Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • San Junipero tartışmam en iyi bölümdü son sezonda. Bölümün pembe dizi tadında ilerlemiş olması altında yatanları gizlemiyor. Beyinin kopyasının çıkartılıp sanal ortama aktarılması zaten konuşulan ve denenmeye çalışılan bir şey. 100 sene içerisinde gerçekleşmeyecek bir şey bu imkansızdır kesinlikle denilemez.

heaven is a place on earth...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 6 Kasım 2016; 14:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Titanik Bar

Black Mirror distopik bir dizi. Yani bir tık gelecekte olacakların insanları olumsuz etkileyeceğini ele alır. Fakat 1. bölüm zaten günümüzde bilinçli olan herkesin eleştirdiği bir durum. Herkes sanal alemde mutlu rolü yapıyor. Fakat içlerinde öyle bir dünya yaşamıyorlar. Baş karakterin erkek kardeşi ile olan diyaloğunda resmen asıl verilmek istenen mesaj dile getirilmiş. Benim eleştirim bunlar gerçekte bunlar olmaz değil ki. Aksine günümüzde yaşanan bu durumu oldukça sığ bir şekilde işlemesi.

Mesajımda amerikan halkına hitap ediyor demene atıfta bulundum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reid Rider kullanıcısına yanıt
    :) Orada Amerikan halkının zeka seviyesine gönderme yapmıştım.
  • 3x06'da +18 sahneler var mı acaba kız arkadaşımla izleyeceğim ?
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Yok.

+18 sahneler 3*5 ve pembe diziden hallice 3*4'te var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boris234

Yok.

+18 sahneler 3*5 ve pembe diziden hallice 3*4'te var.

Teşekkürler.
  • dizinin tam olayını çözemedim. mini dizi 3 bölümlük sandım ama 3. sezon çıkmış üstelik 10 bölüm. şimdi senaryo havada kalmassa izleyeceğim ama tereddütlerim var. tavsiye eder misiniz?
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Her bölüm birbirinden bagimsiz. Diziden çok kisa film kusagi gibi düsün. Yani senaryo havada kalmaz. Karisikta izleyebilirsin.

Ama her bölümü ayni kalitede degil maalesef. Diziyi izlemek istemiyorsan veya vaktin yoksa bile 1*2 yani Fifteen Million Merits isimli bölümü muhakkak ama muhakkak izle. O bölüm dizinin en efsane bölümü.

• 3. sezon 6. bölüm hariç hepsini izledim. Malesef dizinin ilk kalitesi yok. Konular güzel orijinal konular ama benim BM'dan beklediğim o vuruculuk yok. Ama yine de kötü diyemiyorum güzel bölümler.

6. bölüm çok iyi deniyor o kaldı bakalım sadece.
  • PHI kullanıcısına yanıt
    6. bölümün Black Mirror'la alakası yok. Daha çok polisiye film.

Ben de övgüler dolayısıyla çok umutlu başlamıştım o bölüme ama ne yazık ki 3*4'den sonra sezonun en kötü bölümüyle karşılaştım.

Ayrıca bazı yerlerde bu bölüme serinin en iyi falan denmiş. Hadi bu sezonda çok zorlasak en iyiye sokarız ama White Christmas, Fifteen Million Merits gibi bölümler dururken bu bölüme en iyi demek bence diziden anlamamktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boris234 -- 8 Kasım 2016; 17:20:35 >
  • Bölümler konusundaki görüşler, bu dizide özellikle, kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Ama sanırım genel olarak bu sezonun diğer sezonlar kadar iyi olmadığı konusunda hem fikiriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tum bolumler harika, ama 3.sezonun 3. bolumu gercekten farkli! Oyle gercekten olsun istedim valla!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

3x1 sonu tatmin etmedi

3x2 de çok boş bir bölümdü

3x2 boş muydu ? VR ile ilgili olan bölüm değilmiydi 3x2 ? benim 1-2-3-4 bölümler arasında S03 de en çok etkilendiğim bölüm. Black Mirrorun baştan aşağı tüm bölümleri mükemmel işleniyor mükemmel mesajlar içeriyor ama VR ile ilgili olan belkide bu konularla yakından ilgilendiğim için olabilir çok etkilemişti. Yani izledikten sonra uyumaya giderken bile acabalar içinde kendi içimde boğuşup durdum.
  • Son olarak yılbaşı özel bölümünü izledim. 3. sezona başlayacağım ama bitsin istemiyorum. 3 günde 7 bölüm izlemiş oldum şuan. Kafamın durumunu tahmin ediyorsunuzdur

Yani bir sürü yabancı dizi izledim ama beni bu kadar etkileyem olmadı kesinlikle...

• Diziye yeni başladım ve şuan 3. sezona geçiş yaptım. Her bölüm verdiği mesajlar inanılmaz. Hele 2x04 beni çok büyüledi. 2x02 de öyle.

3x01 için

Bölümün kurgusu basit olsa da verdiği mesaj o kadar gerçekçiydi ki. Hayatlarımızı resmen sanal ortama göre yaşıyoruz. Kendimizi olmadığımız gibi göstermeye çalışıyoruz. Bölümün son sahnesinde birbirlerine açık açık ne düşündüklerini söylüyorlardı. O sahne biraz abartıydı ama sırf insanlarla iyi olmak için samimiyetsiz, yapmacık tavırlara girip, kendimizi beğendirme çabalarımız çok basit. Kendimizi bir kalıbın içine sokmayalım. Neysek oyuz bu kadar basit.

• 3.sezon 6.bölümü de izledim.3.sezon bölüm sıralamam:
    6>4>3>5>1>2
  • 3.sezon vasat olmuş biraz. Dizinin eski havası gitmiş sanki. İlk iki sezon akıcı ve kendine bağlamayı başaran bölümlerden oluşuyordu. Bu sezonda zaman zaman akıcılığa rastlıyoruz fakat bağlama olayı soru işareti. En iyi bölüm 4 idi bence. 3 ve 5.bölümler de güzeldi.

Final bölümünü abartıldığı kadar bulamadım.
    Bir kişi de arı var suya atlayayım demedi.
    Bu açıdan mantık hatası var bana göre. Daha çok kılıfına uydurulmak için yazılmış bölüm olarak geldi.

Sıralamam ise şu şekilde;
    4>5>3>6>1>2

Eski hava olmasa da güzel dizi. İzlenir, izlettirilir.

• 03x02 çok acayip bir bölümdü. Ne oldu ne izledim her şey karıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atıyorum; 3. sezon 1 bölümü izleyip sonra 1. sezon 2. bölümü izlesem sorun olur mu? Hiçbir şekilde bağlantı yok değil mi bölüm arasında?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.