Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sokratik Adam

Evet

O zaman harika olur ya zaten bu ara izledigim dizi kalmadı westwood ve shameless hariç. Ara ara bakarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün saat 9'da netfilixte yayınlanıyor.
  • Dizi an itibari ile çıkışını yaptı. Netflix üstünden izleyebilirsiniz. Bu konu neden bu kadar durgun anlamak güç. Her kes mi CW dizileri izliyor :( Böyle kaliteli yapımları izleyen kalmamış yorum sayısı da bunu gösteriyor malesef :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk bölümü izledim de, Sci-Fi göremedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x1 Yalakalık yapanların çok seveceği bir uygulama olabilirmiş. Yine düşünmeye iten harika bir bölümdü. Diziyi netflixten izledim. İlk çıktığı zaman türkçe içerikler bakımından pek matah bişey değildi. Baya ilerleme var. Bu diziye Türkçe dublaj bile koymuşlar. Görüntü kalitesi de muazzamdı. Akk bittiği halde HD olarak donmadan izleyebildim.
  • eski bölümleri çok güzel idi yeni bölümler nasıl?
    Altyazı gelene kadar bekliycez .
  • 3x2 Misal bu bölümden sonra Aliexpress tarzı sitelerden VR alacağım varsa da almam artık. Oyun yapımcısının da Asyalı olması manidar.
  • Bugün itibari ile izleyebiliyor muyuz yeni sezonu? Eski kalitesinde mi çok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane döndü sonunda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x1

ilginçti bu hikaye, şu rate olayından çok ana karakter çok garipti. kurabiye yiyişi falan sosyal medya gerçeğe dönüşmüş bildiğin, karşlıklı 5 yıldız vermeler falan. anonymous olarakta yıldız veriliyor, trollüğüne herkese 1 verilebilir aslında güzel bölümdü.

3x2

klasik black mirror twistini gördük bu bölümün sonlarında, vr içinde vr. beklemiyordum bu sefer ama, elemanı tekrar odada görünce bir haydaa dedim. sonra evine döndü bir haydaa daha dedirttiler. oyun yapımcısı ile kojima göndermesi vardı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 21 Ekim 2016; 20:33:43 >

• Şu 3x1'deki yıldız verme olayını başka bir yerde de olduğunu hatırlıyorum ya. Yoksa bana mı öyle geldi, sanki daha önceden böyle bir şey yapılmıştı.

3x2
    Tek kelimeyle MU AZ ZAM bölümdü. Bölüm için diyecek hiçbir şey yok 10/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 21 Ekim 2016; 21:25:54 >
  • 3x1

Konsept olarak güzel ama hikaye çok hoşuma gitmedi. Biraz heba etmişler sanki bu hikayeyle. Yine de iyiydi diyebilirim. Dizi geri döndü daha ne olsun.

3x2

Çok psikopat bir bölümdü. Kojima'ya selam çakmışlar.
    Verilmek istenen mesajı tam anlayamadım yalnız. Anlayan varsa söylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 21 Ekim 2016; 22:54:41 >

• reddit'te gördüm

s03e03

bronn şu malware programını açınca hikaye belli oldu direk. şantaj ile insanlara herşey yaptırılabiliyor, üstüne birde yayınlıyorlar kenny o elemanı nasıl öldürdü onu anlamadım, üstüne bir de pedo çıktı.

s03e04

en şaşırtan bölüm bu oldu sanırım, çok alakasız başladı ve sıktı başlarda. baya bir süre anlaşılmıyor olaylar sonra çözülüyor. ölümden sonra yaşam, bir nevi sonsuz hayat fikri. güzeldi yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Ekim 2016; 2:16:08 >

• 3x4 baya sıkılarak izledim.

Bölümün ilk yarısında baya sıkıldım ve dikkatimi veremedim açıkcası. Zaman atlamalarını ve Bourne afişini görünce noluyoruz dedim ipler bende koptu o an. Sonlara doğru olayı ayıktım ama iş işten geçmişti. Dizi genelinde en sıkıldığım bölümdü.
  • S3 1. bölüm yükleniyor Şu dizi kadar beni psikolojik anlamda etkileyen/mahveden başka bir dizi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 21 Ekim 2016; 23:22:03 >
  • 3x1'i izledim, konusu çok iyi bir bölümdü. İşleniş biraz daha iyi olabilirdi ama ben yine de çok beğendim bölümü. Bu dizi her bölüm çıkardığında değerini tekrar hatırlıyoruz.
  • 3x5 Çok çarpıcı bir bölümdü. Anlamadığım bir yer oldu kaçırmış da olabilirim.

heidekkar'ın evine gittiklerinde heidekkar'ı neden böcek olarak görmediler ? Anlaşmalı biri miydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 22 Ekim 2016; 13:51:09 >
  • 3x3

Bu bölüm cidden güzeldi işte. Jerome Flynn de hakikaten iyi oyuncu.
    Pedofili olan ergenin hal ve hareketleri zaten bir garipti.

3x4

Başları çok sıktı ama sonlara doğru şaşırtmayı başardı. Cloud sistemini böyle bir şeye uyarlamak akıllıca olmuş.
    Böyle güzel bir fikir heba olmuş ama bana sorarsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 22 Ekim 2016; 15:23:46 >
  • 3x3

Bölüm başroldekiler için kötü bitse de sonu mutlu bitti diyebiliriz. Hackerların yaptığı baya adamlıktı.

3x4

Başlarda olayı geçmişe dönmek, zamanda yolculuk olarak anladım, sonunu tahmin ettiğimi düşündüm, bu yüzden de sıkıldım izlerken. Ama bölümün ikinci yarısında öyle olmadığını anladım. Bu da bölümü kurtardı. Tabi bu bölümde de acaba ben yapar mıydım dedirttiler, bir düşünmeye soktular ama dizide ilk defa karakterler mutlu sona ulaştı.

• 3x5

doug reyis bu sezon bir eksiklik var gibi geliyor bana ya, kırılma noktasından sonra çok güzel bölümler ama oraya gelene kadar sıkıyor nedense.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.