Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. sezon son mu? yoksa 4. sezon olacak mıymış?
  • Olacak büyük ihtimalle. Bir 6 bölüm daha sipariş edilmişti çünkü.
  • 02x01

1. sezona göre sönük kalmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bana göre de 3x1 konu olarak çok güzel ama bölümün sonundaki düğün sahnesini çok saçmaydı.
  • Black Mirror (2011- ) | Netflix
  • Haftasonu ilk sezonu ( zaten 3 bölüm ) ve 2. sezonun 1. bölümüne kadar izlediğim dizi. Birçok dizinin sonunda vay be adamlar harbi yapmış deyip 5 dakika sonra normal hayatıma dönüyordum. Ama bu diziyi izledikten sonra daha hala bölümler üzerinde düşünüyorum. Özellikle 1. sezon 2. bölüm tek başına şaheser. O bölümden adamlar 5 sezonluk dizi çıkarır. Adamın attığı saliselik adıma kadar herşey mükemmel kurgulanmış. Yorumlara bakınca ise gelecek bölümlerin daha pis bir etki bırakacağı belli. Her bölüm olaylar farklı olduğu gibi oyuncularda farklı. Ama oyuncular hep tanıdık yüz ve işinin ehli kişiler. Mesela 1. sezon 3. bölümde Toby Kebbell var. Bu adamın RocknRolla'daki performansı Batman Heath Ledger'in Joker performansı ile eşdeğerdir.

Şimdi böyle bir dizi yapıyorsan kendine de bir özeleştiri yapmak zorundasın. Umarım diziyi bitirdiklerinde son bölüm kaliteli veya kalitesiz dizi yapımlarının insan hayatında etkisini, zamanının çalınmasını vs vs gibi buna benzer bir eleştiriyi ele alabilirler. Mesela günümüz Türk dizileri buna müsait. Sezonluk çekilen 14 bölümlük yaz dizileri. Oyunculuktan bir haber, Beylikdüzü eskortuyken Instagram'da attığı seksi fotoğrafları ile ünlenen ve dj, oyunculuk gibi tekifler alan kişileri eleştiren piskopat bir bölüm bekliyorum.

• 2. sezonun 2. bölümünü de bitirdim. 3. bölümü bilmiyorum ama 2. sezon berbattı. Nerede o 01x02 ve 01x03?
  • Bildiğiniz güzel mini diziler var mı? Black Mirror mini dizilere bakışımı değiştirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Bildiğiniz güzel mini diziler var mı? Black Mirror mini dizilere bakışımı değiştirdi

The Lost Room
  • Bazı bölümler çok saçma ve sıkıcı da olsa izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sezon part 1'i yeni bitirdim netflix desteği ile bütçe artınca dizi çok daha iyi bir hale gelmiş. Çoğu kişi 3. sezonu diğer sezonlar kadar beğenmemiş bence 3. sezonda diğer sezonlar kadar iyi olmuş. Dizi daha gizemli bir yapıya bürünmüş. 3x2, 3x5, 3x6 beni inanılmaz etkiledi. Bu diziyi güzel yapan şey hiçbir şekilde eleştirmekten korkmuyorlar. Bir şeyi nasıl söylememeleri gerekiyorlarsa söyle söylüyorlar. 3. sezon bölümleri belki 1x1, 1x3 kadar akılda kalıcı olmayacak ama çok iyi bir sezondu. 2. sezondan kat kat daha iyi. 1. sezondan da kesinlikle geri kalır yanı yok.
  • 3. Sezonun ilk bolumunu izledim. Yavas gidiyorum lakin Black Mirror gibi elestirisel dizilerin tek oturusta izlenmesine karsiyim

Bolume gelirsek ne kadar distopik gorunse de aslinda yasadigimiz hayatin aynisiydi. Cogu insan begeni/takipci sayisini bir tur prestij olarak goruyor. Aci ama gercek. Dizi cok sert bir sekilde elestirmeye devam ediyor. Okullarda ders olarak konsa yeridir. Cok degil 15 20 sene sonra hayatlarimiz asagi yukari boyle olacak.

Sonuc olarak Black Mirror gene estiriyor. Eminim ki diger bolumleri de bomba gibi olacak

• Diğer sezonları daha çok beğensem de bu sezon da oldukça iyiydi. 3x1 ve 3x6 sezonun en beğendiğim bölümleri olurken , 3x5i diğer bölümlerin bir tık altında buldum. Devam eden diziler arasında ilk 5e rahatlıkla girer.
  • Efsane başlamış. Bu sezonun ilk bölümünü bugün izledim son sahne 10/10'du. Nerden baksan 50 defa izledim son sahneyi o kadar hoşuma gitti.

• Yeni bölüm mü gelmiş. Baya bekledik değer inşallah
  • Spoiler

3. sezon 3. bölüm gerçekten çok iyidi başta kenny için niye bu kadar kasıyor felan diyordum ama sonra anladım ki hak etmiş
    ama mindy olayında adam zaten dersini almıştı keşke adamın ailesini mahvetmeseydiniz
  • 3. sezon 1. bölüm

Sonu öyle hoşuma gitti ki bugün sürekli '' f*ck you '' diyerek dolaştım içten içe. Geçmişe bakıp tüm olumsuz durumlara f*ck you çektim. Güzel terapi oldu. Hayatımızın en tepe noktasına eklemişiz statü ( puanı ). Bu hafta 6 ay önce çıktığım işteki patrona gideceğim ve yüzüne pislik olduğunu, bir rahim kazasına denk geldiğini, narsist bir ..... olduğunu söyleyip, seri bir f*ck you çekip kapıyı vurup çıkacağım. O kadar gaza getirdi beni bu bölüm.
  • Bu sezonun 5 bölümünü izledim.

3*5 en sağlam bölümüydü bu sezonun.
    3*4 en çöp bölümüydü.

5>1>3>2>>>>4

6. bölümü de yarın izleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaitan

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Bildiğiniz güzel mini diziler var mı? Black Mirror mini dizilere bakışımı değiştirdi

The Lost Room

Mini dizi sayılmaz belki ama Utopia dizisini de izlemenizi öneririm. 3. Sezon onayı çıkmadı ama HBO bu diziyi tekrar yayımlayacağını duyurdu fakat yalan oldu sanırım. Neyse yine de izlemenizi öneririm.

• 3x1 sonu tatmin etmedi

3x2 de çok boş bir bölümdü

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.