiğini düşünüyorum. Yani kısacası yama devam ediyor

hocam neden yurtdışında askerlik yapıyorsunuz.Yurtdışında mı yaşıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.